Фермата 4 - Съединение - тема 13 (03.12. - 09.12.)

• 37 285
  • 1 025
  •   1
Отговори
# 510
Ако току що си загубил родител, точно това писмо ще ти липсва. На мен сега ми липсва поне.

# 511
  • London
МОЛЯ ВИ отговорете ми, мили момичета, защото съм в изключително чудене! Thinking Сега гледах някакъв по-стар клип, в който иначе привидно женкарят-сваляч Роман разказва за приятелката си, с която се запознали МАЛКО преди влизането му във Фермата. Тоест, дори и ежедневно да са били заедно, някак много странно ми се вижда да са се опознали толкова перфектно за иначе толкова кратък период. А той каза, че е влюбен и тя му е осмислила и променила напълно живота, убеждавайки го да се завърне завинаги в България!! Днескашното писмо беше от нея и такива силни и окуражителни думи му беше
написала, все едно го познава от години и са женени от половин век?! Просто не ми го побира акъла, въпреки че аз вярвам в любовта от пръв поглед, много ми е странно как щом са се запознали малко преди старта на предаването, вече се обожават, Роман държи снимката й в шапката си, гледа я и черпи сили от нея, тя му е смисъл и стимул? И как е възможно такова прясно още познанство, да прерастне за нула време в  толкова сериозна връзка, че чак целият му живот променя из основи? И то на Роман, не е някой мислител да кажеш, ами Роман, чиято същност въпреки всичко си личи, че е инфантилна и лигава? Hushed

Аз разбрах, че е на не повече от 19 години, то само някоя малка пикла може да върже на Роман според мен. С това отношение към жените и с тази азбука..... дано не й направи някое бебе и после дим да го няма, на такъв ми прилича за жалост.

# 512
Да бе, да разполагаш само с 300 лв и да дадеш 70 за сок от бъз, пълна тъпотия. Ама сигурно наистина разчитат, че ще има храна за гостите, та затова само глупости накупиха, според мен от покупките  само яйцата бяха нещо ставащо за ядене. Simple Smile Поне малко месо да бяха взели, не видях такова. Ама аз основно месо, яйца, риба и салати ям, затова така разсъждавам, де. И затова във фермата не бих издържала и два дни, е, и заради мизерията, разбира се.
Аз и за яйцата много се чудих за какъв чемер им са, при положение, че си имат кокошки.
Освен, ако не са решили да правят огромно количество крем-карамел за гостите...

# 513
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Дидо според мен ще си го пратят директно на финал.
Надявам се, но не мога да бъда сигурна. Отпадналите в по-голямата си част са от отбора на емигрантите и те е много вероятно да гласуват за Нури. Радилена и Христина сигурно ще гласуват за Георги, Цецо не мога да предположа за кого би гласувал, но за Дидо остават май само Александър и Митко, като на прима виста не мога да се сетя за всички отпаднали.  Blush

# 514
  • London
По нашите ширини - наивно, наистина, но самата религия го предполага това и по местата, където вирее само тя и се спазва фанатично, си е чиста истина. Жените знаят какво следва, ако ги хванат в каквото и да е преди брака.

Познавам едно момиче от Афганистан, не е познавала мъжа си до сватбата, уреден й бил от родителите. Често се случвало мъжа да е 30-40 години по-възрастен и да се спомине малко след брака, тя имала късмет, че разликата била само 20 години. Беше много изненадана, че нямам брак с моя мъж или че сме се запознали сами и тн… Не честни ами....направо светици са по тамошните места жените, иначе следва линч, бой с камъни и какво ли още не.  Колкото до нашите западни общества да не мислите, че момичетата на 15.... в масовия случай са още честни? Ех, ех.....

# 515
  Такаааа,честит Никулден,ако в темата има именници!Живи и здрави и да носят с чест и гордост имената си!Честит празник на банкера,ако има такива-здраве и професионални успехи,подплатени с високи заплати!И честит празник на рибарите,дет се вика,плувката им все да се не види!
   Писмата-не ме разплакаха,но ме накараха да се позамисля.Радвам се за Роси,така искренно се радваше,но ако наистина от 20 години това са най-милите думи,които чува от мъжа си,много жалко.Не я виня,съвсем не,но тя е толкова емоционален човек!Много силно се надявам да й се наредят нещата.Как показа на Гого,че синът й вече пише на български,сладурана.За отношението на Милена нямам думи.като че ли беше най-големия гнус.
   Най-обрано ми беше писмото до Нури.Но и това го разбирам,защото не всеки вади личните си неща на показ.
   Дидо и съпруга печелят моите симпатии като двойка.Карат ме да си мисля,че са супер хармонични и точно като две половинки на едно цяло.Мисля,че тя му създава много уют.
  Ако Георги наистина цени съпругата си по начина,по който снощи изглеждаше,ЕВАЛА!

# 516
Хър, аз не съм много наясно с кокошките, ама май по едно яйце на ден снасят, а за осем души е малко това количество, какво остава за повече хора (според мене) - десетина яйца, не че знам колко са им кокошките, едва ли са много повече. Simple Smile

# 517
  • London
Скрит текст:
Някакъв написа преди малко, че Нури щял да отпадне от Роман, това вярва ли му се на някой, защото на мен изобщо?

# 518
Ензим,по едно на ден,ама като почне времето да застудява спират да носят.А и по това време на годината имат период на "износване".
   Що да не му върже на Роман мацката.Може да е свястно момиче.За всеки влак си има пътници.
   Снощи гласът зад кадър каза,че докато другите са на пазар,Роси плете рогозка и потъва  в дебрите на исляма,смисълът беше този.Много тенденциозно. Роси разпитваше Нури и той отговаряше именно за гаджосването и момите и момците.Аз ако бях вътре,също много бих разпитвала,просто ми е интересно.Знам,че не се спазват тези обичаи от всички.И Нури каза,че ако не одобрява зетя,няма да забрани категорично.Защото разчитал на възпитанието,което е дал той на дъщеря си.Ей това последното ми хареса.
   Абе във всеки има и добри и лоши черти и нюанси.Просто при едни лошите имат превес,затова ги хейтим яко.
   Георги с неговият патриотичен патос и борба "рамо до рамо"-за кво се бориш бе?!Защо вместо да влезеш във Фермата за 100 000 не отиде в лагера на майките,и с тях рамо до рамо да се бориш?
  Аз не бих пренебрегнала и изоставила семейството си за никакво общо благо в днешно време.

Последна редакция: чт, 06 дек 2018, 13:14 от марулета

# 519
Дидо според мен ще си го пратят директно на финал.
Надявам се, но не мога да бъда сигурна. Отпадналите в по-голямата си част са от отбора на емигрантите и те е много вероятно да гласуват за Нури. Радилена и Христина сигурно ще гласуват за Георги, Цецо не мога да предположа за кого би гласувал, но за Дидо остават май само Александър и Митко, като на прима виста не мога да се сетя за всички отпаднали.  Blush

Според мен те двете ще гласуват за Ваня. През целия сезон се показваха много близки.

# 520
Според мен преди гласуването ще има още един дуел.за да останат 6 .Двама отиват на финал и другите четирима играят дуели
Та е рано още да се чудим зс кого са гласували

# 521
Много хубаво писмо до Роман.Аз наистина се радвам за него,но...приятелката му беше написала, че се гордее с него😳С какво по-точно,че аз повод за гордост не видях.Ааа може би , че продаде количката(която Нури направи)на пазара.Аз май съм тотално сбъркана

# 522
  • София
Георги така се е филмирал,направо ми дожаля за него.Не пропусна и този път да каже как се е жертвал да живее тук.Подскажете ми той с какво се занимава,по какъв начин помага за просперитета на страната? Simple Smile
Дал е своя принос с това дете-сладкишче,а неговото писмо беше най-хубавото и мило,тоест има здраво семейство и не мога да разбера защо така подскача,какво не му дава мира.
Със смесени чувства останах от писмото към Роси,дано все пак всичко написано е и мислено,а не е само за пред камерите.
Ванчето и тя една любов има...Алекс...те явно вкъщи си контактуват с есета и доклади Simple Smile
Дидо си е ок,широкоскроен,спокоен,вероятно по тази причина така леко направи този не дотолкова далновиден избор за дуела,но явно при него нещата наистина не са на всяка цена.

# 523
Скрит текст:
Някакъв написа преди малко, че Нури щял да отпадне от Роман, това вярва ли му се на някой, защото на мен изобщо?
Скрит текст:
По моя информация е вярно.

# 524
Георги така се е филмирал,направо ми дожаля за него.Не пропусна и този път да каже как се е жертвал да живее тук.Подскажете ми той с какво се занимава,по какъв начин помага за просперитета на страната? Simple Smile
Дал е своя принос с това дете-сладкишче,а неговото писмо беше най-хубавото и мило,тоест има здраво семейство и не мога да разбера защо така подскача,какво не му дава мира.
Със смесени чувства останах от писмото към Роси,дано все пак всичко написано е и мислено,а не е само за пред камерите.
Ванчето и тя една любов има...Алекс...те явно вкъщи си контактуват с есета и доклади Simple Smile
Дидо си е ок,широкоскроен,спокоен,вероятно по тази причина така леко направи този не дотолкова далновиден избор за дуела,но явно при него нещата наистина не са на всяка цена.
Парите не му дават мира на Гошо , това е.Той ги брои от ден първи и умира от страх че ще му се изплъзнат.И буквално откача от тази мисъл.
И хич не вярвам в патриотизма му, защото ако види зор ще се приземи за секуна в Германия .Повече от сигурна съм.
Ама е решил че така печели всенародната любов и се прави на преродения Левски.

Общи условия

Активация на акаунт