Тичат МАРТенчета малки с лeтни шапки и сандалки !!!

• 14 405
  • 272
  •   1
Отговори
# 30
Прекрасни снимки, Лианче и мамо Веси  Peace
Как ми се прииска и на мен на родна земя..... и то на морето...... Ама не знам кога ще ме огрее. Сигурно като свърши лятото  Sad
Благодаря ви за ценовите справки  Wink

# 31
  • Германия
Привет от нас!
Моят малък терминатор днес се е хранил самостоятелно в яслата  Party разгеле, няма да ми бучат повече възпитателките, че не ще да яде и проявява характер при новата лелка  Whistling

# 32
  • Варна
Привет от нас!
Моят малък терминатор днес се е хранил самостоятелно в яслата  Party разгеле, няма да ми бучат повече възпитателките, че не ще да яде и проявява характер при новата лелка  Whistling
Браво  Grinning! Моя сладур изобщо не проявява желание да се храни сам, освен със солети. Даже шишето с млякото не може да си държи.

Преди малко се върнахме от консултация. Пораснало е момчето 9.800кг/80см.. За 3 месеца е качил 600гр и 3см Simple Smile. Доволна съм. Само дето пак сме със сироп у дома и продължаваме с противоалергичните к-ки Sad. В понеделник ще ходя за направление за алерголог. Ваксината - тривалентната пак ни се размина. Иначе Иси е добре, стига да не беше тая кашлица дето вече втори месец не отминава  Tired. Тича из къщи, мери се сам на кантара и вече се научи и да слиза от леглата. Е, не винаги успешно, но ... добре, че в повечето случаи съм наблизо.

Хубав ден на всички ви!  bouquet

# 33
  • София
Здравейте и от нас Grinning
Отдавна не сме писали, но то разходки ли са, то чудо ли е - по цял ден сме навън Grinning

Честито кръщене на Яна, да е жива и здрава Grinning
Много са хубави снимките- Мишолина много ви завиждам за чистите паркове, а Марианка много е пораснала имного и отива новата прическа. А на Дани много му се радвах като го гледах как сладко си похапва черешки Grinning
Пепеляшке ,поздрави юнака от нас Grinning Георги само се опитва да се храни с лъжицата и понякога успява да закара нещо до устата, обикновено всичко изтича по пътя Mr. Green
Той още не установил с коя ръка ще се храни-опитва и с двете( аз се храня с дясната, а баща му с лявата).
Тедулинке, хайде да я преборвате тази кашлица вече, да се оправи Иси скоро.

Днес бурята ни завари навън- предусетихме я и тръгнахме да се прибираме, но 50м не ни стигнаха да изпреварим дъжда и така ни обрули- че за секунди бяхме вир вода. Георги много се уплаши от дъжда и направо изкочи от количката, почти във въздуха го хванах- не съм предпалагала, че може да е толкова бърз. Нямаше и къде да се скрим, защото най-близкия вход беше нашия. Такава буря през живота си не съм виждала. Може би бяхме не-повече от минута на дъжда, но като се прибрахме отвсякъде от нас течеше вода вода . Преоблякох го веднага, дано не се разболее- с мокрите дрехи е седял около 4-5мин. Улицата пред блока е наводнена, водата покрива праговете на колите има много закъсали коли.Ужас! Много ни се разсърди това време!Дано се оправи за почивнте дни!

# 34
  • Варна
Днес бурята ни завари навън- предусетихме я и тръгнахме да се прибираме, но 50м не ни стигнаха да изпреварим дъжда и така ни обрули- че за секунди бяхме вир вода. Георги много се уплаши от дъжда и направо изкочи от количката, почти във въздуха го хванах- не съм предпалагала, че може да е толкова бърз. Нямаше и къде да се скрим, защото най-близкия вход беше нашия. Такава буря през живота си не съм виждала. Може би бяхме не-повече от минута на дъжда, но като се прибрахме отвсякъде от нас течеше вода вода . Преоблякох го веднага, дано не се разболее- с мокрите дрехи е седял около 4-5мин. Улицата пред блока е наводнена, водата покрива праговете на колите има много закъсали коли.Ужас! Много ни се разсърди това време!Дано се оправи за почивнте дни!
Уау, много неприятно  ooooh!. Дано не се разболее детенце, ама то за толкова кратко време мисля, че няма проблем. Аз чух по радиото за страхотията, която ви е поляла. Ужас направо. Тук като погледна колите и се сещам за градушката колкото яйце преди 2г. мисля, голям кошмар тез бедствия.

# 35
# 36
  • MERIGNAC, FRANCE
4ара, голям дъжд е било!  Shocked
Лиана, 4естито ти християн4е!
А майката трябва ли да е кръстена, за да се кръсти бебето?
Мамо Веси и вашите снимки са много весели!

# 37
  • Германия
tchara то това плаче за шнорхел и плавници направо бе  Shocked Shocked Shocked
Дано детенцето забрави бързо бурята и не стигне до разболяване  Rolling Eyes

# 38
Здравейте мили майчета,
Организираме протест за увеличение на МАЙЧИНСТВОТО и ДЕТСКИТЕ НАДБАВКИ
Присъединете се към нас в опита ни да променим живота на децата
Повече информация за градовете,протеста и исканията тук:
http://www.visx-develop.info/first_july/protest.html
http://www.visx-develop.info/first_july/
Ако не можете да присъствате лично, а искате да ни подкрепите, може да качите ваша снимка/ако сте бременна/ или снимка на детето си на линка горе.

Ако искате да изкажете мнение :
Нова тема: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=108840.0
Предпоследна тема: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=106880.0

Анкета : http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=108859.0

Ако искате да поразходите децата си по жълтите павета в София
Надали ще имате друга такава възможност
Заповядайте на 01.07.2006г. в 10:00 на Фонтана на Президентството
Да се запознаем и да се поразходим заедно

# 39
Здравейте майчета!
Ние май се позагубихме малко, но сега влязох да ви вия. Мого е хубав този Дани, и той като нас е унищожител на череши, само че ние ги ядем с костилките, ако и я изчистя, тя не я иска и я мачка с ръце. Общо взето с храната сме малко зле - ядем само грис, млечна баницаи попара. Спряхме кърменето за два дни, изобщо не очаквах да бъде толкова лесно, но не иска да приема друго мляко, а и аз нея насилвам. От понеделник сме на ясла и ще ви пиша как е минало. Лошото е, че антивирусната ни програма отхвърля сайта на бгмама и аз трябва да я спра за да вляза, и не знам кога ща ме пипне някой вирус но да не викам дявола!
Ние ходихме на консултация миналата седмица и сме вече 9.100 кг. и 75 см. Полиомиелитните капки ги оставихме за други път защото бяхме малко болни, но ваксината я приехме много добре. Вече имаме 9 зъба, сега видях един горен кътник.
Иначе сме големи бърборани, сега е на тема "абън", вика ме й абънчето, върви и си го повтаря постояно, а ако иска нещо, или иска да я вземеш, зпочва да го повтаря много бързо. Правиме и страшни думи, направо си падаме от смях, вече знаем как ръмжи мечката и после два часа си ръмжим, знаек как прави нашето куче, не баубау а ахахах - като пъхтене, защото тя като отие при тях и те от радост и напъване да я стигнат само пъхтят и тя го е запомнила. Като я пусна до кучето, то и хвърля голямо милкан и я бута по коремчето големи слдури са, ще ви кача снимки, да ги видите. Сега в неделя ходихме до зооппарка в Кайлъка, голямо гледане падна. Най интересно и беше при понито и при мечките. В Ловеч зоопарка е по голям и хуав, като се оправим с апартамента /защото на всичко отгоре правим и ремонт в кухнята/ ще отидем и до там.
Абе това в София е било страшно. Ние в Плевен от миналата година не сме имали такъв дъжд, но сме имали и по голям и аз тогава бях с колата на вън и не ме питайте как се прибрах.
И завиждам на тази Червена ДЕПЕШАРчица и аз исках да бъда там ноооооо, много ноооо,надявам се да ги дадат по някоя телевизия, гледах снимки в инернет от концерта, и ме  е много яд, но следващият път!
Аз май се поувлякох малко. Ето ви снимки да ни видите. http://www.snimka.bg/album.php?album_id=40490
 Лека от мен!

# 40
  • Габрово
Много ми харесаха новите порции снимки на Яна,Дани и Елица.
Мишо също много обича череши,но преди да му ги дам махам костилките.
И ние правихме прощъпулник.Мишо си избра CD-с музика/бяхме го нарекли за музикант/,после хвана спринцовката.Той и без друго си умира за музика и танци.Дори на триколките най-обича да натиска копчето,да слуша мелодиите и да друска дупе,а не да се вози.
Пепеляшка,при вас в яслите не им ли помагат на децата да се хранят или ги оставят сами да се оправят.Мишо може да яде сам,ама трябва някой да му напълни лъжицата и да му я подаде,той сам си я пъха в устата и като я "изпразни", я връща в чинията.
Червена ДЕПЕШАРчице и аз съм зашеметена от концерта,ама и от прибирането после.Вървяхме пеш от "Локомотив" до Лъвов мост.Вие как се прибрахте?

# 41
Много ми харесаха новите порции снимки на Яна,Дани и Елица.
Мишо също много обича череши,но преди да му ги дам махам костилките.
И ние правихме прощъпулник.Мишо си избра CD-с музика/бяхме го нарекли за музикант/,после хвана спринцовката.Той и без друго си умира за музика и танци.Дори на триколките най-обича да натиска копчето,да слуша мелодиите и да друска дупе,а не да се вози.
Пепеляшка,при вас в яслите не им ли помагат на децата да се хранят или ги оставят сами да се оправят.Мишо може да яде сам,ама трябва някой да му напълни лъжицата и да му я подаде,той сам си я пъха в устата и като я "изпразни", я връща в чинията.
Червена ДЕПЕШАРчице и аз съм зашеметена от концерта,ама и от прибирането после.Вървяхме пеш от "Локомотив" до Лъвов мост.Вие как се прибрахте?
ИВА П-имах уговорка да се чакаме с девера и приятел негов на ОМВ...ха познай как се намерихме, като нямаше ни Глобул, ни Мтел.
После мъжото дойде с колцата ,ама след близо час чак.....и се прибрахме къде 1,30.
П.С. Ако искаш-дай да се видиме, за да съпреживеем пак събитието!!!!  bouquet

# 42
  • Габрово
П.С. Ако искаш-дай да се видиме, за да съпреживеем пак събитието!!!!  bouquet
С най-голямо удоволствие!!!!И без друго още ме държи тръпката!Свиркай кога си свободна да се уговорим.

# 43
  • Германия
....
...
Ааа това с помагането го правят, разбира се, но щом видят, че детето успява да се справи само и го оставят. За това като е у дома винаги слагам две лъжички, едната за него , другата за мен (иначе не ми дава да го храня, а все сам да опита, така докато той си маневрира с неговата лъжичка, аз смогвам да му пробутам от моята)
..и отвреме на време мен ме храни, много му е кеф, като успее да ми набута парче бисквитка в устата  Crazy

# 44
  • Варна
Ааа това с помагането го правят, разбира се, но щом видят, че детето успява да се справи само и го оставят. За това като е у дома винаги слагам две лъжички, едната за него , другата за мен (иначе не ми дава да го храня, а все сам да опита, така докато той си маневрира с неговата лъжичка, аз смогвам да му пробутам от моята)
..и отвреме на време мен ме храни, много му е кеф, като успее да ми набута парче бисквитка в устата  Crazy
И моя сладур прави опити да ме храни, но със солети  Heart Eyes, понякога с такъв замах, че доста ме драска. Но гладна няма да остана Wink.

mama bobi, снимките ви са много сладки, малката е пораснала много и с тази рокличка  Hug.

ЧЕРВЕНАТА ДЕПЕШАР-чица и ivap сигурна съм, че концерта е бил  Peace и определено е компенсирал трудното и късно прибиране. Ама щом ви държи още влага не се съмнявам, че е било върхът  Grinning.

Общи условия

Активация на акаунт