Азиатска козметика и грим 6

• 46 068
  • 735
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Само мен ли ме стряска това момиче, сложено уж да краси темата ни? Прилича ми на един от корейските полу-киборги от Агент 007 в софт вариант.

И аз имам една доста според мен забавена поръчка от YesStyle. Пуснах я в началото на Декември. Те доста бавеха доставките, но месец ми се струва множко. Явно розата с бързата доставка ме е разглезила.

Давам смело с киселините и ексфолиращите падове. Засега нямам негативни ефекти.
И за да не е съвсем нахаост постът ми, мога да сравня малко повече падовете на Neulii с винените на Negoen: вторите са много по-хубави!
Neulii имат много спиртно непосредствено усещане, което знам че може да се дължи на салициловата киселина, ако е една от ползваните ВНА. Като тийн трових кожата си със салицилов спирт и миризмата на салициловата киселина нищо чудно да се е сдвоила в съзнанието ми с тази на спирта. С падовете на Neulii също може да изсуша повече кожата, ако търкам силно, макар че самият пад е с по-мека текстура. Филмът, който остава по-кожата е по-осезаем и плътен. От серума остава в пликчето и мога да го ползвам още веднъж.
Падовете на Neogen са приказни. Леки, нежни, ексфолиращи, ухаещи приятно. Може би ще са един от продуктите, които ще поддържам и занапред.

# 556
  • София
Ще им драсна един мейл утре, но си мисля че по-скоро проблема е в пощата ми, като знам как ми търсят всеки път поръчките, а пък не искам да прекалявам с много поръчки на служебния адрес.
Аз имах изгубена поръчка от Jolse, писах им, казаха ми да изчакам крайния срок /при теб е минал/ и ми възтановиха сумата, но май не беше цялата, бяха едни маски, струваха 16-17 долара, я те ми възстановиха 13, нещо от този сорт.

# 557
Ха, и мен ме стряска изрусената азиатка с лещите Simple Smile

# 558
Harpalike, благодаря ти за сравнението на двата пада.Скоро и аз ще мога да използвам по-дълго време падовете на Neulii и ще видя как ще са при мен, за сега съм с тези на neogen. Взех Neulii, защото ми бяха изпратили 3бр. мостри и ми допаднаха, но ще преценя за по-дълго ползване как ще е.
Мисля, че трудно се намират картинки за темата, защото като пусках тема не успях да открия такава, която да става и се отказах.

# 559
  • София
ТЕС, не го приемай като заяждане Simple Smile. Темата е толкова приятна като тон и полезна, че мацката й е нужното несъвършенство, за да е дзен. Никога не съм пускала тема и не знам какви са изискванията за титулна картинка. За новата тема може да изберем нова Simple Smile

# 560
  • Русе
Хелоу.
Когато си поръчах от roseroseshop за първи път платих с paypal. Винаги ли вземат около 5лв VAT? Бях си сложила няколко samples в кошницата и бях толкова разочарована, когато ги махнах, защото не ми достигаха много малко пари. Cry

# 561
verinique, аз основно поръчвам от ebay и не мога да кажа как  е от roseroseshop.

Подобно на zari65 поръчките ми идват на служебния адрес и вече чак ми е неудобно от колегите .

Сега съм хвърлила око на тези продукти. Искам ги и трите, хаха, ужас Joy  . Но май клоня най-вече към TIA'M - Centella Face Calming Toner. Дали е ползвал някой нещо от тях?
TIA'M - Centella Face Calming Toner - https://www.yesstyle.com/en/tiam-centella-face-calming-toner-180 … ml/pid.1068675138
TIA'M - My Signature Vita B5 Toner - https://www.yesstyle.com/en/tiam-my-signature-vita-b5-toner-180m … ml/pid.1066730562
TIA'M - Snail & Azulene Water Essence - https://www.yesstyle.com/en/tiam-snail-azulene-water-essence-180 … ml/pid.1068256982

# 562
Хелоу.
Когато си поръчах от roseroseshop за първи път платих с paypal. Винаги ли вземат около 5лв VAT? Бях си сложила няколко samples в кошницата и бях толкова разочарована, когато ги махнах, защото не ми достигаха много малко пари. Cry
VAT като ДДС ли? Ако поръчваш за България няма никакви допълнителни такси освен стойност продукти и доставката. Аз винаги плащам с пейпал и от там също нямам никакво оскъпяване, защото курса ми е този на банката.

# 563
Момичета, от кои от трите серии на Бентън, които ги има в stylekorean сте най-доволни: охлювената, с алое или с какао? Мисля да си взема крем за лице, пакет маски и тонер и се двоумя между тези:
Benton snail bee high content cream vs Benton cacao moist and mild cream
Benton snail bee high content skin vs Benton cacao moist and mild toner (от тониците имат и с алое, но съдържа BHA и не знам как би се вписал с червените падове на косерек?)
Benton snail bee high content mask pack vs Benton aloe vera soothing mask pack
Вие какво мислите?

# 564
Sambo от сериите, за които питаш имам Cacao Moist and Mild Serum
и мнооооого ми харесва! Хидратира невероятно. Може би е най-хидратиращият продукт, който имам.
На Benton имам също Fermentation Essence

и Fermentation Eye Cream

които май не споменаваш, но мога да ти кажа че също са прекрасни.

# 565
Sambo09, зависи за какви проблеми търсиш продукт, защото продуктите с охлюв не са еднакви като действие и функции с тези с алое и какао, както и са препоръчителни за различни кожи.

# 566
  • в голямото село
Момичета, може ли мнение за Buffet серума с центела. И ако натрупвам върху кожата продукти с центела ок ли ще е, смятам да ползвам серума след тоника от серията. Не успях да намеря по обширна информация за конкретно действие на централата, дават я и за акне и за хидратация и осветляване. Говоря за този серум

# 567
         Здравейте момичета!
     От няколко дни ви следя  и вече съм решила  да се пробвам с една-две поръчици от азиатските сайтове  newsm03,но сериозно ме притеснява обаче доставката и разправиите около нея Thinking .Освен това не мога да преценя  от кои сайтове  да си поръчам нещата,и как да ги комбинирам,за да е по-изгодно newsm78
Общо взето искам да взема някакъв крем с лифтинг ефект,слънцезащитен,нещо почистващо,маски и падове.
Много моля,някой ,ако има желание и време да ми поразясни нещата,може и на лс Hug

# 568
  • Prismatica Aerie
За много години, дами! Nature Sparkles

Скрит текст:
Момичета, може ли мнение за Buffet серума с центела. И ако натрупвам върху кожата продукти с центела ок ли ще е, смятам да ползвам серума след тоника от серията. Не успях да намеря по обширна информация за конкретно действие на централата, дават я и за акне и за хидратация и осветляване. Говоря за този серум
Харесвам го много, ползвам след тонера от същата серия - май не съм му много в таргета  и едва ли ще повторя (но то с това изобилие от продукти, как да повтарям, като все ми се иска иска нещо ново да пробвам:)

Когато си поръчах от roseroseshop за първи път платих с paypal. Винаги ли вземат около 5лв VAT?
Не са ми взимали никога.

Teзи маски някой пробвал ли е?

# 569
Не успях да намеря по обширна информация за конкретно действие на централата, дават я и за акне и за хидратация и осветляване.
Центелата я ползват хора с акне,но не защото го лекува, а защото действа успокояващо, поради което е подходяща и за хора с чуствителна кожа.Мисля че Виола беше писала напред за центелата, нарича се още tiger grass, защото тигрите като имат рани,ходят да се търкат в тази билка заради успокояващото и заздравяващо действие.Не мисля че сама по себе си избелва,но обикновено я комбинират с такива съставки.

VAT в Розата не съм забелязала да начисляват.

Зари сега ме подсети, трябва и аз да си прегледам поръчките.Вече не знам откъде какво чакам.Две поръчки са ми заседнали в наШта поща от 29 и 31 дек. и още не са ги оправили пощаДЖийките.

Виола Мерси.Мисля да се сложа на No buy поне 2 месеца, но ще помисля за маските на Бентън като изключение.Ще погледна на какви цени ще ги пуснат.

[Сега съм хвърлила око на тези продукти. Искам ги и трите, хаха, ужас Joy  .

TIA'M - My Signature Vita B5 Toner - https://www.yesstyle.com/en/tiam-my-signature-vita-b5-toner-180m … ml/pid.1066730562
Това го чакам, но преди дни отворих Rice toner на I`m from и не знам кога ще му дойде ред.
Мисля че с центелата е хубав,поне по отзиви от нета.

Последна редакция: чт, 03 яну 2019, 08:21 от michelle_ma_bell

Общи условия

Активация на акаунт