Като Коледни звездички, грейват чаканите две чертички!

• 20 900
  • 770
  •   1
Отговори
# 615
Добър ден момичета , аз съм нова за темата , но не и за форума.  Участнах активно преди 7 години 😊😊😊. Искам да ви дам един съвет ако ми позволите ( на всички в трепетно очакване преди цикъл ) , никога не бързайте с направа на тест преди датата ви , знам че чакането е страшно изнервящо и сякаш времето спира , но и един ранен тест е голямо разочарование като видиш едната чертичка . Аз съм живия пример за това , 6 отрицателни теста преди М , бях съсипана , а вътрешно бях сигурна че съм бременна , и все пак в деня на очакваната М пак правих и не можах да повярвам на очите си , 2 перфектни черти. Така че не правете като мен , не си позволявайте да се отчайвате . На всички чакащи пожелавам да видят двете чертички, тези които не успяха да ги видят този месец , не забравяйте че по Коледа стават чудеса , и вярвам че януари ще бъде изпълнен с много положителни тестове  🤗🤗🤗 . Желая на всички успех и ви посипвам с малко прашец 😉😉😉

# 616
Момичета 😂 Накарахте ме да се усмихна и ме разсмяхте. За съжаление нямам информация все още, чакам и аз.. Правих тестове вчера, но резултатите ме объркаха и май утре ще мога да ви дам повече инфо ❤ Дано е станало! ❤
Eй права ще изляза , надушвам тееееее Heart Flowers Hibiscus Flowers Four Leaf Clover понеже си ми слабост!

# 617
Момичета 😂 Накарахте ме да се усмихна и ме разсмяхте. За съжаление нямам информация все още, чакам и аз.. Правих тестове вчера, но резултатите ме объркаха и май утре ще мога да ви дам повече инфо ❤ Дано е станало! ❤
Пожелавам ти това са са последните тестове, които правиш. 🤗
Благодаря на всички. Аз знам, че е почти невъзможно да стане още първия месец, особено след толкова чакане първия път, но надеждата е голямо нещо.
Не е толкова важно колко време трябва да стане, важното е като стане, всичко да е наред и финалът да е успешен. Защото си заслужава.
Успех на всички, идва нова година, която се надявам да ни прати всички във септемврийската отчетна. 😍

# 618
+1 към мнението на  niksha

Напълно излишно натоварване. Тест преди закъснение никога не съм правила и съм категорично против правенето Simple Smile освеннн ако не е имало трансфер ,приемат се лекарства и т.н
На 9 или 11 ден се прави ...А някой са с "бременни " симптоми 2 дни след О и тестовете в аптеката свършват 😂😂😂
Моля ви 😉

# 619
Sunshine42, “малко ме объркаха” ми звучи като бледа втора чертичка. Стискам много палци 😘

# 620
Сънчето е ясна ... много ще се радвам , когато ни потвърди категорично , но ще ми липсва в темата ❤

Аз пък съм за ранното тестване , разочарованието ми е едно и също и при минус и при Ц ... даже при теста има надежда ... и като цяло искам да знам от рано по много причини ☺

# 621
Мери, и аз като теб 1-2 дни преди М обичам да се тествам. Точно заради надеждата. Последния път така си хванах биохимичната - което за моя случай даде друг тласък на подхода. В крайна сметка всеки си преценя.
Стискаме палци на Съншайн.

# 622
И аз така си мисля, че резултатът при нея ще е положителен Gift Heart
Sunshine42, “малко ме объркаха” ми звучи като бледа втора чертичка. Стискам много палци 😘

# 623
Значиииииииии, усещам заговор 😂
Писах 2 часа и накрая коментара изчезна.

Основен спонсор на фирмите за тестове за Б - МЕРИИИИ 🤗
Коментирахме темата с теб многократно и каквото и да кажа ти ще си държиш на твоето ....въпреки , че не си "нова" в бебеправенето . Ти си го имаш като график ....2/3 преди дата ...хоп тест ...Ако е + чудесно, ами като е - за съжаление ..../*/(&€÷£÷£€=@¥€$€ НЕ БЛАГОДАРЯ Simple Smile

Сигурно знам какви са ти притесненията (предполагам )

# 624
Късметлийксо Списъче Hug
valey_of_roses, първи ден на МЦ 09.11 , предполагаема О 22.11 , ТЕСТ/МЦ 07.12  EFP
Izabel__, първи ден на МЦ 16.11 , предполагаема О 30.11 , ТЕСТ/МЦ 14.12 fingerscrossed
Sha Ni,първи ден на МЦ 19.11 , предполагаема О 01.12 , ТЕСТ/МЦ 15.12 fingerscrossed
Sunshine42, първи ден на МЦ 15.11, предполагаема О 01.12 , ТЕСТ/МЦ 15.12   fingerscrossed
SheLLia, първи ден на МЦ  , предполагаема О 02.12 , ТЕСТ/МЦ 15.12 fingerscrossed
Zornica8801, първи ден на МЦ 17.11 , предполагаема О 01.12 , ТЕСТ/МЦ 17.12  fingerscrossed
Lamip, първи ден на МЦ 19.11 , предполагаема О 03.12, ТЕСТ/МЦ  17.12 fingerscrossed
very_raspbery, първи ден на МЦ 14.11 , предполагаема О 01.12 , ТЕСТ/МЦ 19.12 fingerscrossed
Попи 83, първи ден на МЦ 24.11 , предполагаема О 09.12 , ТЕСТ/МЦ 22.12  fingerscrossed
Tsvety_ първи ден на МЦ 25.11 , предполагаема О 09.12 , ТЕСТ/МЦ 22.12 fingerscrossed
JLo,първи ден на МЦ 27.11 , предполагаема О 12.12 , ТЕСТ/МЦ 26.12. fingerscrossed
tinti1984, първи ден на МЦ 03.12 , предполагаема О 13.12 , ТЕСТ/МЦ 27.12 fingerscrossed
IRusinova, първи ден на МЦ 02.12 , предполагаема О 14.12 , ТЕСТ/МЦ 28.12 fingerscrossed
Anele89, първи ден на МЦ 02.12, предполагаема О 16.12, ТЕСТ/МЦ 30.12 fingerscrossed
Буболеса, първи ден на МЦ 05.12 , предполагаема О 18.12 , ТЕСТ/МЦ 02.01.19г. fingerscrossed
Dreaming_Shop4e,първи ден на МЦ 05.12 , предполагаема О 19.12 , ТЕСТ/МЦ 02.01.19г. fingerscrossed
Invisible_G,първи ден на МЦ 06.12 , предполагаема О 24.12 , ТЕСТ/МЦ 07.01.19г. fingerscrossed
Sunshine_00,първи ден на МЦ 11.12 , предполагаема О 22.12 , ТЕСТ/МЦ 06.01.19г. fingerscrossed

При който настъпят промени, нека само да ми драсне на лично, да редактирам!
Ако някой иска да го добавя, да ми пише на лично.
Имаме нови попълнения, затова го пускам пак Hug

Последна редакция: чт, 13 дек 2018, 11:51 от valley_of_roses

# 625
Аз снощи нещо се шашнах доста. Намерих си изследванията от октомври и си видях пак FSH- 8,6 и LH- 7.09.
И не ми излиза от главата, че в темата за хормоните Денис ми коментира, че са високи и това може да говори за намаляващ яйчников резерв. Бях ги позабравила тези изследвания и не знам, кой ме би през ръцете снощи да подреждам документи. 😒
Та днес цял ден се ровя из нета за допълнителна информация и още повече се стресирам. Ужас

# 626
Момичета, днес съм много заета и само набързо пускам това. Довечера ще имам повече време да разкажа за премеждията си, защото вчера се бях побъркала.. И все още не съм напълно сигурна какво виждам на теста, но все пак го пускам в темата ❤

# 627
  • София
Аз я виждам. Честито!

# 628
:
Момичета, днес съм много заета и само набързо пускам това. Довечера ще имам повече време да разкажа за премеждията си, защото вчера се бях побъркала.. И все още не съм напълно сигурна какво виждам на теста, но все пак го пускам в темата ❤

Имааа втора 2-ра розовааааа Blue Heart

# 629
Съншайн, и аз я виждам - честито и дано всичко бъде наред! Hug

Общи условия

Активация на акаунт