Big Brother: 🕵🏻Most Wanted🕵🏻 2018 – Тема 13 ФИНАЛ /03.12. - 11.12.2018/

• 104 587
  • 3 479
  •   1
Отговори
# 720

П.С. Тук пишат бая сценаристи на шоуто.

Щом пишат да прочетат,че спешно трябва да си подадат молбите за напускане....То тия изтъркани бълвочи за сватби,пръстени ,бебета....не се траят !! Кой изобщо се връзва на тия измисляци Златка и Благой ?!!

# 721
  • Viena
Толкова години Пънчев води това предаване, време е да го сменят следващият сезон....както и всички стари лица около него....

# 722
  • Бургас
Покрай анкетата - мисля,че гласят Златуна и Зъбатко за победители! Което е жалко!
Стойко ми беше фаворит!
Не трябваше да го гонят снощи!

Джулката с таз проскубана коса е супер смешна!
Боже,как сами се правят на маймуни!

# 723
И сега какво - Златка докато се сексиха с Благой 20 пъти седмично извън къщата не забременя, а сега докато се крият в кенефа свършиха работата. Брей, че вълшебна тая къща...

# 724
Покрай анкетата - мисля,че гласят Златуна и Зъбатко за победители! Което е жалко!
Стойко ми беше фаворит!
Не трябваше да го гонят снощи!

Джулката с таз проскубана коса е супер смешна!
Боже,как сами се правят на маймуни!

Гласят Уош за победител. Много си го пазят, ама той, горкия, сам си се дъни. С тези негови зависимости...
Обаче на, българският зрител това заслужава явно. Пък и младите гласуват за него, парата е важна, парата.

П.С. Току виж съвсем изнагляли и ни провъзгласят Никита. Или пък Джулката.
На мен ми е все тая - всичките са маскари.

# 725
  • ВАРНА
 На Джугани реалната коса е,колкото на Цецко май.А най-положителен персонаж от къщата според мен е плюшеният еднорог на Джулката-нито мисии проваляше,нито се изпокара с Никита.

# 726
  • somewhere near the sea
Има ли поне един от тук, който се интересува дали Злата е бременна? Rolling Eyes

Явно има, след като ги класираха в тройката. Щом боклуците взеха да печелят в България, нещата са безнадеждни.

# 727
  • София
Според мен на никой не му пука дали  Злата е бремена.
Брадъра си ги подреди там.

# 728
Въпрос :Защо Златка избра Благо за лидер на къщата ?
Отговор: Защото ,както при елените лидер е този с най-големите рога !
Mask

# 729
  • София
Въртя, суча от тук от там.
Да взима Гъмов приза.
То не остана там нормален човек.

# 730
Изгледах живото, нощното и направо нямам думи.  Ега ти сериала. Сякаш не можеше, след седмица да си направи тест. Ама не трябва да е в ефир. Борим се за оставане, за  награда. Тя Златка горката, сякаш никога не си е правила тест през живота.
 Направи ми впечатление по предно предаване като Гъмов каза че са им вземали от бюджета заради Благо. А май веднъж не са го дали. А за Стоянчо само на това наблягаха. Може и да сте ги коментирали , ама това от мен.

# 731
  • София
Бременна , или не, важно е да влезем на хората у кенефа- било то с фалшиво л*но от шоколад, било то с тест за... интелигентност.
И както се видя, тя не ги издържа и двата.  Mr. Green

Снощи случайно хванах живото и още не мога да повярвам на очите си - Благо се хили самодоволно, Злата вряка от тоалетната, всички женици й помагат за теста, а френското петле се моли така, сякаш животът му зависи от това дали е бременна или не русата овца.  Crazy

# 732
  • Варна
Гъмов от живото предване в полунощ:

"Аз семките опекох от тиквата"! Joy Joy Joy
Умрях!
Благо голямо кръстене... Rolling Eyes

Последна редакция: вт, 04 дек 2018, 12:53 от Velina_p

# 733
  • София
Гъмов поне можеше да говори, а Уошко още за предаването в осем се беше изпружил Joy

# 734
Добър ден!
Значи нещата вървят плътно по сценарий - за 150 000 Златото ни пикае в ефир, другите 150 000 мълчаливо и с респект лидерстват.

Много обичам хора с чувство за хумор и уж повечето показаха, че го притежават. Пусто его звездно. Виждат табелките, наясно са, че ще има конфликт и сръдни, ми отиграйте я тая игра весело. Слагат за най-секси Цецо и останалите с усмивка и шеги се подреждат. Гадните определения ги вземат непукистите и те така...
Никита имаше страхотен шанс да се впише/хареса точно с майтапа на Гъмов, относно сутрешно-обедното ѝ появяване, но пак реши да го играе неразбрана. А щеше да ги забие, ако вместо да се обяснява за "злобен", още преди да си отвори някой устата да я предложи, беше застанала зад табелата. Поне в клипчето показа, че може и да е над нещата, за разлика от Златка.

Общи условия

Активация на акаунт