Като Коледни звездички, грейват чаканите две чертички!

• 21 151
  • 770
  •   1
Отговори
# 450
Dreaming_Shop4e добре дошла , никакво отчаяние въпреки , че всички имаме такива падения около М...

# 451
Valley Честитооо!! Лека бременост до финал!! ❤❤❤

# 452
Valley честито и от мен!! Лека и безпроблемна бременност! ❤

# 453
valley_of_roses, честито и от мен, лека и безпроблемна бременност и пухкав финал! Настояването на мъжа ти да направиш теста днес е било на късмет явно! Simple Smile
Много се радвам как се подреждат едни хубави лъвчета тук, чакаме следващите! Simple Smile

# 454
Нека бременните да ни споделят какви симптоми имаха, любопитно ми е. Мен нещо ми намаля болката в гърдите, но не е спряла, интересното е че не помня като бях бременна със сина колко и как ме боляха, помня само, че пак така след ову почнаха да ме болят и спряха чак в 12г.с Hug

# 455
Момичета, на първа страница има линк към темата за бременни, в която може да се обсъждат всички емоции. Нека тук се придържаме към хубавите традиции и орисване на чакащите добри новини:)

Честито на Долина с Рози, успех и до термин:)

babydust7 малко розов прашец, че може да е за последно Simple Smile

# 456
И аз ви моля, момичета, да напишете симптомите, спомням си, че и при двата ми пъти нямах никакви симптоми... Моля ви, споделете.

ЧЕСТИТО И ОТ МЕН на забременелите ни момичета! Здрави и до термин!!!

Последна редакция: сб, 08 дек 2018, 19:26 от roza_damascena

# 457
  • София
Valley, честито, мила! Толкова се радвам за теб! Пожелавам ти лека и безпроблемна бременност и до термин! HeartHug Знаех си, че ще има прекрасни новини!

Dreaming, добре дошла при нас! Напълно разбирам емоциите ти, но и ние затова сме тук - да се подкрепяме. Дано темичката ни ти донесе успех и съвсем скоро да видиш онези две чертички, които променят животи! Heart

# 458
Безкрайно благодаря за милите думи, момичета! Heart  Heart  Heart  Спешно пожелавам на всички тук Подаръка на подаръците от Дядо Коледа, а за някои от нас поне от Дядо Мраз - нямам никакви претенции, кой ще е пощальонът Relaxed Relaxed Relaxed

# 459
Съгласна съм. Смятам, че тия симптоми на никого няма да помогнат. Докато ги видите и то ще е време за тест. Но са настоятелни момичетата, а не ми е удобно да ги подмина. Така че с няколко думи ги казвам моите и оставям темата.
Отвращение към месото, рибата и мазните храни, умора, сънливост,  потиснатост и апатия, задъхване при лека физическа активност като изкачване на стълбите например, наличието на ЦС в периода след овуто, когато обикновено съм суха до преди цикъла. Симптомите са с доста общ характер освен месото. То ме накара да се тествам.
Гърди, корем, кръст и тн си бяха като обикновения ми ПМС.
Но при всеки е различно! Така че това реално няма значение.
Момичета, пожелавам ви всяка да си усети нейните си симптоми съвсем скоро! Ето пак чакайте да ръсна малко син прашец. Blue HeartBlue HeartBlue HeartBlue HeartBlue HeartBlue Heart Виждам, че доста бързо се отчетоха някои. Дано скоро се видят още весели чертички! Особено от някои ветерани, да не ги назовавам поименно.
Останете позитивни. Hug Преди като бях сред опитващите се надъхвах, че  като не е станало поне мога да пийна биричка, да си хапна суши, мидички и каквото там ще ми е забранено после. И след това идва новият шанс Hug

Момичета, на първа страница има линк към темата за бременни, в която може да се обсъждат всички емоции. Нека тук се придържаме към хубавите традиции и орисване на чакащите добри новини:)

Честито на Долина с Рози, успех и до термин:)

babydust7 малко розов прашец, че може да е за последно Simple Smile

# 460
Здравейте, момичета. На мен трябва да ми дойде цикъла утре, но се надявам да не дойде, де. 😀
Ако до четвъртък няма нищо ще си направя тест. Тогава имам рожден ден и се надявам на подарък - бременност.

# 461
Всеки друг неуспешен месец имах повече бременни симптоми, отколкото в месеца, в който забременях. Тогава нямах никакви. Освен необяснимо приповдигнатото ми настроение. Всички симптоми на бременност дойдоха в 6 г.с. -гадене, непоносимост към кафе, отвращение към сладко и месо, болки в гърдите.

И аз ви наръсвам обилно с розовко докато още има 🧚♀💕😊

# 462
Здравейте! Изчетох темата и всичките й 30-тина страници на един дъх!
Много сте готини и мили всички, което ме накара да цопна и аз във вашата тема!
Накратко за мен- на 28 години съм. Миналата година преживях ужаса на извънматочната бременност( за щастие при мен нещата се развиха по най-добрият начин - лапроскопия и две запазени тръби след това. За протокола- нямах нито болки, нито странни симптоми на бременност тогава..)
Сега сме подновили опитите от година насам, време в което сме правили- полови хормони, хормони на щитовидна жлеза, АМХ, спермограма, инсулин, ЦС- всичко като по учебник! Моят доктор е добър специалист и все казва, че ще станат нещата. Последното му предложение беше за инсеминация, но засега ще пасуваме и ще дерзаем ооооще мъничко. От този месец ще започна с тестове за О.(срам ме срам- за една година опити не съм ползвала, та ще видим- може пък с тях да станат нещата)
@Буболеска, приеми един съвет от мен за ЦС - не се притеснявай, аз бях ужасно притеснена и беше напразно. Болка почти не усетих, съвсем лека, след това станах и хукнах да празнувам- беше ми рождения ден 😂 Хубаво е да се направи МБ преди ЦС както и изследване за хламидия, уреаплазма и микоплазма( така ме беше посъветвал моят доктор).

Пожелавам успех на всички бебеправещи и дано 2019 ни донесе мнооооого положителни тестове 😍

# 463
Хайде още едно Слънце дошло в нашата темичка - добре дошла и да не се застояваш тук много-много. Simple Smile
А за ЦС - казват, че ако има запушване е доста силна болката. Аз ще си чакам Буболеса да каже как е минало и ще го мисля и обсъждам с доки след това. Grinning Grinning

# 464
  • София
Добре дошло на още едно слънчице! Аз също ти пожелавам да не се застояваш тук, а съвсем скоро да отидеш в отчетните 😉

Благодаря за инфото за ЦС! Доки ми взе МБ миналата седмица, така че май това е стандарт. Което е хубаво, защото отдавна не бях правила такова изследване.

Дарче, в сряда ще се отчета със сигурност! Иначе само се надявам да не излезе нещо лошо като резултат, всичко друго ще го преживеем 😁

Общи условия

Активация на акаунт