Big Brother: 🕵🏻Most Wanted🕵🏻 2018 – Тема 13 ФИНАЛ /03.12. - 11.12.2018/

• 104 325
  • 3 479
  •   1
Отговори
# 1 650
А на мен реакцията на Гана хич не ми допадна. "Браво, Никита, хубаво се извини/реваншира/бла-бла". Едно такова, извадено с ченгел "Браво, браво". Все едно кръвнина е платила, а не да се е извинила и да е поискала прошка...

Във всичките бравосвания, и на Гана, и на Цецо, и в уж подадените ръце на Блатковите, все още прозираше презрение и неприязън към Никита. Нямаше прошка, утеха, или някакъв мъдър завършек. Може би прозираше и злорадство, че Никита уж се е смачкала и се е посвила. Но не и искрена радост, че се е "поправила" - което също, впрочем, е нелепо хрумване, защото тя няма чак толкова от какво да се поправя!

Аз лично на тяхно място също не бих приела извиненията на Никита. Винаги ме е дразнело наглостта в някои хора, които си мислят, че могат да правят каквото си поискат, а накрая да имат нахалството с едно "извинявай" да изискат от другите прошка. Ами няма прошка. Когато непрекъснато е късала нервите на някого в продължение на един месец /в случая на много хора/ трябва да е наясно, че никой няма да забрави и с лека ръка да приеме извиненията й само, защото в един момент е решила да се покайва. И кога точно - преди финала. Ако беше спряла с глупостите си още, когато се извини първия път, може би нещата щяха да стоят по друг начин. Но точно преди финала - работата е ясна на всички в къщата. И не мисля, че номера й ще мине - поне не пред тях

# 1 651
давах тая Златка като пример за жена..
Златка и пример в едно изречение wtf сигурно ще да е било за лош пример хаха
пример за каква жена си виждала в нея?

Ами.. ако питаш мъжете, тя е идеал дори......
Че що да не е идеал....руса коса, големи цици, няколко дупки за запълване (сори за вулгаризма), липса на мозък (няма да държи на интелектуални разговори)....чукаш и лЕгаш да спиш.Идеал за всЯкой "мъж".   Smiley

Тъй хУбУ са си паснАли с футболистчето.....да си се гледат и водят до старини.  Laughing

# 1 652
  • София
Промо - 06.12.2018:

Кулагин с включване към Никита, май има и други познати лица (Ваня Щерева, Ваня Джаферович) сред обаждащите се фенове.

# 1 653
Уау, в какъв ступор ги остави Никита след номинациите си.Smile Признавам я. Или е невероятен стратег, или действително се разкайва, но звучеше искрена и добре обоснована, включително и за Красавците. А най-вероятно и двете - стратегически се покая, но ето, че си извоюва финала.Wink

Направи ли ви впечатление езикът на тялото й по време на номинациите? Нищо общо с ревливата, сприхава и неразбрана клета Милена. За мен нейната игра е стратегия о- до.

Сетих се Цецко как беше прилегнал на Блажко в скута в един от епизодите, излъчени наскоро. СъщиЙ паж на Блаткови.  ooooh!

# 1 654
Абе предишните съпруги на футболистчето бият по всички точка прехвалената Златка ако съдим по външния вид, то неслучайно тя е толкова неспокойна за връзката им.

# 1 655
Абе предишните съпруги на футболистчето бият по всички точка прехвалената Златка ако съдим по външния вид, то неслучайно тя е толкова неспокойна за връзката им.

И толкова "ревностна"...

# 1 656
  • Испания

Сетих се Цецко как беше прилегнал на Блажко в скута в един от епизодите, излъчени наскоро. СъщиЙ паж на Блаткови.  ooooh!

# 1 657
отдавна се опитвам да хвана точен кадър на Албена и все не успявам, в този сезон тя ми прилича на Гринч

Скрит текст:

# 1 658
Може ли да ви помоля да ми пратите линк към лайфа за номинациите, в които Кулагин е гостувал и защитавал Никита 🙏

# 1 659
  • Испания
Цитат
Людмила Захажаева
Людмила Захажаева МНОГО МИСЛИТЕ ЗА НАС!! И ЗАВИЖДАТЕ НА УНИКАЛНИТЕ ДРЕХИ НА АЛБЕНА ОТ САНКТ-ПЕТЕРБУРГ АУТ-ПЛИТКОУМНИЦИ..ХЪХ

Мамашата не спира да я пере сачмата.

# 1 660
Тукашната му бивша съпруга е омъжена за сериозен бизнесмен и има свое семейство. Не знам колко би се правил на отворен пред новия ѝ съпруг.

Някаква мутра, ако не се лъжа? А омъжиха ли се, или просто са in а relationship? Simple Smile Имаше даже слухове, че е бременна от него, които по спомени после се оказаха фалшива новина, подклаждана от самата нея.

# 1 661
Тя не му е била жена на Благо. Роди му две деца, после с някакъв богаташ беше, но и с него се разтури идилията

# 1 662
Така е, Благо реално има брак само и едниствено с Есмер.  Peace

# 1 663
  • Испания
От миналата година: Христина Витанова бясна на Благо и Есмер

https://novini.bg/show/kliuki/441033

# 1 664
  • Варна
Връщам си думите от предишни теми, в които я давах тая Златка като пример за жена.. направо съм потресена, как пък не си омекоти тоя говор груб..

Telephone "Мамоуууууу?!"
"Алоууууу!!!" Tired Face

Може ли линк към тези "думи от предишни теми", че ми стана любопитно? И кои са тия мъже дето мислят Златка за идеал? Хм?

Кулагин пак е нахлузил някакъв тенекиен чумбер ... малката гняс!

Общи условия

Активация на акаунт