Фермата 4 - Съединение - тема 13 (03.12. - 09.12.)

• 37 295
  • 1 025
  •   1
Отговори
# 240
Хоуп, безценен кадър! Joy

# 241
😉
Така ще я запомня Миленита, все с кривите физиономии. Жива карикатура.

# 242
😉
НалЕ! А обвиняват Роси, че била такава.

# 243
Нямам много време да чета, но да питам - какво й е на Хрисето, да не се е разболяла нещо?
Доволна съм за Дидо Simple Smile

# 244
😉
НалЕ! А обвиняват Роси, че била такава.
И Роси е такава, понякога чак ме боли да я гледам, като започне да се пули и криви. Но е добър човек, за разлика, май, от Милена Simple Smile

# 245
Нямам много време да чета, но да питам - какво й е на Хрисето, да не се е разболяла нещо?
Доволна съм за Дидо Simple Smile
Христина има апандисит и я откараха в болница.Най-вероятно от Промото днес виждам,че няма да продължи играта повече  Confused

# 246
Жал ми стана за Христина. Като знам как боли..Мен лично повече ме болеше след тази операция, отколко след секциата...

# 247
Роси я съжалих, Дидо реши,че само и единствено заради него Христина се разболяла ( или се преструва). Дано й се размине операцията и се оправя бързо.

# 248
А не ви ли е жал за опосумите- толкова зор да я върнат Хриса и- греда😎

# 249
Ммне. Сега има друга интрига, тяхното не се губи.

# 250
Не можах да повярвам, че Нури може да е толкоз тъп, че да отговори по този начин на последния въпрос от книгата на фермера. Чак за малко и аз да повярвам в онази теория, че е разбрал, че така или иначе няма да спечели той накрая, та поне да добута Дидо до финал...
Но...съвсем искрено не му вярвам за това, че не иска наградата и че ако спечели няма да вземе парите. Ами, в такъв случай, защо не напусне направо, след като смята, че вече си е изпълнил мисията и да проправи път за тези, които искат да вземат мангизите?
Усещам го как се опитва да напипа тънката струна на зрителя, но вече съвсем във сферата на фантастиката ми звучат изказванията му.
Иначе - много мило писмо от Симо. За всеки беше намерил добра дума, не се чувстваше обида, злоба или нещо такова. Единствено дето спомена онова за Дидо, което и аз бях забелязала, че някак неясно защо Дидо точно към него започна да питае някаква неприязън. Явно и Симо не е разбрал каква е причината.

Светата троица Гошо, Роман и Дидо, ако не знаех предисторията на всичко щеше да ми е забавна със закачките си, но при това положение ми беше отвратително да ги гледам.
Дидо уби коча с лопатата като зададе отново старата вечна тема - защо искате да спечелите. Веднъж да ми допадне изказване и на Ваня - ми да, правилно - обичам да печеля и затова. Точка. Не знам какви именно аргументи очакваше да чуе Дидо. Неговите например съвсем издишаха, ако трябва да се търси логика в едно такова желание. За злобарчето Роман нямам думи вече. Най-усмихнатият във Фермата. Ако злорадата му и подигравателна усмивка е мерило за позитивизъм - не, мерси от такава веселост.

Да добавя и нещо относно вайкането за дрехите на Симо. Според мен, нищо им няма и дори много добре се облича момчето. Аз лично му завидях за няколко готини анцуга, които има. А гуменетките явно просто са му били най-удобни. Вероятно като е започнал участието си са били бели и новички, но покрай работата и игрите са се заносили. Според мен, за най-голямо съжаление е, че не е избрал други обувки с грайфери. Изключвам възможността да няма пари да си купи каквото си иска.

# 251
Разбрахте ли сега Нури що е влязъл във Фермата? За да научи Симо на майсторлък. Много му е дал Господ на тоя човек. Но е такъв брутален и ненаситен интересчия, че отвращава. Самият факт, че е толкова набожен и нон стоп се моли е най-силното доказателство за това. Отделно идва и фалша и лицемерието, които в последствие все по-силно демонстрира. Не понасям религиозни изтъкващи религията си и молейки се показно. Па и непоказно. Нури е от типа хора, за които е жизнено важно да вадят дивиденти от всичко, включително от Бог. Той е религиозен не щото е умрел от любов по неговия Алах, а щото се надява, че като слушка и много му се моли, да му се помага свише. Малко му е че са му дадени повече качества от на нормалните хора, с които може да си докара предоволен живот. Иска още челяка, лакомо дупе как викаше баба ми. Язък - падна ми в озите. Ако не беше толкова показно религиозен, ако не лъжеше толкова много и ако не се изживяваше като незаменим и the best (въпреки че може би наистина е такъв, ама малко скромност не вреди) щеше да има голям шанс да ми е фаворит.
За сега такъв ми е Симо въпреки че отпадна. Както и очаквах написа и най-хубавото писмо до сега. Симо за мен е участникът с най-малко кусури. То затова и не му се кефеха мъжете - виждат че ги превъзхожда и завиждат. Освен че и жените явно го харесват повече от останалите. И има защо.

# 252
Аз,като родена и израснала сред помаци, още в началото казах,че са много работливи хора,но са лицемери ( има и изключения,като във всичко). Казах,че е хлъзгав и фуклив. И ми скочи народа тук. Е, сега вече лъсна.

# 253
Чудя се и аз Нури какво толкова се запъна на въпроса с яйцата... Уж беше писал черупки, накрая стигна до "бъркани яйца" едва ли не...

# 254
Чудя се и аз Нури какво толкова се запъна на въпроса с яйцата... Уж беше писал черупки, накрая стигна до "бъркани яйца" едва ли не...
Ами според мен Андрей го подведе..реши, че е сгрешил , че изобщо става дума за черупки и се наигра сам..

Общи условия

Активация на акаунт