Велислав Павлов*Димитър Захариев*Диана Димитрова Тема 45

• 14 306
  • 740
  •   1
Отговори
# 75
Утре ще е майтап!
Зорница ще тръгне да се жени, в последния момент ще реши, че иска друга рокля, просто ще купи новата и....ще се омъжи Joy
Толкоз, цялата драма само в главите ни Joy

Зорница - Марио - Виктор е най-обсъжданата тема в сезона иии.....нищо????
Оо, ще гледаме тоя път как Зорница си избира рокля, а? Съгласна съм. Joy
Почвам да си мисля, че онова в подпокривното беше последната им драма за тоя сезон и сега единствения проблем ще е Зорница да си купи рокля набързо и да не закъснее за сватбата. Joy Освен това си имаме сцената с балоните, която само хубави неща ми навява.

# 76
  • София
Яни, ако не са я изрязали тази сцена 🤪🤪🤪

# 77
Яни, ако не са я изрязали тази сцена 🤪🤪🤪
И таз добра! Joy Няма, Роси, онази с куфара я изрязаха само заради Ди, щото й пилеше нервите. Joy Тия в метрото искам да изрежат. Grinning

# 78
Остава пустото скъсване с миналото. За мен разговор Банков - Огнянова ще има и най-вероятно, ще го протакат до петък. Днес дано поне ги видим да направят някоя операция за разнообразие.

# 79
Остава пустото скъсване с миналото. За мен разговор Банков - Огнянова ще има и най-вероятно, ще го протакат до петък. Днес дано поне ги видим да направят някоя операция за разнообразие.
То не се знае с кое минало трябва да скъса, може Банков изобщо да не присъства там.

# 80
Днес искам кекс, плс.

# 81
Утре ще е майтап!
Зорница ще тръгне да се жени, в последния момент ще реши, че иска друга рокля, просто ще купи новата и....ще се омъжи Joy
Толкоз, цялата драма само в главите ни Joy

Зорница - Марио - Виктор е най-обсъжданата тема в сезона иии.....нищо????
Оо, ще гледаме тоя път как Зорница си избира рокля, а? Съгласна съм. Joy
Почвам да си мисля, че онова в подпокривното беше последната им драма за тоя сезон и сега единствения проблем ще е Зорница да си купи рокля набързо и да не закъснее за сватбата. Joy Освен това си имаме сцената с балоните, която само хубави неща ми навява.
Всичко супер, ама пак с Банков трябва да купува роклята. Щооо?
Много да внимават в промото довечера какво ще има, че аман от гадории вече 🤬. Искам приятно очакване, а не да се чудя искам ли изобщо да гледам.

# 82
Е сцена с главния герой не се реже туко-така.
Дори точно това ще гледаме в промото довечера, сцената от метрото - НЯМА НАЧИН да не се възползват от това!!!!
Очаквам да има разговор между Зорница и Банков - дали ще е сбогуване, прощаване или аз не знам какво ......., но дано да сложат вече край на тази история.

# 83
Фифф 🤭😱😂.
И аз искам, ама както са я закършили може и утре да няма. Макар че, чакай, внимавай какво си пожелаваш. Като не уточняваш участниците, най-много да получиш кекс Цонев/Кръстева 🙀🤣.

# 84
Ми нямам я Доне Cry
Вземи да пуфнеш вместо мен Joy
Сложи си 1-2 гифчета на Тони, излагаш се.
Ето, пуфтя специално за теб JoyKissing Heart

# 85
Ми направи си. Stuck Out Tongue Winking Eye Сценаристите такъв специален няма да ти забъркат май. Joy

# 86
Днес се яде риба. Какъв кекс? Animal Smiley Cat

# 87
# 88
  • София
Еми значи кекс с риба Simple Smile

# 89
Риба, риба, аз вече сложих на кладата един шаран 🔥. Не помогна, не се чувствам по-добре 😂
Поне ще има доволен мъж довечера Wink

Общи условия

Активация на акаунт