Велислав Павлов*Димитър Захариев*Диана Димитрова Тема 45

• 14 305
  • 740
  •   1
Отговори
# 60
Утре ще е майтап!
Зорница ще тръгне да се жени, в последния момент ще реши, че иска друга рокля, просто ще купи новата и....ще се омъжи Joy
Толкоз, цялата драма само в главите ни Joy

Зорница - Марио - Виктор е най-обсъжданата тема в сезона иии.....нищо????

# 61
Утре ще е майтап!
Зорница ще тръгне да се жени, в последния момент ще реши, че иска друга рокля, просто ще купи новата и....ще се омъжи Joy
Толкоз, цялата драма само в главите ни Joy

Предполагам, че ще спомене, че Марио я е видял с роклята и ще я подкукуросат и затова ще избира..........
То няма време за нещо повече!!!!
А ние тук сто пъти ги разделихме..... Simple Smile

# 62
Евронюз имат една рубрика no comment Joy

# 63
Щото като ви обяснявам цял сезон, че тия двамата не можете да ги изчегъртате един от друг, вие си мислите, че майтап си правя Grinning

# 64
Щото като ви обяснявам цял сезон, че тия двамата не можете да ги изчегъртате един от друг, вие си мислите, че майтап си правя Grinning

Освен моментите в асансьорите хахахахахаха
Тогава малко засъхва лепилото и Зорница губи център на тежестта JoyJoyJoy

Междудругото една приятелка беше разбрала, че разговорът между Марио и Зорница в подпокривното бил за късане и сбогуване Grin

# 65
Ами то след тия гръмки и помпозни изказвания по промото, човек като не следи внимателно, а само за фон и това може да си помисли.....

Да не се окажем ние накрая - БЕЗ КОМЕНТАР Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 66
Доне, аман с тоя асансьор! Изпляска там нещо за пет минути. На Марио през целия сезон му казваше къде-къде по-хубави неща Stuck Out Tongue Winking Eye

А твоята приятелка има интересен прочит на късането. Много, някак, страстно им се получи Joy

# 67
Доне, аман с тоя асансьор! Изпляска там нещо за пет минути.
Весело ми е и желая да се шегувам със ситуацията. Може, нали?
Много добре знаеш, че не съм от критикуващите Зорница.

# 68
Да бе, не се напрягай, и аз не съм особено сериозна, по-скоро пуфтя в стил Тони Grinning

# 69
Леле Доне, твоята приятелка така ли се мляска на раздяла 😱😊

Хубаво де, какво толкова снимаха няколко дни от 5 сутринта? Две сцени във финала? Мръъън Wink

# 70
Дали някой има линк към епизода от вторник? (отново не желая да пиша в другата тема, за да не ми излизат известия) Simple Smile
Егати, такъв сеир създадоха миналия петък с това промо, едва ги дадоха във вторник и сега радиомълчание... Grinning

# 71
Да бе, не се напрягай, и аз не съм особено сериозна, по-скоро пуфтя в стил Тони Grinning
Къде е картинката? Така не се разбира, че пуфтиш Grin

# 72
Ми нямам я Доне Cry
Вземи да пуфнеш вместо мен Joy

# 73
Дали някой има линк към епизода от вторник? (отново не желая да пиша в другата тема, за да не ми излизат известия) Simple Smile
Фифф, ползвай някой от линковете на Mари Mар и смени само датата.

# 74
Егати, такъв сеир създадоха миналия петък с това промо, едва ги дадоха във вторник и сега радиомълчание... Grinning
http://str.by.host.bg/novatv/2019/stolen_life/stolen_life-2018-12-04.mp4

Общи условия

Активация на акаунт