Велислав Павлов*Димитър Захариев*Диана Димитрова Тема 45

• 14 332
  • 740
  •   1
Отговори
# 690
Зорница не се омъжи, защото  и втората рокля не ѝ харесах. Animal Joy Cat третата за щастие ще стане Animal Joy Cat

# 691
  • София
О, Дани аз съм една от малкото, които смятаха, че Марио и Зорница трябва да се разделят, за да може всеки да остане сам и преоткрие себе си. Така че въобще няма проблем с това, че се разделиха.
Имам проблем с начина и признавам, ми се искаше да има поне една хубава дума за Марио в монолога и, а за него бяха само думите, които той и каза в подпокривното

Хахаха, Ди, с трети мъж. С тези двамата явно не става. Единият не я иска, а втория тя не го иска.

# 692
Дона, къде се покри?

# 693
Прави ли ви впечатление, че Диана не постна нищичко за финала? Колко активна беше в началото на сезона, коментираше, правеше си закачки и ясно си личеше, че и доставя удоволствие.
Сега - радио мълчание.

# 694
Роси, четвърти Animal Joy Cat забравяш онзи с живата жена, дето 7 години го чакала да се разведе.
А бе, това момиче да не е влизала в някакъв магазин за огледала и да е строшила няколко? Animal Joy Cat

# 695
  • варна
Значи аз обожавам Велислав, обожавам играта му и искам да го гледам. Той е страхотен актьор и трябва да има в какво да се развихри, а не само да държи екартьорите. 😀Предпочитам Марио да е със Зорница, но ако са решили друго, нека му намерят някоя много гореща мадама и да ни отвинтят главите.
Тази пък Зорница и тя! Голямо момиче, а в принцове ще ми вярва! 😂

# 696
  • варна
Зорница не се омъжи, защото  и втората рокля не ѝ харесах. Animal Joy Cat третата за щастие ще стане Animal Joy Cat
И аз изобщо не я харесах роклята , пък и не ѝ стоеше добре. 😂

# 697
5
О, Дани аз съм една от малкото, които смятаха, че Марио и Зорница трябва да се разделят, за да може всеки да остане сам и преоткрие себе си. Така че въобще няма проблем с това, че се разделиха.
Имам проблем с начина и признавам, ми се искаше да има поне една хубава дума за Марио в монолога и, а за него бяха само думите, които той и каза в подпокривното

Хахаха, Ди, с трети мъж. С тези двамата явно не става. Единият не я иска, а втория тя не го иска.
Това още повече показа, че Марио я е опознал изцяло!!!
Усеща я, разбира я и знаеше какво ще последва.....
Думите бяха излишни - самозаблуда

# 698
След като вече е напълно ясно, че Виктор е принцът на Зорница, аз съм твърдо с двете ръце за горещата мадама 😼. Някоя която да събере парченцата на сърцето на Марио и да го обича истински.
Зорница да си съхне по Банков. Погледне ли само към Марио ще я гоня със вила и факла 👹👿.

# 699
Мислех си, че днес ще съм по-добре, а то даже съм по - разочарована от снощи. Не разбирам как се зачерква такава история с лека ръка... Съсипаха я тази любов, и тя като Марио стана на парчета болка. Много тъжно.

Забележете обаче как и двата лагера ревем преди Коледа Grinning Не стига, че цял сезон се бъзикат с всички и свирят по тънката струна, ами накрая и всички останаха разочаровани- Банков и Огнянова нямат път един към друг повече, а Марио е бил винаги на второ място. Направо си мразят зрителите Joy Накрая ще вземем да се утешаваме взаимно с колежките Joy Кой да предположи.

# 700
  • София
Дрийми, повярвай ми, на актьорите също им е дошъл изневиделица този финал и съм сигурна, че Диана е била разочарована, особено с оглед на това, което говори при МонДьо. Но те са професионалисти и едва ли преживяват така нещата.

Ани, не виждам защо едните да реват. За мен най накрая Виктор е щастлив.
Сега  може би екипът и нас ще искат да научат, че Марио може да е щастлив с друга. За мен остава въпросителната, как този човек ще се съвземе, как ще отвори отново сърцето си и въобще ще можели да даде отново на някой толкова чиста и безкористна любов.
А Зори, тя ще се лекува, но този път сама, въпреки целия и ужас, че Марио може да я остави. За чий им беше да ни го показват.

# 701
Забележете обаче как и двата лагера ревем преди Коледа Grinning Не стига, че цял сезон се бъзикат с всички и свирят по тънката струна, ами накрая и всички останаха разочаровани- Банков и Огнянова нямат път един към друг повече, а Марио е бил винаги на второ място. Направо си мразят зрителите Joy Накрая ще вземем да се утешаваме взаимно с колежките Joy Кой да предположи.
Hа едните отново им скъсаха сърцата,  с думите, че тая любов ще я има в някой друг живот,  в този не си принадлежат, другите ни разбиха с това, че всичко е било илюзия. Hо най-смешното е, че вече и в двата лагера има хора, сред които се прокрадва надежда, че в следващия сезон, всичко ще се подреди, така както го искат Joy Aко сценаристите не умират от смях, могат да се хванат за главите.

# 702
Банков излезна големият победител-провали отново живота на Зорница и продължи напред с друга и със самодоволна усмивка , а Зорница отново е отхвърлена.
Всичко се повтаря, но предния път нямаше нищо, а сега загуби Марио.
Плюха на целия пети сезон, на всичко, което съградиха между тези двама души.
Яд ме е, че подчиниха Зорница на Банков,  унизиха я, за да може той да е отгоре.
Нямаше ли сценарий, в който той да не може да продължи напред, той да страда, той да се бори и да преодолява миналото ?

# 703
Погледне ли само към Марио ще я гоня със вила и факла 👹👿.
Доста вили и факли трябва да си нагласите, не само ти Дрийми. Joy Мога на бас да се хвана, че ще обърне поглед към Марио като се осъзнае. Grinning Като освободи душата си от всичко лека полека ще почне да го преоткрива наново, ама той дали ще иска вече е друг въпрос. Знам само, че каквото и да са замислили ще е много трудно.
Сега си стоя, в главата ми изплуват някои моменти и думи на Зорница, в които му казва и доказва с дела, че го обича и си мисля за какво беше всичко това, след като сценаристите разбиха всичко. Или Зорница е някакво ужасно лицемерно същество или сценаристите просто обичат да се гаврят и да си развалят хубавите истории и персонажи. Днес се чувствам още по-ужасно и не намирам смисъл в нищо свързано със сериала, даже и в темата в момента. Не съм убедена, че мога да пиша тук поне преди следващия сезон. Тогава ще видим как ще е, но някак вече не ми е същото.

Вера, абсолютно си права! А уж не искаше да го прави нали? Съгласявам се с теб, аз дори вчера го написах това. Голям сватбен подарък й направи, няма що. А и не само на нея. Да, тя никога няма да го забрави този подарък. Нарича се самота. Банков провали и живота на Марио. Сякаш да му покаже, че дори и да не е със Зорница, той винаги мислено ще я има, защото тя не го е забравила. Или пък искаше да му отвори очите може би, не знам.

Последна редакция: сб, 08 дек 2018, 13:04 от yanitsa.s

# 704
И аз не разбрах какъв трябваше да бъде сватбения подарък. Последно да се подържим за ръчици и да помечтаем за това, което можеше да имаме, ако животът не ни беше разделил? Hезабравимо! Aко някой е схванал идеята, моля, да даде някое не толкова първично обяснение.

Общи условия

Активация на акаунт