Big Brother: 🕵🏻Most Wanted🕵🏻 2018 – Тема 13 ФИНАЛ /03.12. - 11.12.2018/

• 104 548
  • 3 479
  •   1
Отговори
# 765
 Пази, Боже, интелигентната и образована Албена, за да има време на прочете http://www.slovo.bg/showwork.php3?AuID=169&WorkID=4867&Level=1 и да запомни автора ... или него го познава само в такъв вид

# 766
Не се знае дали е бремена Злата.
На Благой обаче му е все тая.
Е, да не забравяме, че те - лидерите не си показват емоциите, сепак. Sunglasses

# 767
# 768
  • София
Мост уотед Георгиев  Simple Smile))))

# 769
  • Някъде в Матрицата

от промото
Цитат
Глас зад кадър: Извънредна ситуация в къщата
Златка (в потресаващ вид): Може ли един тест за бременност? (с жална интонация)

SatisfiedSmileyStuck Out Tongue Closed Eyes ЖДНБ Laughing

# 770
  • София
Интервю със Стойко след излизането му:

Признава, че съжалява, че е напуснал Къщата точно преди финала.

# 771
От утре по НОВА :
Скрит текст:
6:20 "Здравей, България" - сутрешен блок с политически коментар на Криси Патрашкова, директно от студиото
09:30 "На кафе" с Гала и Криси,
Криси дава ценни съвети на жените за мода, красота и стил
11:30 "Бон Апети"- Лора и Стоян гостуват в дома на Криси Патрашкова, която ще готви Любовен кекс и Сарми по станимашки
12:00 Новините на NOVA с преки включвания на Криси Патрашкова за обстановката в страната
12:30 Следобеден блок сериали
18:00 "Семейни войни"- телевизионна игра с гост Криси Патрашкова и приятели
19:00 Новините на NOVA - централна емисия с включване от площада, където Криси Патрашкова се включва в протестите
19:30 Темата на НОВА
Миролюба Бенатова представя:
Книгата "Насаме с Криси"- интимният дневник на една журналистка
20:00 "Откраднат живот- сериен филм с Криси Патрашкова в ролята на патолог Петрова
21:00 BIG BROTHER: MOST WANTED 2018- пряко включване от Къщата с Ники Кънчев и гост-коментатор Криси Патрашкова
22:30 "София - Ден и Нощ" - риалити сериал с Криси Патрашкова в ролята на хазяйката
23:30 Еротичен телепазар
с водещ мадам Патрашкова
00:00 Криси Патрашкова ви пожелава Лека нощ
и изпълнява Химна на България
ПП.По време на рекламите -"Бижута и перли" стил Патрашкова

# 772
  • София
Божана Кацарова пред в. Шоу:

Появиха се слухове, че Кацарова е влюбена в Петко Димиторв. „Това потвърждава, че вътре има много лабилни хора. Как може трима души да се сприятелят до такава степен, че да изглеждат както един човек и на никой да не му прави впечатление. А когато една жена иска да е приятел с един мъж, значи е влюбена в него?!“, пита се готвачката. „Влюбих се в жената на Петко – Яна! И ако тя беше останала до края – това щеше да е истинският победител“, казва Божана.
Mhm, sure...Relieved

„Много се подразних на тези твърдения, защото не могат да разберат какво е да си над нещата и да намериш общ език с човек, който работи нещо, което ти не одобряваш особено. За никого не е тайна, че не съм привърженик на попфолка. Но Петко е също над нещата и има хубаво виждане за живота. На него тези подмятания му повлияха по някакъв начин, защото все пак е мъж“.
Тя пак го оправдава, за отдръпването му в последните дни от шоуто. Grin

Още:
- Лепнаха ти прякор на алкохоличка. Имаш ли проблеми от такова естество?
 - Напих се в Къщата веднъж. Обичам твърдението: „Пия за спорта“, даже си бях взела тениска с такъв надпис, но реших да не я слагам. Не съм алкохолик, а бохем. Нямам проблем с алкохола, нито с наркотиците, нито със сексуалността си, не съм лесбийка. Аз съм една прекрасна жена, която няма почти никакви проблеми и е много щастлива.
Но:
- Как се запознахте с приятеля си Николай?
- Той ми дойде на крака вкъщи. Аз бях пияна, прибрала се след един купон. Той дойде, за да ми направи флайер за фестивала, който организирам всяко лято. Два последователни пъти го проведохме на морето, сега имаме допълнение – за Нова година сме в Мексико. Започнахме да работим заедно с Ники, след което той не си тръгна от нас.
https://www.blitz.bg/obshtestvo/intervyu/samo-v-shou-bozhana-kat … a_news641008.html

# 773
  • София
Скрит текст:
Божана Кацарова пред в. Шоу:

Появиха се слухове, че Кацарова е влюбена в Петко Димиторв. „Това потвърждава, че вътре има много лабилни хора. Как може трима души да се сприятелят до такава степен, че да изглеждат както един човек и на никой да не му прави впечатление. А когато една жена иска да е приятел с един мъж, значи е влюбена в него?!“, пита се готвачката. „Влюбих се в жената на Петко – Яна! И ако тя беше останала до края – това щеше да е истинският победител“, казва Божана.
Mhm, sure...Relieved

„Много се подразних на тези твърдения, защото не могат да разберат какво е да си над нещата и да намериш общ език с човек, който работи нещо, което ти не одобряваш особено. За никого не е тайна, че не съм привърженик на попфолка. Но Петко е също над нещата и има хубаво виждане за живота. На него тези подмятания му повлияха по някакъв начин, защото все пак е мъж“.
Тя пак го оправдава, за отдръпването му в последните дни от шоуто. Grin

Още:
- Лепнаха ти прякор на алкохоличка. Имаш ли проблеми от такова естество?
 - Напих се в Къщата веднъж. Обичам твърдението: „Пия за спорта“, даже си бях взела тениска с такъв надпис, но реших да не я слагам. Не съм алкохолик, а бохем. Нямам проблем с алкохола, нито с наркотиците, нито със сексуалността си, не съм лесбийка. Аз съм една прекрасна жена, която няма почти никакви проблеми и е много щастлива.
Но:
- Как се запознахте с приятеля си Николай?
- Той ми дойде на крака вкъщи. Аз бях пияна, прибрала се след един купон. Той дойде, за да ми направи флайер за фестивала, който организирам всяко лято. Два последователни пъти го проведохме на морето, сега имаме допълнение – за Нова година сме в Мексико. Започнахме да работим заедно с Ники, след което той не си тръгна от нас.
https://www.blitz.bg/obshtestvo/intervyu/samo-v-shou-bozhana-kat … a_news641008.html
Е, и.
Пълни простотии.

# 774
Оп - стоя си в едно столично заведение и срещу мен сяда Ричку - Мекичко с още две момчета. Влезна с нахилената физиономия. Ама наистина е нисичък - беше им до рамената на другите двама. А те не бяха много високи. Хапнаха и си поръчаха наргиле.

Вафли ли хапнаха? Simple Smile

Цъ. Ни вафла, ни микичка. Хрупаше салата Цезар Grinning

# 775
Златка да поиска и един тест за СПИН,просто ѝ подхожда нЕкак си Simple Smile
Така и така ше чака резултати...

# 776
  • Испания
Случайно попаднах на статия на явно бивш треньор на Блажко. Ето какво е казал за „лидера в къщата”:
https://mobile.sportal.bg/news.php?id=759195
Направо го заклаха Лидерът.

Личи, че треньорът е разочарован. Казва това, което коментирахме и ние.

Big Brother: Most Wanted - коментар на последните събития в къщата - На кафе (04.12.2018)

# 777
МНого отегчително и досадно стана предаването заради Злата и възлюбения ѝ. Тия двамата тъпунгери не ми е ясно от какъв зор останаха до края. Имам чувството, че тоя брадър ги лансира и толерира за всичко. Злати това, Злати онова....Въобще не са интересни, пък още по-безинтересна е тяхната история, бременност, какво било преди 5 и 10 години. Лично аз вече две предавания не гледам, само влизам да ви чета, защото ми е далеч по-интересна темата от колкото брадъра на злата и благо. Толкова скучни и прости двамата. От Жулката по-прости ми са даже.

# 778
Златкини муцунки 3
Скрит текст:

# 779
МНого отегчително и досадно стана предаването заради Злата и възлюбения ѝ. Тия двамата тъпунгери не ми е ясно от какъв зор останаха до края. Имам чувството, че тоя брадър ги лансира и толерира за всичко. Злати това, Злати онова....Въобще не са интересни, пък още по-безинтересна е тяхната история, бременност, какво било преди 5 и 10 години. Лично аз вече две предавания не гледам, само влизам да ви чета, защото ми е далеч по-интересна темата от колкото брадъра на злата и благо. Толкова скучни и прости двамата. От Жулката по-прости ми са даже.
Най-вероятно продуцентите се придържат към някакъв модел на сценарий, без да отчитат спецификата на средата (публиката).

Общи условия

Активация на акаунт