Big Brother: 🕵🏻Most Wanted🕵🏻 2018 – Тема 13 ФИНАЛ /03.12. - 11.12.2018/

• 103 880
  • 3 479
  •   1
Отговори
# 1 185
  • Испания
Уош пък само това чака.

# 1 186
Уош наистина харесва Джулиана. И то много.
Ако съм на мястото на Мария, Уош ще излезе от шоуто необвързан.

# 1 187
  • Испания
Ако не е Никита там и да се обединят срещу нея, ще се изпоядат.

Седи тя и мълчи, Цвъ-то пита: "Подслушваш ли?".

# 1 188
Уош наистина харесва Джулиана. И то много.
Ако съм на мястото на Мария, Уош ще излезе от шоуто необвързан.
То и тя само търси начин другите да я убедят, че я харесва.

# 1 189
Само аз ли тук харесвам Албена Rolling Eyes

# 1 190
И аз. Фаворит ми е.
Но си трайкам, да не отнеса  накоя захажайка зад врата

# 1 191
Ще се хапнат набързо както се хапнаха когато Кулагин си излезе.
Но не би,Никита ще спечели Simple Smile

# 1 192
Не. 😁 А Никита е нетърпима, ако аз бях в къщата вече да съм нарушила правилата и да е полетяло нещо към и без това обезобразената и празна глава.

# 1 193
Ехххх, какво да се прави.. и Уош беше хипнотизиран от двете дини...

# 1 194
Скрит текст:
Camino, аз гледам. И според мен в началото никой не игнорира Никита. Ако трябва да сме съвсем обективни, лека вина има Брадъра, че я постави в ролята на рефер, докато другите бяха разпределени в двойки. Така при опознаването тя остана встрани. Но ако човек има желание може да намери общ език и интереси с непознати. Започна да дудне за купоните, за алкохола, за цигарите. Иди се включи, бе жена! Забавлявай се. За мен просто реши да е контра. А спора с Цецо и защитата на Златка дойдоха след седмица, че и две...И едва тогава извади Борко на предна линия.
 Аз нямам нищо против визията ѝ, не ми хареса "метода", който приложи за да изпъкне.Wink

Квот стане, де. Ще е финалистка, след като и тук взе да се прокрадва думата "жертва".

Аз продължавам да си настоявам на моето си, че Албена и Никита са абсолютно идентични.
Просто Албена се ориентира по-бързо и се подвря на Гъмов (щото и той като нея - самотник) и си образува с него коалицийка, срещу Никита и ЯЯ. Гъмов й помага да мачка Никита, тя му помогна да отстрани Яя.

# 1 195
Никита не харесвам аз. То колкото пъти цъкна на брадъра, то все дудне, дудне....дудне,дудне,дуднеееееее...и пак дудне. Ама е ясно като бял ден, че го прави целенасочено, планирано е тва....което го прави още по-отвратително.
Нищо, играе си играта...нали е игра. Ама какво доказа с това-не е ясно.

Айде...зъбаците. ОтЮвайте...бръже...

# 1 196
Ехххх, какво да се прави.. и Уош беше хипнотизиран от двете дини...
Аз се чудех освен такива ммейци , дали има мъже, които да си падат по типа малката Жулка с големите тайни, а то имало Joy

# 1 197
  • София
Никита е била симпатична преди сама да се окепази, за това си е виновна сама. А, това че търси слава с новата си външност и страхотното си гадже.... тук вече е "кото доди"
Сигурно сама се подстригваш...Mr. Green  Щото, ако ходеше на фризьор, нЕма начин да не си ревала поне веднъж от последствията... макар подобно фиаско да е с временен ефект!
А сега си представи, че не си била на фризьор, а  си попаднала на некадърен пластичен хирург... ако можеш, де...  Wink

# 1 198
Толкова ми е неприятна Никита,  че предпочитам всеки друг да спечели, само     не и тя.

# 1 199

Не само. Харесвам Албена и Гъмов. Не харесвам Никита. Другите са ми масовка.

Общи условия

Активация на акаунт