Мъжка и/или женска работа?!

• 17 165
  • 363
  •   1
Отговори
# 240
  • Пловдив
Миялните са за семейства и домакинства, в които се яде стабилно. Ако ще миеш една чаша и една чиния на ден по-добре е на ръка. А как си държите мръсните чинии дълго време неизмити в мивката? Не привличате ли хлебарки, не ви ли дразни?
Не и по двата въпроса. Не ни дразни и нямаме хлебарки.

# 241
Много я уважавам съдомиялната. Чиниите изплакване и нареждам в съдомиялната. Пускам средно на 2 дни. Мръсни чинии никога през живота си не съм държала в мивката, напрягат ме.

# 242
  • Пловдив
Изплаквате?!?! Бе много ги коткате тия ваши чинии.....

# 243
Миялните са за семейства и домакинства, в които се яде стабилно. Ако ще миеш една чаша и една чиния на ден по-добре е на ръка. А как си държите мръсните чинии дълго време неизмити в мивката? Не привличате ли хлебарки, не ви ли дразни?
Моята миялна е малка, ние сме трима, от сутринта до вечерта всеки трупа, кой където реши, аз в миялната, ММ и детето в мивката hahaha, преди да легна слагам и техните и я пускам! Ако ги оставя двамата ще трупат в мивката 2 дни!Аз не лягам докато кухнята не е оправена и всичко не е прибрано по местата! Simple Smile

# 244

Извинявай, обаче, как функционира нестабилно едно семейство? Консумира въздух, може би. И пере гащи веднъж на десет дни?

# 245
Е, какво лошо има в изплакването? После пускам кратката програма.

# 246

Извинявай, обаче, как функционира нестабилно едно семейство? Консумира въздух, може би. И пере гащи веднъж на десет дни?

Говорим си за яденето, не за прането. Стабилно ядене вкъщи е нещо от рода на мекици за закуска, за обяд пълнени чушки и супа топчета, а за вечеря таратор, мусака и крем карамел. Примерно! Нестабилно ядене вкъщи е един сандвич за вечеря, след като си закусвал и обядвал на работа. На стабилно хранещите се вкъщи миялната ще им е от полза. На тези като мен със сандвича не им трябва миялна.

# 247
  • Пловдив
Е, какво лошо има в изплакването? После пускам кратката програма.
Много грижи за едни чинии. При нас ТЕОРЕТИЧНО (тоест ако миялната е била извадена) - всеки става от масата и директно пъха чинията в миялната. Не плакнем. Мся, на практика не е баш точно тъй....

# 248
  • София
Ние сме от ''средно-нестабилно'' ядящите, но имаме и ползваме миялна. Сега, понеже виждам, че според 1-2 потребителки това не трябва да е така, дали да я продам? Или да я ползвам като шкаф? Дилеми, дилеми..

# 249
Продай я, не се лигави!

# 250
  • Пловдив
Аз.... няма нищо да казвам, че то у нас е като на поточна линия. Тази неделя пуснах 5 миялни, без да сме имали гости. Ако има гости до 9 съм стигала.

# 251
Ние сме от ''средно-нестабилно'' ядящите, но имаме и ползваме миялна. Сега, понеже виждам, че според 1-2 потребителки това не трябва да е така, дали да я продам? Или да я ползвам като шкаф? Дилеми, дилеми..

Ползвай я за шкаф. Все някога може да ти потрябва. Аз така си ползвам фурната и микровълновата за шкафове.

# 252
  • София
Продай я, не се лигави!
Един чудесен, верен Бош ми е тя - работи безотказно вече над 10 години. Сърцето ми се къса Sad

# 253
Продай я, не се лигави!
Един чудесен, верен Бош ми е тя - работи безотказно вече над 10 години. Сърцето ми се къса Sad
Никакво продаване тогава.....!!! Naughty Joy Joy

# 254
Човек всичко може, всичко. Ако искам ще мия, ако искам - ще редя миялна. Ама някой да ми смята - на колко члена и   колко ядящи, дали да използвам ръцете си, мъжа си, или уреда - това е нелепо.

Общи условия

Активация на акаунт