Как ми се прииска и на мен на родна земя..... и то на морето...... Ама не знам кога ще ме огрее. Сигурно като свърши лятото

Благодаря ви за ценовите справки
разгеле, няма да ми бучат повече възпитателките, че не ще да яде и проявява характер при новата лелка 
! Моя сладур изобщо не проявява желание да се храни сам, освен със солети. Даже шишето с млякото не може да си държи.
. Доволна съм. Само дето пак сме със сироп у дома и продължаваме с противоалергичните к-ки
. В понеделник ще ходя за направление за алерголог. Ваксината - тривалентната пак ни се размина. Иначе Иси е добре, стига да не беше тая кашлица дето вече втори месец не отминава
. Тича из къщи, мери се сам на кантара и вече се научи и да слиза от леглата. Е, не винаги успешно, но ... добре, че в повечето случаи съм наблизо.

Георги само се опитва да се храни с лъжицата и понякога успява да закара нещо до устата, обикновено всичко изтича по пътя
. Дано не се разболее детенце, ама то за толкова кратко време мисля, че няма проблем. Аз чух по радиото за страхотията, която ви е поляла. Ужас направо. Тук като погледна колите и се сещам за градушката колкото яйце преди 2г. мисля, голям кошмар тез бедствия.

, понякога с такъв замах, че доста ме драска. Но гладна няма да остана
.
.
и определено е компенсирал трудното и късно прибиране. Ама щом ви държи още влага не се съмнявам, че е било върхът
.