Като Коледни звездички, грейват чаканите две чертички!

• 20 902
  • 770
  •   1
Отговори
# 645
Прекрасни новини, Sunshine42, радвам се за теб, поздравления!!! Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 646
Разплакахте ме ❤ А сега имам малко повече време и мога да разкажа вчера какво се случи за тези, на които им се чете и им е интересно.
Бях си купила 5 опаковки Престо, за да се заредя (знаете колко съм търпелива). Вчера сутринта, 10 дни след О, решавам да направя първия тест. Правя го и на 3-4 мин не виждам нищо, реших че е рано и го оставих. Обаче около 10-тата минута ми се вижда някаква сянка над Т буквичката. Гледах на каква ли не светлина, но тя беше почти въображаема, не можех да преценя сива или розова е. Виждала съм изпарителни черти на престо и те са като изпъкнали бели линии, не такива. А и досега колкото теста да съм правила винаги са били снежно бели, никаква загадка на черта дори.
Толкова се шокирах и не знаех каква е тази сянка, че реших да направя втори тест - поне да видя кога се появява. На втория тест пак същата сянка се появи след 5-6 мин. Реших, че ще повторя в 16ч, защото не издържах. Сянката вече беше почти като линийка, доста силно изразена, но все пак не можех да кажа какъв цвят е. Вечерта извадих трите теста и видях, че след като изсъхнали са станали на тънки розови линийки всички сенки. Днес сутринта с първа урина направих четвърти тест.. Очаквах да е по-наситена “сянката”, но тя си седеше все така, започнах да губя надеждата от вчера и ми стана много тъпо. Бях с моя близка приятелка и не издържах и ѝ споделих за цялото това. Тя ме попита какво чакам и защо не бягам в тоалетната за нов тест - 13ч днес беше.. Аз бях изпила доста течности, но все пак реших да пробвам. На 3-4 минута се показа съвсем нежна розовичка черта ❤ Много по-изразена от тези сенки вчера. Още е много рано, разбира се, не смея да се зарадвам, не знам къде се намирам..

Благодаря ви много момичета на всички, стана малко дълго това съобщение, но исках да ви разкажа защо си мълчах и не смеех да пиша в темата, просто и аз не бях сигурна какво точно се случва, дори смятах, че съм попаднала на дефектна партида Престо 😂

# 647
Момичета, днес съм много заета и само набързо пускам това. Довечера ще имам повече време да разкажа за премеждията си, защото вчера се бях побъркала.. И все още не съм напълно сигурна какво виждам на теста, но все пак го пускам в темата ❤

Казах ли ти , че ще си следващата? Честито, радвам се за теб Hug

# 648
Съншайн, тихичко честито ! Има си я чертичката. ЧХГ смяташ ли да пускаш?

# 649
Утре мисля да отида до лабораторията да пусна, но проблемът е, че петък вечерта пътуваме и ще се върна неделя вечер. Ще мога да повторя ЧХГ чак понеделник. Дали ще е проблем да го направя така и след това с онлайн калкулаторите да изчисля на колко време се удвоява?

# 650
Sunshine42, сега нали знаеш - тряба да останеш възможно най - спокойна (колкото и да ти е трудно) , според мен може да пуснеш едно ЧХГ през 48ч. и ще си напълно няасно, че чудото се е случило Heart
Да, писали сме заедно Simple Smile

# 651
Сънче , тихичко честито ... Лека и прекрасна бременност до термин ☺❤

Ако не успееш да повториш в петък , не е проблем . Пак е ориентир 😉

Беше писала , че се случват странни неща този месец ... разкажи ни 🤗

П.П. Рос , не ми пречи , че съм спонсор на аптеката ... друг е въпроса , че ме хваща срам и ходя в различни 😂

Не виждам лошо в ранното тестване . Ако е минус чакаш Ц без напрежение , ако е + се радваш по-рано и взимаш мерки , ако се налага 😉 А друг е въпроса , че на някои тестове нон стоп излизат светли чертички , но с времето човек се учи да ги различава ... коя изпарителна , коя след времето на отчитане ...
Аз лично се чувствам по-спокойна така , който както прецени за себе си 💋

Последна редакция: ср, 12 дек 2018, 15:28 от *Мери*

# 652
А защо да пускаш ЧХГ?
Просто в понеделник (датата ти) направи още един пиклив тест и запазвай час за доки. Kissing Heart

# 653
Аз снощи нещо се шашнах доста. Намерих си изследванията от октомври и си видях пак FSH- 8,6 и LH- 7.09.
И не ми излиза от главата, че в темата за хормоните Денис ми коментира, че са високи и това може да говори за намаляващ яйчников резерв. Бях ги позабравила тези изследвания и не знам, кой ме би през ръцете снощи да подреждам документи. 😒
Та днес цял ден се ровя из нета за допълнителна информация и още повече се стресирам. Ужас

Избий си тези мисли от главата. Аз с ЕМ и огромна киста не падах по 9.0 ФСХ . Сред лапарото останах с яйчник и половина и тогава падна на 6 и нещо.  
Провери си АМХ на 2/3 ден от Ц и инхибин Б . Отиди с резултатите на преглед в първите дни на кървенето и АГ трябва да ти даде реална оценка като види антралните. ФСХ може да е висок заради ЗФ , всеки месец варира.
Точно и заради това вече не е фактор дори и при ин витро  (кандидатства се с АМХ )

Честитоооооооо за + Sunshine42 🤗

# 654
записвам се в темичката Simple Smile този месец чакам лелката след 5 дни. Дори да не се е получило, смятам че дядо Колeда ще направи нещо по въпроса Grinning Съншайн следя те от предните теми, тихичко честито. Стискам палци и много се радвам!!

# 655
Мери, обикновено гърдите ме болят малко след О до първите дни от новия МЦ. Винаги ме болят от външната страна, под рамената. Този месец започнаха леко да ме болят там, но спряха. И след няколко дни започнаха да ме болят отпред, отдолу. Под зърната точно. Това никога не ми се е случвало. Зацапване не съм имала около имплантация. Усещах вчера как съм супер изнервена без причина, даже се навиках на ММ и после се чувствах виновно, защото избухнах без причина.. В последните два дни много ми се спи и заспивам 10 секунди след като съм положила глава някъде, не е типично за мен.. И макар отрано да правя тестове, не съм се вглеждала много в тялото си и дори подозирах, че сме изпуснали момента този месец и не се надявах особено, колкото и да ми се искаше...

# 656
Съншайн42, честито. Дано всичко се развие добре!
Аз още нямам цикъл, като дойде ще ви пиша да ме добавите към списъка.

# 657
Слънце, честито, дано става все по-трудно розова! Сигурна бях, че ще направиш поне 5 теста Grinning
Много се радвам за теб! Много!

# 658
Сънче, пускам ти снимка на моя сигурно 3ти тест за един ден (същия случай като твоя). Още малко влизам в 5ти месец ❤️🤞
Тихичко честито 🙏

# 659
Дияна, благодаря ти, чертите ми вчера бяха точно такива като на този тест. Много се надявам всичко да е наред и ще се опитам да остана спокойна и да не го мисля ❤

Общи условия

Активация на акаунт