Big Brother: 🕵🏻Most Wanted🕵🏻 2018 – Тема 13 ФИНАЛ /03.12. - 11.12.2018/

• 104 446
  • 3 479
  •   1
Отговори
# 810
аз съм забравила да ви питам ... вие белите ли си така салама 😂 така се прави интелигентно 🤣

Последна редакция: вт, 04 дек 2018, 20:35 от elle.n

# 811
аз съм забравила да ви питам ... вие белите ли си так салама 😂 така се прави интелигентно 🤣

Аз съм сигурна, че и танц с хлебчета на вилици може да изиграе!
Един салам - нищо работа.
Ако не знаете за танца с хлебчета, ето моля:
https://www.youtube.com/watch?v=ww5pb-z0o0I
А ето го тука, говори с пълна уста, пфууу, безсрамник!
https://www.youtube.com/watch?v=2G2WZUnw2og

# 812
Говори БИГ МАМА!
Моля, съквартирантите да се настанят на меката мебел с таблет/телефон в ръка. CallingCallingCallingComputerComputerComputer
Моля, Барбарела да отвори златният плик, в който е обяснена новата задача от БИГ МАМА към съквартирантите.ScrollScrollScroll
Моля, ако-искаш-вярвай незабавно да си сложи микрофона и да се яви в изповедалнята!!!:movie_camera:Movie CameraMovie Camera

Аз тази мисияяяя няма да яяя изпълняявам, защооото религията ми е против подслушването.

# 813
Аз съм сигурна, че и танц с хлебчета на вилици може да изиграе!
Един салам - нищо работа.
той затова се мисли за лидер ... притежава много таланти 🤣

# 814
Говори БИГ МАМА!
Моля, съквартирантите да се настанят на меката мебел с таблет/телефон в ръка. CallingCallingCallingComputerComputerComputer
Моля, Барбарела да отвори златният плик, в който е обяснена новата задача от БИГ МАМА към съквартирантите.ScrollScrollScroll
Моля, ако-искаш-вярвай незабавно да си сложи микрофона и да се яви в изповедалнята!!!:movie_camera:Movie CameraMovie Camera

Аз тази мисияяяя няма да яяя изпълняявам, защооото религията ми е против подслушването.

Говори БИГ МАМА!
Заради отказа на Елминдра да изпълни мисията, възложена от БИГ МАМА на съквартирантите, БИГ МАМА налага следните ограничения на територията на темата:
Ограничава се достъпът на съквартирантите до всички емоджита.
На съквартирантите се забранява до второ нареждане да публикуват снимки на Гъмов, които го поставят в недобра светлина.
Имате право само да ползвате думите "БОБ", "ОРИЗ" и "ОЛИО" в постовете си.
Ограничава се достъпът до топлата вода и електроенергия на територията на темата, така че който се почеше по дупето и си го подуши - нито ще може да се измие, нито да се види след това на картинка.
Това е всичко, съквартиранти.
БИГ МАМА ви пожелава весела вечер.

# 815
Боб,ориз,олио,боб,ориз,олио,боб,ориз, олио....б@@@@ м@@@ му...ай малко леща,а?Joy

# 816
Говори БИГ МАМА!
Заради отказа на Елминдра да изпълни мисията, възложена от БИГ МАМА на съквартирантите, БИГ МАМА налага следните ограничения на територията на темата:
Ограничава се достъпът на съквартирантите до всички емоджита.
На съквартирантите се забранява до второ нареждане да публикуват снимки на Гъмов, които го поставят в недобра светлина.
Имате право само да ползвате думите "БОБ", "ОРИЗ" и "ОЛИО" в постовете си.
Ограничава се достъпът до топлата вода и електроенергия на територията на темата, така че който се почеше по дупето и си го подуши - нито ще може да се измие, нито да се види след това на картинка.
Това е всичко, съквартиранти.
БИГ МАМА ви пожелава весела вечер.

Разбрах, Мадъре! Целувки на Златито, Гъмето и на майката на Албенито.

# 817
Помня онзи Биг Брадър, в който участваше Здравко от Приморско. Тогава в ефир Христина му съобщи важната новина -  ''Бременна съм.'' И Здравко отговори ''От кого?''. Тя ''От теб, Василев."

# 818
  • София
Смешно е да се правиш на нещо, което не си!
ох, ако само половината, които се държат така, го проумеят, ще се промени малко обществото

На тези хора явно им е по-важно да демонстрират, че не са, повтарям - НЕ са закъсали с финансите...а че имаш Н-на брой деца, които чакат твоята издръжка, а по-големите вероятно дори те гледат по телевизията как се излагаш; минало на системен кръшкач и не кой знае какви професионални постижения...няма никакво значение!Но кой каквото си направи, никой не може да му го направи...

# 819
Да виждам пушеци, пушеци... облаци, облаци...

Благо се не спира! Наргилета не подбира!

# 820
  • Испания
Големи вълнения, голямо чудо! И всеки от тях е по-, по-, най-. А Вулева умира от скромност.

Цвъ-то: "Албенче, от всяка заплата му отиват по 10% за сираци".

Нищо, че не получава заплата.

# 821
Добре, поизлизаха си т**ките, перчемите, задниците. Хайде нещо ново сега.

# 822
Тези випове, ако си осучат още някое мъртво животно около главата като Вулева ще си наплюя телевизора. Златка май също разнася едно боядисано животно. Моля нЕкой да им обЯсни, че не е правилно. Въш, въш, въш...

# 823
  • в рока
Трябва да върна да ви чета.. Чудя се кой ми е по-смешен - Благо или Злата. Благо, дааа. Къв е смешен бай Ганьо-само забележки.

# 824
Албена и Цецо са прави - Албена изкара всички...свестни от къщата. Останаха само истинските катили, от които който и да избере ББ да получи наградата, все ще сбърка. Ама така е то, като дадоха възможността на заразното зло Албена да се развихри. Има една приказка "По-умният отстъпва". Умните участници в сезона така и направиха и оставиха Албена да си  мисли, че е много умна. А всъщност не е умна, а е проста като бобово зърно, но е интригантка и преструвка. Преструва се на умна, а народа й вярва. Simple Smile )))

Общи условия

Активация на акаунт