Big Brother: 🕵🏻Most Wanted🕵🏻 2018 – Тема 13 ФИНАЛ /03.12. - 11.12.2018/

• 104 470
  • 3 479
  •   1
Отговори
# 1 755
Блаткови пак ще издънят работата. Прости хорица - какво да се очаква от тях

# 1 756
Значи покрай Никита почнах да харесвам Албена. Аман от жертви!!! Писна ми от хора оперирани от чувство за хумор и самоирония.
Аз пък съм изненадана от хора, които намират гаврите на разни кучки, за проява на чувство за хумор...  Аман от недоклатени самотни дракони, които си го изкарват на останалите...  smile3502

Ето това се опитвам да кажа от 100 години насам!!!!!!!!

# 1 757
Двама от най-тъпите да те заподозрат, и останалите също да се съмняват ... според мен много си личи театралното в нашите актьори. Те не могат да играят естествено.

Показаха в кадър, че и другите в кухнята се съмняват дали Гъмов наистина знае или не знае китайски.

# 1 758
  • София
Значи покрай Никита почнах да харесвам Албена. Аман от жертви!!! Писна ми от хора оперирани от чувство за хумор и самоирония.
Аз пък съм изненадана от хора, които намират гаврите на разни кучки, за проява на чувство за хумор...  Аман от недоклатени самотни дракони, които си го изкарват на останалите...  smile3502

По скоро на Албена и подхожда Злобна Лелка
А, не... без евфемизми! Вулева и Захажаева са си чист двуглав дракон...  smile3515

# 1 759
Пак измислените им обаждачи.
"Добре съм ма, пиле!" Sparkling Heart

# 1 760
Ганито малката клюкарка

# 1 761
Според мен Гъмов не трябваше да разказва историята за китайката предварително. А чак, когато ББ започне с китайския.

# 1 762
Пак измислените им обаждачи.
"Добре съм ма, пиле!" Sparkling Heart
Много са ми досадни моментите с обажданията.

# 1 763
  • Испания
Джулиана говори с кучетата. Олеееееееееееееееее!

Уж зрители им се обаждат. Уууууууууууф!

# 1 764
Косата на Ганчо е отврат.

# 1 765
  • София
Аз пък съм изненадана от хора, които намират гаврите на разни кучки, за проява на чувство за хумор...  Аман от недоклатени самотни дракони, които си го изкарват на останалите...  smile3502

По скоро на Албена и подхожда Злобна Лелка
А, не... без евфемизми! Вулева и Захажаева са си чист двуглав дракон...  smile3515

Вие пък, прекалено ги ласкаете. Какъв дракон, те са си двуглава ламя.

# 1 766
Вече почвам да се притеснявам за Уошко, да не вземе някой инфаркт да получи. Във всеки епизод сълзи и емоции.

# 1 767
това с Килата беше готино.

# 1 768
В повечко му е естрогена на Уош ... много емоции, много сълзи, много сополи ...

# 1 769
Не ми е интересно да гледам как "звезди" се обаждат на "звезди". Или пък майките им.
Да бяха пуснали измислените "фенове", една идея по-интересно и по-достоверно е.

Уош можеха също да го попържат за аферките им с Гани.

Общи условия

Активация на акаунт