Азиатска козметика и грим 6

• 46 007
  • 735
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Виола, за коя слънцезащита  става въпрос?
На IUNIK, ако си поръчала охлювния серум ще чакам отзиви.

# 511
Виола, за коя слънцезащита  става въпрос?
На IUNIK, ако си поръчала охлювния серум ще чакам отзиви.
A'PIEU Pure Block Daily Sun Cream. Fiddy Snails много го хвали и като за 3.60...
На Iunik взех прополисовата (не че нямам половин TSW и 2бр. LGH, ама за 8долара как да удържа) и бета глюкана. Много се чудя и на галактомисиса с роза. Ужасно е Satisfied

# 512
Но пък имам оправдание че няколко неща ми свършват и освободих място в шкафа.
Хих, аз смених шкафа с по-голям Satisfied
btw, замислям се да си купя като корейките  мини хладилник за козметика. Някой има ли наблюдения по въпроса?
Имам един мини хладилник закупен преди време от зора-та и не го ползваме, освен да го включа ще подебе всички продукти и тези които ще дойдат и тях.
Не мога да се въздържам.Grin

# 513
Сладурки, а това с въздържането трудна работа, но трябва да има баланс в покупките. Въздържах се днес от козметиката, фитнеса ми не работи и излязох да направя 10 км и тъй уж спортувайки отстрелях едни ботушки, но имам сериозно оправдание - много трудно си намирам тесни ботуши, които да не са ми широки.

# 514
  • София
И как го направихте това с въздържането Thinking
Ей това искам и аз да знам.Явно ще трябва да си закалявам волята следващата година Satisfied
Но пък имам оправдание че няколко неща ми свършват и освободих място в шкафа.

Умишлено си държа картата полу-празна, а кредитна не си вадя 😁

Виола, благодаря, и аз го бях загледала ... и сега вече ще го поръчам.

# 515
Край. Аз затворих всички страници на корейски сайтове, които стояха отворени постоянно просто ей така, да си ги преглеждам. Joy Трябва си воля. Или да спра да ви чета. Пробвам с волята, че сте ми интересни. Grinning
Виола, много ми помогна ревюто за серумите, за кой тип кожа какъв да се ползва сутрин и какъв вечер, благодаря!

# 516
  • София
A'PIEU Pure Block Daily Sun Cream. Fiddy Snails много го хвали и като за 3.60...
На Iunik взех прополисовата (не че нямам половин TSW и 2бр. LGH, ама за 8долара как да удържа) и бета глюкана. Много се чудя и на галактомисиса с роза. Ужасно е Satisfied
[/quote]
Може ли линкове на намалената прополисова ампула и галактомиса (дори не знам какво е това и кога се ползва).

# 517
  • София
Може ли линкове на намалената прополисова ампула и галактомиса (дори не знам какво е това и кога се ползва).
[/quote]

https://www.roseroseshop.com/iunik?page=1
На първата страница са серумите за които говори Виола.

# 518
Lodsi, галактомисиса (Galactomyces Ferment Filtrate) е ферментирал филтрат на вид гъбички/мая, която има нещо общо с ориза и се смята, че има много позитивно подханващо, заглаждащо и противобръчково въздействие върху кожата. Изключително е популярен като анти-ейдж компонент в азиатската козметика (основна съставка е в известната фърст есенс на SK-II,както и в Benton Fermentation Essence, и Cosrx имат продукти ). Смята се, че първоначално са забелязали ползите му в пивоварните за оризовото вино Саке  в Япония. От ежедневната работа с ферментиралото оризово брашно ръцете дори на възрастните работници били гладки, похранени и без бръчки, за разлика от лицата.

https://www.roseroseshop.com/iunik/iunik-propolis-vitamin-synergy-serum-50ml.html
https://www.roseroseshop.com/iunik/iunik-rose-galactomyces-syner … y-serum-50ml.html

Прополисовата нощна маска също е хубава
https://www.roseroseshop.com/iunik/iunik-propolis-vitamin-sleeping-mask-60ml.html

IceIce Hug , има още няколко добри статии в geekyposh.com. Тази за киселините също е с добре синтезирана информация
https://www.geekyposh.com/13-exfoliant-for-baby-smooth-skin/

Последна редакция: пн, 31 дек 2018, 16:07 от Viola Tarakanova

# 519
  • София
Много благодаря! Ферментиралата есенция на Бентон имам и ползвам в момента като първа стъпка след измиване. Ще поръчам и тези продукти. Вчера пуснах поръчка от този сайт в падовете на Neulli и две кутийки околоочни пачове на JM Solutions, можех да допълня с тези продукти ама...

# 520
Момичета, искам да взема още една опхаковка Benton Snail Bee Ultimate Serum, но не намирам промоции, ако нещо ви попадне дайте знак.
Днес получих падовете на  Neulli , но няма да ги отварям, че имам още от тези на Neogen. Насъбрах и доста мострички и през деня тях нанасям, има един околоочен крем  A'PIEU Bad Eye Cream, доста е течен, хидратира добре, може след 2те опаковки, които имам да поръчам този да го пробвам по-продълително.
Весело посрещане на Новата година.

# 521
Момичета, имайте предвид, че в Корея вече е утре (да им е честита новата година и все такива хубавини да ни предлагат Simple Smile ) и промоцията с 57% на Iunik приключи. Сега са с по 40% и при тази доставка в ebay са по-евтини, а мисля че и в Уесстайл доста често са на промоция.

TES ако я засека някъде ще пиша.

# 522
  • София
ЧНГ, момичета, бъдете здрави и красиви!

# 523
# 524
За много години! Живи, здрави и щастливи Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт