Велислав Павлов*Димитър Захариев*Диана Димитрова Тема 45

• 14 321
  • 740
  •   1
Отговори
# 105
Ники Кънчев е мъжката Гала!!!
Joy

Значи ако и той беше разказал, че е родена на път, защото е объркан термина на майка й, щях да се тресна някъде. Едно и също

# 106
Винаги съм се чудела защо наричат Ники Кънчев най-добрият водещ в България. Еми, не мога да се съглася Smile
Диана, милата, е с температура Ill Но май верно ще ни се сбъдне мечтата за кекс Smiley

# 107
Утре ще имаме ли представително участие на финалната прожекция ? 😁 Да попитам ,че съм изпуснала ,ако сте го обсъждали по-рано.

# 108
Винаги съм се чудела защо наричат Ники Кънчев най-добрият водещ в България.
Защото успява най-бързо да прекъсне гостите си Joy

# 109
  • София
Много, много, много харесвам Диана. Земна, неподправена и силна по един прекрасен начин. Страхотна Simple Smile

# 110
Разкажете по-подробно, какво говореха.

# 111
Утре ще имаме ли представително участие на финалната прожекция ? 😁 Да попитам ,че съм изпуснала ,ако сте го обсъждали по-рано.
Ти как мислиш Wink

# 112
  • София
Злати, Диана не отрече, че Зорница ще прави секс Simple Smile
Иначе говори за изложбата, тя дарява една рисунка за благотворителен търг.

Абе Ники Кънчев говореше глупости, а Диде беше прекрасна в радио ефира Simple Smile

# 113
Много, много, много харесвам Диана. Земна, неподправена и силна по един прекрасен начин. Страхотна Simple Smile
Роси, личеше си, че има леко притеснение. Много ми допада това. И да - така земна!
Удоволствие е да я слушаш. И гледаш.

# 114
Защо бе, Доци, аз изключително много харесвам новия журналистически похват при провеждане на интервюта - Диана, разкажи ни повече за теб. - Ами аз.... - Ти всъщност откъде си, от кога, защо, какво - Ами.... - Да, много интересно, Диана, прекрасна си Joy
Animal Joy Cat Animal Joy Cat Animal Joy Cat
Ще те продаваме! Animal Joy Cat

Почти не успях да му хвана мисълта на този човек. В три изречения скочи в 5 теми. Animal Smiley Cat
Злати, не е ясно. Диана е родена в Добрич и Миро е роден там реши да каже Ники Кънчев. Слушахме негова песен преди това. Израснала в Силистра. Много консервативен град отново се изказа Кънчев. Диана ще прави прегледи на екипа. Ще я продават на търг. Animal Joy Cat Кънчев дрънка глупости и я прекъсва 100 пъти. Пита я дали ще прави секс в послендите епизоди, дали ще я гонят от сериала или дали ще умре. Каза, че няма да умре, няма да я гонят и на секса се засмя.

# 115
Злати, Ники Кънчев е тотал щета и нищичко смислено не я попита, за съжаление. Преговорихме опорните точки от нейния живот, които ги знаем наизуст - за художествената академия, родителите ѝ, баба ѝ, НАТФИЗ и после Ники Кънчев се изказа супер неподготвен, защото изреди имената на тримата преподаватели в чиито класове е била в НАТФИЗ и точно за този, дето я е тормозил, Кънчев се изцепи, че ужасно много го харесва и е страхотен преподавател и даже по радиото я усетих как Диана се изсмя на тая тъпотия.
За сериала я попита дали умира героинята ѝ, тя каза, че не умира и че засега не са я изгонили още, пита я дали ще прави секс в оставащите епизоди д-р Огнянова, тя се засмя и каза, че ще видим и че това било сезонът на секса. Grinning

# 116
А да, това с преподавателя от НАТФИЗ беше следващата тъпня. Animal Smiley Cat

# 117
За сериала я попита дали умира героинята ѝ, тя каза, че не умира и че засега не са я изгонили още, пита я дали ще прави секс в оставащите епизоди д-р Огнянова, тя се засмя и каза, че ще видим и че това било сезонът на секса. Grinning
Къде тоА секс бе? В главите им....само Тонич прави секс, ама на скрито - не вАжи.
Диана определено има температура, бърка се с пети сезон.

хахахахахахахха, яко!

# 118
Аз отначало си помислих, че го казва с ирония, според мен и Диана в началото мислеше, че се гъбарка, ама като разбра, че е сериозен, реши да не задълбава в тая тема Grinning

# 119
Еее, прекрасни новини 😊. Аз не можах да слушам и съм ви благодарна, че преразказахте 🤗.
Айде чакаме кекса 🤭😊 Тъкмо ми беше станало тегаво Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт