Big Brother: 🕵🏻Most Wanted🕵🏻 2018 – Тема 13 ФИНАЛ /03.12. - 11.12.2018/

• 104 343
  • 3 479
  •   1
Отговори
# 1 620
  • София
-Злати, за теб как да питаме - плеймейтката?
веждочуп, секунда мисъл и:
-Не, нека да е моделиер.
Grinning
Ама моля ти се, пази малко достойнството на жената! Дизайнер, не моделиер.  Naughty Laughing

# 1 621
На номинациите видях няколко неща:
- Албена остана леко разочарована , че ГъЛмоФФ не я посочи за 1 от победителите,

О! да. Понеже не гледаме вечер внимателно, а ММ изобщо, той не харесва формата. Та щом той забеляза , че на Албена и стана гадно. А и беше някак в реда на нещата да я посочи. С ГЪмов заедно се веселят,  абе комуникират най много,  а той- Джугани.
Изненадан бил... Imp

Честит празник , Пандишпанчета. Hug

# 1 622
  • София
Гъмов се посочи сам и му стана неудобно.
Уош и това е.

# 1 623
Сега се сетих. Благо в изповедалнята винаги е един прикрит, приведен, не поглежда открито в камерата. Уж обща номинация, а само Златето си го номинира Цеци. Приятелството им ми е малко като клише - гей-гримьор изповедник за Златето, а тя за него Жената Муза .Wink

# 1 624
Гъмов се посочи сам и му стана неудобно.

Да, неудобно, но друг път. Направи го, за да изтъкне себе си и как се извинил на Ганка,  просто си бил такъв хлапак... голяма работа Simple Smile

А Уош направо от бутилката с уискито ли пиеше снощи?

# 1 625
  • София
А забелявате ли как Албена не гледа в очите никой.
Щото ако погледне ще е до там

# 1 626
Тегаво е там в този триъгълник-Белозъбия,Златка и Цецун. Мисля, че Благойчу ич не му се нрави тази дружба, при все че няма индикации за друго, освен дружбата. А Цецун хич не се усеща, че дотяга. И скоро време го усещам как ще бъде отлъчен оттамЕ.

# 1 627
  • София
Ще изкърти той .. Много отворен тук. В братска Русия ще му изкъртят белоснежната усмивка..Ама тук, еххеее..
Тукашната му бивша съпруга е омъжена за сериозен бизнесмен и има свое семейство. Не знам колко би се правил на отворен пред новия ѝ съпруг.

Последна редакция: чт, 06 дек 2018, 12:49 от La Vikinga

# 1 628
-Злати, за теб как да питаме - плеймейтката?
веждочуп, секунда мисъл и:
-Не, нека да е моделиер.

Grinning

Да беше култуво Blush

# 1 629
аз зебелязах пък, че Златка започна да гледа лошо и да прави физиономии, когато излъчваха номинациите на Албена, и по точно, че гласува за Джулиана ... явно Златка е очаквала всички да гласуват за тях

# 1 630
  • София
Злата може да е имала много очаквания.
Майката на Благой като се обади, и по косата я погали.
Една дума не каза тази жена за внуците, че чак Благо я попита.
Три деца има зад теб, ако помни....

# 1 631
майката на Албена защо каза "чакам да ме свържете с Албена Вулева", нали нямаха право тц тц тц

# 1 632
Аз това се зачудих- айде, на Благой не ги дава децата Христина, ама чак и на майка му- странно ми стана. Или тя толкова се е поинтересувала..

# 1 633
Абе да ви кажа, съмнявам се изобщо да не му дреме за детето от Есмер, пък и все пак има някакви права като баща. Като цяло има и такива над децата от Христина и ако тя изобщо не му дава да ги вижда не е ок. Има едно НО обаче. Аз също не бих ги пуснала да говорят с баща си в някакво пошло предаване, докато се търкаля с някаква в чаршафите. Но чак пък да не ги пуска изобщо да го виждат в нормална среда, не вярвам!

# 1 634
  • Испания
Но чак пък да не ги пуска изобщо да го виждат в нормална среда, не вярвам!

Като гледам колко е нормален, едва ли е нормална средата му и навън.

Общи условия

Активация на акаунт