Велислав Павлов*Димитър Захариев*Диана Димитрова Тема 45

• 14 330
  • 740
  •   1
Отговори
# 120
От ангажименти човек не може да се вреди да пише нещо Joy

Kънчев цепи и той като Слави Трифонов не изслушва и плямпа повече от гостите си Grinning

Само не разбрах кого да продават? Grinning

# 121
Абе ще продават картина на Диана на търг - за благотворителност.

# 122
  • София
Абе, вие как разбрахте, че ще имам кекс. Забравете, цербера на сериала е издала директива - този сезон Марио и Зорница само влизат, излизат или вървят по коридора. Те може и да са заснели подобна сцена, но ще я изрежат, гаранция.

# 123
1. Диде не отрече
2. Надеждата умира последна
3. Изперкали сме

# 124
Абе, вие как разбрахте, че ще имам кекс.

Виж сега, Роси, ти дали ще имаш кекс още не сме разбрали Joy Kissing Heart
Иначе за Зорница как сме разбрали - ми тонът ѝ беше същият както когато миналата година я разпитваха за края на сезона дали ще е щастлива и тя с една такава доволна физиономия обясняваше, че няма да ни каже Grinning А и това, че обърна внимание, че  това е сезонът на секса си беше намек отвсякъде.

# 125
Хаха, абе какви са тия въпроси, да не би да четат какво се пише по форумите  Laughing
Диде не отрече, не е равно на Диде потвърди  Laughing

# 126
Така е, Злати, не е потвърдила, то няма и как да го направи. Но ще разберем съвсем скоро. Simple Smile Аз залагам на положителен резултат поради историята повече, отколкото поради двусмисленото хихикане на Диде Grinning

# 127
Ясно, това е хубаво, дано да съберат достатъчно пари за каузата Simple Smile

Те са целомъдрени хора, такива неща не правят този сезон, че правят ли все ги критикуват как и къде Joy

# 128
  • София
Абе, вие как разбрахте, че ще имам кекс.

Виж сега, Роси, ти дали ще имаш кекс още не сме разбрали Joy Kissing Heart
Иначе за Зорница как сме разбрали - ми тонът ѝ беше същият както когато миналата година я разпитваха за края на сезона дали ще е щастлива и тя с една такава доволна физиономия обясняваше, че няма да ни каже Grinning А и това, че обърна внимание, че  това е сезонът на секса си беше намек отвсякъде.

Буахахахаааа, хахаххаа.
Така съм му набрала на благоверния, че скоро нито той, нито аз ще видя такъв. А ако довечера изпусна това дето го чакам цял сезон, направо или ще го сменям или ще се замонашим Simple Smile

# 129
Ще им кекс и това е! Animal Smiley Cat Няма какво да мислим какво е искала да каже с това хихикане Animal Joy Cat

# 130
Роси, то това може да е и утре - на голям екран

# 131
Роси, то това може да е и утре - на голям екран

# 132
Еми тъй де. Няма само дупета да гледаме на голям екран Joy

# 133
  • варна
Значи аз довечера се настройвам за кекс! Хахахха😂 Това ако го види мъжът ми ще е голям майтап!😂
Ох, чак сега гледах промото. Стана ми притеснено за Ина. Имам лошо предчувствие. Дано всичко е наред с бебето ѝ!

# 134
Секс сцената е жизнено важна част от оздравяването на Зорница. Така че трябва да има.
Медицински и психологически е наложително.

Общи условия

Активация на акаунт