Big Brother: 🕵🏻Most Wanted🕵🏻 2018 – Тема 13 ФИНАЛ /03.12. - 11.12.2018/

• 104 080
  • 3 479
  •   1
Отговори
# 2 520
Филипов е синът на едно комунистическо величие - Гриша Филипов. Даваха кукуто редовно във "Въпрос на гледна точка" . Жалко, че спряха това предаване.

Ето ви един финалист от мен, пак да му се порадвате.
https://gospodari.com/%D1%85%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D0%B0%D1%85%D0%BC … -video157241.html

Много ми е смешно всеки път, като го гледам това Joy

# 2 521
С този грим изглежда на лелка

# 2 522
Уагабунга, и Георги Иванов обикаля Земята.
Честно ли? Кой го твърди това?
Той така разправя, пък не знам...
Разправял той ... Simple Smile Благодаря за отговорите! Flowers Hibiscus

# 2 523
Ти направо я уби Joy
Какви 45, Злата е на 30 и нещо. 32-33
Шега, шега! Знам на колко е.
Скрит текст:
Една приятелка стана на 40 и нейният баща, който беше със страхотно чувство за хумор се шегуваше с нея - "Мария, така да се каже, много си запазена, човек и 50 не може да ти даде" Simple Smile)

# 2 524
Не чух Гъмов какво разказваше, но при полета е имало опасност да не се върнат на Земята и да останат да си обикалят в орбита.
Кой нашия и Руския космонавти ли? Не знам за такова нещо, имало е повреда, която не е позволила стиковането с космическата станция и за това се връщат обратно, но става нещо пак и ако не е бил нашия в съзнание, щото Руснака малко е поприпаднал, са щели да се разбият в Земята с капсулата. Нашия е натиснал бутона и е отворил парашутите.
Добре, че не си легна както каза Simple Smile
Добре че натиснал копчето нашия Simple Smile
Язък, останали си с мерака на земята Joy

# 2 525
Депресията на Златка ще е пълна, защото е на 32 години. Що се отнася за кацането на Луната, без да съм любител на конспиративните теории, всеки който е чел книги като на Дан Браун  - Метеоритът може да се позамисли наистина, дали все пак не трябва да има доза здрав скептицизъм при такива новини. А и ако са кацнали на Луната, дали не са видели доста интересни неща, които се премълчават.
   Тази вечер Уош много ми хареса. Как ги приземява само....И какво е това чекенене по маси, плотове, с обувки.....в пещери ли живеят тези хора, къде ли? Тотално изперкаха.

# 2 526
Скрит текст:
Депресията на Златка ще е пълна, защото е на 32 години.
Що се отнася за кацането на Луната, без да съм любител на конспиративните теории, всеки който е чел книги като на Дан Браун  - Метеоритът може да се позамисли наистина, дали все пак не трябва да има доза здрав скептицизъм при такива новини. А и ако са кацнали на Луната, дали не са видели доста интересни неща, които се премълчават.

Скрит текст:
Тази вечер Уош много ми хареса. Как ги приземява само....И какво е това чекенене по маси, плотове, с обувки.....в пещери ли живеят тези хора, къде ли? Тотално изперкаха.

12 астронавти са стъпвали на Луната.

Последна редакция: сб, 08 дек 2018, 01:15 от DeltaAzimut

# 2 527
  • София
много ги разбира тия масажи тя.
Позата, която Никита им показа, всъщност, е една от първите, на които те учат при практикуването на йога. Лесна е за изпълнение - всеки може да я прави вкъщи, но е сравнително трудна за издържане отначало.

# 2 528
Аз като ви казвам, че много сценаристи четат тук и снасят матРиал на съквартирантите...
Споменах аз, че Гъмов и Вулева не са много интелигентни заради разговора за Космоса, който водеха в началото и хоп, тази вечер пак за Космоса се говори - този път се демонстрират знания или по-точно съмнителни твърдения и спекулации. Гъмов, Гъмоооов...алеле мале. Simple Smile )))

Говори си по специалността, бре, братче. Кажи един сонет на Шекспир примерно...ама ха!

Delta Nature Dizzy

Не го долюбваш Гъмов, разбирам те Simple Smile
В случая обаче Никита блесна със знания кое как е в космоса Simple Smile Гъмов с фактология Wink

# 2 529
Нямам мнение по въпроса за кацането на Луната, но както казах, мен лично Меторитът всъщност ме накара да се замисля, че наистина, когато става въпрос за огромен, многомилионен бюджет, при наличието на познания, техника, всякакъв вид ресурс, няма как обикновенния човек да има стопроцентова сигурност, дали това, което му се поднася е вярно. Затова мисля, че дозата скептицизъм е нужна, без разбира се да се изпада в крайности. И не не мисля, че Земята е плоска:)

# 2 530
  • София
Ако това е начинът, по който Благой проявява нежност - може да си я задържи.

# 2 531
Гледахте ли гаджето на Уош в На кафе?
Каза,че била твърде млада,за да се обвързва сериозно и не мисли за брак и семейство за каквото копнее Уош...
Била внучка на актьор.

Знам, че мнението е старо, но си наваксвам с пропуснатите странички преди старта на шоуто днес....

Добре дошла е тази новина!
Уош, идвай при мееен, аз не съм толкова несериозна като Мария Joy

Но трябва да поговорим сериозно за силиконките и за прекомерното пиене/друсане! Joy

# 2 532
Благой е ужасен, отвратителен, недодялан грубиян. Отвратително беше това с крак в лицето, като и хвана зъбите, дърпането, блъскането. Отвратителен е.

# 2 533
  • Испания

Ако това е начинът, по който Благой проявява нежност - може да си я задържи.

И двамата са дърводелци. Пък нека се обичат, ама /ако може/ не по телевизора.

# 2 534

Общи условия

Активация на акаунт