Велислав Павлов*Димитър Захариев*Диана Димитрова Тема 45

• 14 321
  • 740
  •   1
Отговори
# 705
За съжаление аз идвам да призная поражението си по отношение на вярата ми, че ни разказват една добре помислена история. Нямам нищо против да ни разкажат как Зорница не може да преодолее чувствата си и никой ме може да я съди за това. Но измежду този разказ ни показваха изключително силни сцени на любов и към Марио и аз наистина се изгубих в тяхната история и не мога да си я обясня, а това ужасно ме дразни Grinning

# 706
Приемете, че до последно сценаристите не са знаели да ги съберат или да ги разделят. Animal Smile Cat

# 707
Доци, това го приемам. Обаче какво искат да ни покажат с това, че Банков е приключил напълно с тази история, Зорница ясно казва, че никога няма да им се случи и въпреки това остава закотвена в чувствата си към него.
Леле как мразя да не схващам нещо, ако знаете Joy

# 708
И тя приключи с тази история. Разбра, че в този живот няма да им се случи. Тя сама го каза още в 4ти сезон. Не се залъгвам, че не го обича. Нещо приключило изведнъж не по нейно желание, не се забравя така.
Не вярвам, че не обича Марио. Толкова пъти му го е показвала и казвала. Но според мен поглеждайки го в ритуалната зала, разбра че не е достойна може би за него, че няма да му е достатъчна, че е такава развалина и не може да му даде това, което той заслужава и не желае да го наранява с илюзии, че всичко е наред. Животът ѝ не е наред и колкото и да се усмихва, тя не е излекувана.

# 709
Приемете, че до последно сценаристите не са знаели да ги съберат или да ги разделят. Animal Smile Cat
Съгласна съм, Ди. Само че така ги разделиха, че няма събиране вече. И не заради сватбата, а заради монолога за принца. Въздъх, още плача 😭🙈🙀.

# 710
Бооже, заради монолога. Те и заради сцената в склада не можеха да ги разделят. Joy

# 711
Седми сезон ни зове.
Смисълът на 6 ще го търсим там!!!

# 712
Доци, това го приемам. Обаче какво искат да ни покажат с това, че Банков е приключил напълно с тази история, Зорница ясно казва, че никога няма да им се случи и въпреки това остава закотвена в чувствата си към него.
Леле как мразя да не схващам нещо, ако знаете Joy

Хахахах, Моски, точно на теб не ти се отдава да не схващаш. Гадничко е. Joy И за мен Зорница е наясно вече, че всичко с Банков е приключило. Думите в монолога бяха достатъчно ясни - това не е тяхната приказка, няма да бъде разказана и т.н. Като ги чух в мен се прокрадна надежда, че тя вече ще поеме към бъдещето си сигурна и обичаща Марио, но не.

Много съм съгласна, Ди! Тя от изнасилването насам се чувства несигурна дали може да му бъде пълноценен и достоен партньор в живота и да му даде всичко. И преди сватбата също си го каза.

# 713
  • София
Ааа, не, ще ме прощавате, но аз не видях несигурност, защото е недостойна, видях нежелание, защото не обича достатъчно и ще намрази Марио.

# 714
Седми сезон ни зове.
Смисълът на 6 ще го търсим там!!!
Ами смисъла на 5ти къде да го търсим? Щом в 6ти не можахме...
Бооже, заради монолога. Те и заради сцената в склада не можеха да ги разделят. Joy
Монолога за принца го приех като някакво обобщение на цялата й връзка с Банков. И последната част, когато каза, че тази приказка никога няма да бъде разказана и т.н. сякаш беше поглед отстрани и заключение, че това никога няма да го бъде.

# 715
И за мен основната причина е чувствата й към Банков.
Всичко останало е поправимо и желано.
Но тя не е готова на тази стъпка,  защото не е човекът  за нея.
Обича Марио и се оказа, че той я познава по-добре от нея.
Незараснали рани, да помисли за себе си - цял сезон не се осмели да покаже какво чувства.

# 716
Е как за Марио е недостойна, а за Банков е идеална. Само чакаше той да ѝ хвърли троха и щеше да я налапа.
Не се заблуждавайте !
Ясно показаха, че Зорница не обича Марио.

# 717
  • София
Може и да се залъгвам, но според мен до последно не знаели какво да се случи на финала с Марио и Зорница. До последно са се лашкали между това да ги съберат или разделят.
В противен случай просто не мога да си обясня сцената в склада. За мен е ужасно нечистоплътно да се плюе по нещо толкова красиво и с такъв прекрасен смисъл.

Вере, не знам, за мен Зорница забрави за Марио, някак в стремежа си да не го нарани всъщност заключи сърцето си за него.
Ужасно ми е мъчно за сцени като при езерото, за тези с тестовете за бременност.... Просто прекрасно обяснение в любов, което в момента се оказва хвърлено на вятъра, без абсолютно никаква идея, защо се случиха и какво беше посланието им с оглед финала.

# 718
     Като гледам какво ни причиниха , май не с вили , а с горелка ще гоним Зорница Joy
     Аз съм най-ядосана  за това , че ни ограбиха сезон 5 , а се бях наточила да си почивам с него . Сега какво да гледам - как Зорница само отразява голямата любов на Марио и всичко е било заблуда .
     В живота такива силни и честни мъже като Марио , когато бъдат измамени , жестоко рухват . Дано да не ни показват  смачкан  и огорчен мъж , който може да залитне и в кофти посока .
     Ако на Банков не му оставят новата играчка в следващия сезон , той пак ще потъне и вероятно ще има нужда някой да го измъкне . За съжаление почти е ясно кой ще  е тази патерица .
     Всъщност Кая остава свободна за нова любов , ако Христо  направи грешката да се върне при жена си . Децата усещат фалша , съжителство , което се превръща в омраза  е много по-лошо от развода .

# 719
Ааа, не, ще ме прощавате, но аз не видях несигурност, защото е недостойна, видях нежелание, защото не обича достатъчно и ще намрази Марио.
Mен ме подразниха думите в монолога, че ако избереш ДРУГИЯ против волята си, рано или късно ще го намразиш. Защо против волята й, никой не я насилваше да направи тази крачка и защо, ако се чувства недостойна, тя ще намрази него? Hай-неприятна за гледане ми беше сцената в асансьора. Банков я реже, тя задава въпроса - А, не може ли? Ироничното заключение, че явно не е достатъчно красива.  Kак й светнаха очите, когато попита за преживяването, което ще й подари. Aми тя прояви повече вълнение за това дали няма да се разходят с мотора, отколкото за предстоящото събитие. Hе мразя Зорница, но не мисля,че избяга, защото се чувства недостойна, а защото си призна, че не обича достатъчно Mарио. Всъщност, това също го каза в монолога - понякога човек трябва да помисли първо за себе си, дори с риск да нарани другите.

Общи условия

Активация на акаунт