Децата на АРТ технологиите, размисли и страсти 44

• 40 411
  • 729
  •   1
Отговори
# 120
Оф, успокоих се.

# 121
Както обикновено, малкият се развива по-бързо от големия Simple Smile Та след дъждовното и пикливо лято, вече е с памперс само за нощния сън. Него трудно ще махна, защото много обича да се налива с вода точно преди заспиване, и съответно има мат'риал за източване.

# 122
Племенникът е на гърне от 1 г и 4 месеца от страна на мъжа ми,( и батко му беше така) а племенницата от моя страна -изпуснаха момента с гърнето и неще и да чуе и е още с памперс , а е на 3 г,което за мен не е нормално.И не казва нито когато и се ака , нито когато и се пишка .

# 123
  • Бг
Благодаря момичета, каквото станало, станало, ние да сме живи и здрави.
Моят също не беше голям почитател на гърнето, нищо че от към 10 месечна възраст го слагах. Към две годишен махнахме нощния памперс, а на 2 г. и 6 м. напълно го махнахме. На ясла не е ходил. Всичко стана от раз, аз тъкмо се бях притеснила, че септември месец като почне градина няма да се е научил, но нещата станаха от само себе си. Един ден просто ми каза, че не искал вече памперса, че бил голям, но и аз преди това бях като латерна - как децата в ДГ ще му се смеят, че е бебе и е още с памперс. Така че може би е верно това, че, когато му дойде времето, нещата ще се случат.
Вчера писахме писмо до дядо Коледа, питам го какво да пиша слушал ли е, и той ми казва пиши му, че горе-долу слушам Simple Smile.

# 124
  • София
Племенникът е на гърне от 1 г и 4 месеца от страна на мъжа ми,( и батко му беше така) а племенницата от моя страна -изпуснаха момента с гърнето и неще и да чуе и е още с памперс , а е на 3 г,което за мен не е нормално.И не казва нито когато и се ака , нито когато и се пишка .
мини пак след 3г да кажеш дали още не е нормално  Mr. Green

# 125
Charlotte_85, и аз правя проучване да водя малкия на солна стая от другия месец. В центъра не намирам нищо подходящо.Къде го водиш? Ако и скаш пиши на ЛС.
Иначе за памперса дори не мисля сега да го махам. На лято живи и здрави ще се пробвам. Иначе бягахме от гърнето, налепихме го със стикери и сега му се радва/ Ама нищо не върши в него - само си седи на него, като на столче Simple Smile

# 126
За солната стая - приятелка каза, че някакво възпаление така слязло надолу, че подобни неща ( ходене в солна стая) се правели на напълно здрави деца.
Не знам до колко е вярно.

Последна редакция: пн, 10 дек 2018, 11:03 от Анонимен

# 127
  • София
от солната стая няма как да слезне нищо наникъде, освен ако не е разчитала само това да го лекува.
аз гледам че до нас има солна стая, ама не сме ходили на такова и май нямам намерение.
братовчедка ми води нейния миналата година, той е на 3 и половина.
каза че си боледува също толкова колкото и без да е ходил.

# 128
Хахахах любимо ми е майки на бебета да се изказват така компетентно.
До 3 години е нормално едно дете да е с памперс. Ненормално е 8 месечно да ползва гърне.
Ма тук майките на по големите деца какво ли разбираме  hahaha

# 129
  • Варна
И моят човек на 3 г. от раз махна памперса за пишкането, а за другата работа по-рано си казваше. Нооооо....нощния памперс още го ползва.

# 130
Мече, Солна стая в центъра не знам да има. В "Лозенец" съм го водила веднъж, иначе най-често в Солна стая-Надежда.
Мисля да проверя как са нещата и в Солна стая-Лозана.

Подкрепям, че ако се разчита солната стая да излекува нещо, няма как да се случи. Т.е. няма как да се разчита на нея за лечение. Тя е по-скоро превенция и подобряване на имунитета.

# 131
Хахахах любимо ми е майки на бебета да се изказват така компетентно.
До 3 години е нормално едно дете да е с памперс. Ненормално е 8 месечно да ползва гърне.
Ма тук майките на по големите деца какво ли разбираме  hahaha
Казвам си мнението .За мен не е нормално да яде пържоли и да ака в памперс Wink .Аз говоря за постоянен памперс ,а не само вечер .Нон стоп е с памперс дори и на плажа и слагаха лятото .Стига глупости !

# 132
Ами не- нормално е. Скоро  ще го свали.

# 133
Дай Боже аз вече не се меся на брат ми и снаха ми те си знаят ,но мисля че изпуснаха много хубави моменти ,да я отучат от него по -раничко .

# 134
Ей такива крайни като Шанелчето  ме психират и мен....а, явно няма защо.

Сигме, Бамба - благодаря за споделеното!

Общи условия

Активация на акаунт