Фермата 4 - Съединение - тема 13 (03.12. - 09.12.)

• 37 372
  • 1 025
  •   1
Отговори
# 390
http://-spam082-/n/honorarite-vuv-fermata-10-puti-poniski-ot-bradura.124422.html

това го разбирам, че само известните вземат хонорар и то нисък - останалите гризкат дръвцето и се задовляват с това, че ще станат известни

# 391
Някой със спойлер за дуелистите тази седмица (с двойно скрит текст, разбира се), че сърце не трае Simple Smile

# 392
Skrekkelig, има много хора, които и луди пари ще платят за отидат някъде, където няма нищо.
Със сигурност има много какво да научиш, най-малкото за себе си, когато си поставен в такава ситуация.

Едва ли на някой ще му се наложи да плаща за да се засели в пущиняка. По-скоро им плащат за това за да облагородяват запустели райони. Ако ми е до това, ще си купя нещо на безценица в запустял район в БГ каквито има много и ще си го направя райско кътче. Може и да го направя един ден, но още не му е дошло времето. Ама да градя ферма, която няма да видя повече за да забавлявам умрелия от скука зрител - no chance

По принцип никой не те кара да ходиш да забавляваш зрителите.
Нямах предвид да се заселваш някъде, а просто да се отделиш за известно време - седмица, месец. И разбира се, ако не искаш да умреш сам в някоя гора, ще трябва да търсиш група, някаква организация. А това струва пари.

# 393
Някой със спойлер за дуелистите тази седмица (с двойно скрит текст, разбира се), че сърце не трае Simple Smile
Скрит текст:
Скрит текст:
Милена на дуел, но не съм сигурна с кой, мисля Ваня, и си тръгва - Милена.

# 394
Ох ама как лъже Христина. Изгубени емоции били последните 2 седмици дето пропуска. А на акъла си вика Изгубени, пари язък.

# 395
Вчера при разбора на отпадналите Сашка нииищичко не каза за Сашо. Все едно не се майтапеха заедно и все едно изобщо не го познава. Интересно ми е при гласуване за най-достойните Сашо дали ще посочи нея.
Не знаех, че имунитетът от ратайство не те предпазва да бъдеш избран за втори дуелист.

# 396
Най-добрият вариант за спойлерите, както се видя, е да се пращат на лични. От известно време успявам да не ги отворя, днес беше без да искам и си развалих целия кеф.
Ами какво да ти кажа освен, че проблемът си е твой, както се вижда и от останалите мнения. Аз преди дни направих същото - случайно, точно като теб отворих спойлер с инфо за изминалата седмица. Днес пък Хър по невнимание беше писала инфо за тази /Хър, няма проблем, знам, че се уточнихме Peace/, прочетох го и сега ми е ясна и тази седмица. Ама какво сега, да се самообеся ли? Много се изписа за издаването на информация, накрая остана да е в спойлер и гледам, доста го правят. Та проблемът си е наш.
К'ъв, аджеба, е смисълът да се знае нещо предварително, да се дъвче сега и после като му дойде времето - пак? И то в темата? Както се вижда, може без да искаме да натиснем нещо. И какво значи на моя отговорност? Ако искам ей сега ще напиша финалистите и на тези, които не са искали да ги научат и ще им кажа, че на тяхна отговорност не са ми пропуснали коментара. Тъпо.
Нали сама виждаш, че има хора, които искат да знаят предварително? Аз и ЛС писах по едно време, ама гледам се пише в спойлери и затова и цитирах този с дъската.

Извинявам се, че разбутвам отново темата, но именно заради спойлерите чета темата с дни назад, а до финала това май ще ми е последното надничане тук. Интересно ми е да чета и други гледни точки, приятно ми е да си кажа какво ми е направило впечатление в епизода, но така и не успявам да се спася от спойлери. Понякога от несъобразителност, понякога умишлено, но всяка година в темата научавам развоя на събитията, колкото и да се пазя от предварителна информация и да не отварям скрития текст.
Та може и да има много желаещи за спойлери, но със сигурност има и такива, които не желаят, но няма да кажат, щото се крият някъде с надеждата поне тоя път да им е интересно какво се случва.
Извинявам се пак за поредното предъвкване на въпроса.  bouquet

# 397
запустял район - циганите ти ебават майката. безценицата винаги излиза скъпо. да изградиш къща и да я поддържаш струва повече от апартамент в центъра на София.

# 398
  • София
Вчера при разбора на отпадналите Сашка нииищичко не каза за Сашо. Все едно не се майтапеха заедно и все едно изобщо не го познава.

Може и да е казала, но да не са го излъчили.

Сашо и Алекс са много различни. Не мисля, че между тях може да се получи нещо.

# 399
Сега то е всно че всеки влязъл във формата е с надеждата да грабне парите, но същевременно е и.със съзнанието че наградата е една а те са  20 претенденти.
А и след като хиляди.се явяват на кастинг явно си има хора приключенци

# 400
  • Другата България
Скрит текст:
Най-добрият вариант за спойлерите, както се видя, е да се пращат на лични. От известно време успявам да не ги отворя, днес беше без да искам и си развалих целия кеф.
Ами какво да ти кажа освен, че проблемът си е твой, както се вижда и от останалите мнения. Аз преди дни направих същото - случайно, точно като теб отворих спойлер с инфо за изминалата седмица. Днес пък Хър по невнимание беше писала инфо за тази /Хър, няма проблем, знам, че се уточнихме Peace/, прочетох го и сега ми е ясна и тази седмица. Ама какво сега, да се самообеся ли? Много се изписа за издаването на информация, накрая остана да е в спойлер и гледам, доста го правят. Та проблемът си е наш.
К'ъв, аджеба, е смисълът да се знае нещо предварително, да се дъвче сега и после като му дойде времето - пак? И то в темата? Както се вижда, може без да искаме да натиснем нещо. И какво значи на моя отговорност? Ако искам ей сега ще напиша финалистите и на тези, които не са искали да ги научат и ще им кажа, че на тяхна отговорност не са ми пропуснали коментара. Тъпо.
Нали сама виждаш, че има хора, които искат да знаят предварително? Аз и ЛС писах по едно време, ама гледам се пише в спойлери и затова и цитирах този с дъската.

Извинявам се, че разбутвам отново темата, но именно заради спойлерите чета темата с дни назад, а до финала това май ще ми е последното надничане тук. Интересно ми е да чета и други гледни точки, приятно ми е да си кажа какво ми е направило впечатление в епизода, но така и не успявам да се спася от спойлери. Понякога от несъобразителност, понякога умишлено, но всяка година в темата научавам развоя на събитията, колкото и да се пазя от предварителна информация и да не отварям скрития текст.
Та може и да има много желаещи за спойлери, но със сигурност има и такива, които не желаят, но няма да кажат, щото се крият някъде с надеждата поне тоя път да им е интересно какво се случва.
Извинявам се пак за поредното предъвкване на въпроса.  bouquet
Наистина напълно излишно наново предъвкане на въпроса, на което аз няма да ти отговоря - понеже цитираш мен въпреки многото участници в дискусията, и понеже го смятам за излишно. От това, което попрехвърлих като прочетено - а вие бая сте пописали  smile3511, повечето хора са "за" спойлерите, гледам се пишат такива и за дуелисти, и за победители от дуел - мен пък това повече ме дразни, но като не искам да знам - просто не отварям. Толкова.
Сега, два епизода няма да коментирам, че чаршафите ще станат за пране Mr. Green, а и гледам, всичко е казано. Ще кажа само за Нури, отново, че или аз съм доста руса и не го разбирам, или наистина човекът е ...не знам, ами лицемерно ми е това поведение и това е. Не спираш да повтаряш как не искаш победа, не искаш пари, и в същото време се пънеш и даваш 10001% от възможностите си, за да си №1 навсякъде, и да печелиш. Аз и не се напрягам да го разбера, ама не ми е ок.
Физиономията на Милена снощи - безценна. Ей, тази жена не се усеща, тя не си го искаше, но то си я тика, естествена реакция някаква. Хепи съм за решението на Дидо, доста справедливо, но и доста трупащо дивиденти точно преди финала. Така се прави, не го упреквам, и си представям как и Гошката, и Роман гризат нокти от яд, виждайки и усещайки, че това е победителят ако е на финал. Късно е, либе, за китка, мандалото 'лопна, а и време нЕма. Дуелът според мен ще е женски, не съм чела спойлери, но мнението ми е - след толкова анализи на Милена, че ще викне Ванчето. Сашка ѝ е приятелка, няма да го направи, а и е с амулет - по-важната причина. Росица е силен съперник, а Милена я е страх, така че остава Ваня. Нека видим все пак.

# 401
Хората вече слагат спойлера в двойно скрит текст.
    Skrekkelig,никой никого не кара на сила да влиза в което и да е риалити.Аз им вярвам,защото това е съвсем нов вид емоция и преживяване за голяма част от участниците.За голяма част от тях не смятам,че губят кой знае какво отвън,всеки си е направил сметката.Аз се чудя на доброволно излагащите се в Брадъра,но и не го гледам.А и що да не се пробват да вземат едни 100 000лв?Лично аз много бих искала да участвам в този формат,но физически съм тотал щета,цепенето на дърва също,въпреки,че живея в къща и парното ми е и на дърва.Това готвене,плетене,животни,двор,градина,там съм бетон.
   Според мен Дидо,вземайки точно тези на пазара иска да тества отношението отвън на хората,защото ги  смята за реални съперници.Поне се надявам да е така,защото иначе постъпката му към Роси е гадна.
   Хареса ми изборът за ратаи и аргументацията,а Миленка горката се на....ка от страх.
   Дано здравето на Хриса да е добро,но има Видовден!!!
 За някои от предишните участници прекрасните спомени ми бяха малко изкуствени,но това е нормално.

# 402
По отношение на коментара по-горе, за загубеното във "Фермата" време аз мисля, че по логиката на Skrekkelig по - голямата част от живота на човека може да мине в графата "загубено време". Какво имам предвид? Когато човек добива първите си умения и знания в основното училище без никой да му плаща това загубено време ли е? Същото важи за всичките образователни и професионални степени, които добиваш в живота си, а да не забравяме, че за много от тях не само не ти плащат, а си и плащаш. Когато до преди 25-30 г. мъжете си "губиха" по 2 г. от живота в армията на тази държава, това също ли е загубено време или всяко време на края на което не те чакат едни 100000 лв. е загубено? Аз мисля, че единственото осмислено време в живота на всеки е времето в което добива и предава на другите знания и умения, защото единствено те предизвикват след себе си лавинообразно развитие и имат някакъв по-глобален смисъл, извън семейството на конкретния човек.Каквото и състояние да натрупаш в живота си, то ще бъде разпиляно за 1-2-3-5 поколения и едва ли се отрази значително в глобален аспект, но знанията, които ще предадеш на другите със сигурност ще се запазят докато има хора на планетата.Не на последно място и от личен опит смятам, че удовлетворението, което получава човек от нещо, което сам е създал с ръцете си, та макар и прост кокошарник, трудно може да се сравни с имагинерните удоволствия в живота, свързани основно с голямото финансово състояние т.е пак опираме до безсмислието на това да чакаш едни 100000 лв. за всяко усилие.

# 403
  • тук и там
Aз смятам че участието е страхотен шанс и приключение.Не случайно на кастингите има толкова много хора!
Като изключим участието на Дидо,Ваня и Караньотов(аз Ваня и Ивайло не ги бях чувала до участието им във фермата),останалите щяха да си останат абсолютно никому неизвестни хора,голяма част от тях -от малки градчета,със скучни професии . А вече са известни! Сега имат своите шансове.Сашка гледам се цани за журналистка нещо,Лили набра популярност със пеенето  и т.н.
Роска сега може  да се пробва и във Биг Брадър,заедно със Хриса и Роман може би.Роска -заради железните нерви само -рядко се срещат хора които да издържат на такъв тормоз и вербална агресия по принцип!

# 404
  • София
Прави ми впечатление, че не само Роман, но и Георги се кротна. Скоро не е истерясвал и кокорил. Simple Smile
Ако е вярно, че Роман е чел коментари за себе си при послефното си излизане, ще трябва и да е чел и за Георги. Може и да го е предупредил за настроенията на зрителите.

Общи условия

Активация на акаунт