Августовски бебчета 2018 тема 3

• 70 102
  • 737
  •   1
Отговори
# 240
Да, това било основния показател според моята педиатърка, ако детето изпива голямо количество мляко наведнъж и въпреки това скъсява интервала между храненията, значи млякото вече не е достатъчно за да бъде нахранено детето.

Моята кукла изпива между 680 и 950 на денонощие като всеки път различно, но повечето пъти се врътка около 800 някъде.

Само, че нея отвреме навреме се случва да я наболява коремчето още, все по-рядко, но се случва и педиатърката дори и old school педиатърката каза, че трябва да се изчака да й се регулира малко храносмилателната система, а и тя няма 4 навършени месеца още.

# 241
Ох добре сте вие като знаете точно колко изпиват Simple Smile Аз вече така се обърках - буди се често, яко пръцка… колики ли са, гладен ли е, зъбите ли почват. Всеки път предлагам гърда, я иска я не. Пробвах да цедя, за да се ориентирам поне за ден два какво е положението - пълен провал. С ел. помпата нищо не мога да изцедя. С ръчната по става, но пак е бавно и яко ме боли ръката, а съм сигурна, че има повече, тъй като доскоро си карахме само на кърма без да е ревал или с нещо да е показвал, че не му стига. Иначе и при нас тиквата се хареса много, но с това пръцкане и превиване мисля все пак да изчакам още време Simple Smile Утре ще го водя на ваксина и дано не съм много заспала и се сетя да си задам всичките въпроси.

# 242
Izzie, пръцкането може и да е ако не я оригваш след всяко хранене. Моята сладурка вечер я приспивам на гърда и ако се събуди нощно време пак така и съответно не я оригвам. През нощта и сутрин често я чувам да пръцка. През деня като я оригвам след всяко хранене го няма това.
Искам да ви питам дали вече махнахте възглавничката за новородено от кошницата за кола?

# 243
Махнах я, защото започнаха да се набират и да се задържат седнали. Щом искат да сядат - без възглавница. То не може хем да се правят на новородени и да им е меко на дупето, хем да бесуват.

# 244
И аз я махнах тая възглавница, тя не се събира като е навлечена в коша и като цяло незнам как се процедира, тя е доста дълга отива на 65 см, а няма 4 месеца още, крачетата й стърчат извън кошницата.

Последна редакция: чт, 20 дек 2018, 22:13 от Mn.nikol

# 245
И аз я махнах тая възглавница, тя не се събира като е навлече на в коша и като цяло незнам как се процедира, тя е доста дълга отива на 65 см, а няма 4 месеца още, крачетата и стърчат извън кошницата.

Като им сложа космонавтите, явно заради дълбокото дъно им стърчеше главата с тая възглавница. Без космонавтите - краката стърчаха.

# 246
Не те знам две как успяваш да ги мъкнеш с кошниците аз с едно се зоря, докато се завъртя до колата после ме наболява вечер операцията.

# 247
Е, едно по едно, но отдавна държа кошницата с две ръце, иначе е ужасно тежко.

# 248
Явно живееш в къща.
Няма как иначе да зарежеш едно в апартамент на 4 етаж примерно, докато замъкнеш другото в колата, която е паркирана на майце си да речем и да го оставиш само в колата докато се върнеш пак до 4 етаж за другото.

# 249
Да, в къща сме. Ох това би било много гадно по етажи, по асансьори ... ще трябва втори човек винаги.

# 250
Ние сме в кооперация, уж ново строителство обаче асансьор нема, мъкна си я до 4 етаж пеша, ако бяха две незнам чудно щеше да е, втори човек нямам през деня всички работят.

Къщичка е най-хубаво.

# 251
Пфф да... кълна се в това, колко са неудобни столчетата за кола. Преди като съм гледала родители ми се е струвало като супер удобно, ама вземи носи ти тия 10+ кг и то най-вече в неудобна поза. Бутилката с 11л минерална вода е по-удобно. Това ти се удря в краката, тежи... абе изобщо да става по-голяма да си ѝ вземем такова, дето не се сваля 😫

# 252

Току що купих това столче.Хубаво е ,но аз ли съм тъпа и невежа не знам.Какво подяволите е тази изофикс система и става ли на всички автомобили.Почвам да разучава сега.Хареса ми,защото е д доста функции и ще го ползва по дълго време.

# 253
Izzie, пръцкането може и да е ако не я оригваш след всяко хранене. Моята сладурка вечер я приспивам на гърда и ако се събуди нощно време пак така и съответно не я оригвам. През нощта и сутрин често я чувам да пръцка. През деня като я оригвам след всяко хранене го няма това.
Искам да ви питам дали вече махнахте възглавничката за новородено от кошницата за кола?
Да, същата работа. Опитвала съм се да го оригвам, ама той е много заспал Simple Smile Явно трябва да съм по-настоятелна.
Днес бяхме на консултация и педиатърката каза, ако искам да захранвам да започна с картоф. Каза, че тиквата не е подходяща, тъй като е сладка, а и от нея се образували повече газове. Та толкова за картофите Wink Ще го пробвам тия дни да видя дали ще му хареса

# 254
По повод картофа, на мен това пюре ми е отвратително, но детето днес си хапна стабилно. Явно на тях им харесва.

Общи условия

Активация на акаунт