Сватба, булките на 2019 - II част

• 41 419
  • 755
  •   1
Отговори
# 45
Момичетаа супер щастлива съм, имам си вече рокля. Минах през be queen... но не бяха това което търсех. И в carry wedding намерих моята. Мислех че ще падне голямо обикаляне,и в други градове, но свърших работата за няколко часа.

# 46
Страхотно, честито - сигурно чувството е неповторимо! А какъв тип е роклята? Можеш ли да разкажеш за обслужването и роклите, които предлагат? И аз ще ходя другата седмица да пробвам.

# 47
Ами в Be queen, това което аз търсех го нямаше. Бяха стари модели, нищо Уау. Докато в Carry wedding абослютно всички рокли до една бяха красиви. Уникални модели, платове. Като котюр, висша мода. Толкова красота на едно място не бях виждала. Страхотен бутик. Но и цените са по-височки.
За Be queen мога да кажа че абитурентските им рокли са по-хубави от булчинските.

# 48
Момичета, някой купувал ли си е рокля от Асеновград магазин "Лейди Ви" ?
Една позната мин година се ожени с рокля от там от порядъка на цена около 400лв . Дали са окей роклите за тези  пари?

# 49
Ами в Be queen, това което аз търсех го нямаше. Бяха стари модели, нищо Уау. Докато в Carry wedding абослютно всички рокли до една бяха красиви. Уникални модели, платове. Като котюр, висша мода. Толкова красота на едно място не бях виждала. Страхотен бутик. Но и цените са по-височки.
За Be queen мога да кажа че абитурентските им рокли са по-хубави от булчинските.

Здравей. Запазила съм си час за другата седмица в Carrie Wedding и се чудех какъв е ценовия диапазон. Може ли да ми кажеш горе-долу как са цените там?
Благодаря Simple Smile

# 50

Здравей. Запазила съм си час за другата седмица в Carrie Wedding и се чудех какъв е ценовия диапазон. Може ли да ми кажеш горе-долу как са цените там?
Благодаря Simple Smile
2000-2600 (в момента има 15%намаление)

# 51
  • Бургас
Здравейте! Някой ползвал услугите на ДЖ Станислав Жеков?

# 52

На мен лично два пъти ми го препоръчаха!

# 53
Здравейте на всички, най-накрая се регистрирах във форума, досега само съм чела.
Моят приятел ми предложи брак в началото на тази година, но не съм планирала сватба, бях си доволна на пръстена, докато миналата седмица не ме удари вдъхновението и всяко нещо с времето си, то само си дойде.
Резервирахме първо зала, влюбена съм в нея - "Сити Хоу" в "Бест Уестерн" на Цариградско, София. Беше едва второто място, което гледахме, но съм много доволна, страшен късмет и много добри оферти.
След това запазихме ритуалната зала и за църковен брак, той ще е в "Света София". Датата ни е 16.06.2019 г.
Горе долу съм се спряла и на фотограф, флористка и ДиДжей, но ще помисля още съвсем мъничко. За рокля мисля да изчакам до към март месец. Следващата стъпка мисля да са поканите, гледам из интернет, засега не мога да харесам нищо.
Това е от мен, ще чета и ще се включвам! : ))

# 54
Аmisuiy явно ти си отделила доста време за своята мечтана рокля, за това искам да те попитам къде от всички места видя наистина красива рокля от две части?

# 55
Не съм отделила много време за рокля,(буквално свърших работата за 2 часа) в Be queen бях 30 минути нищо не ми хареса и след това в Carrie около час и половина и бях готова с избора ми. Просто бе късмет, но определено в този бутик - Carie роклите са адски красиви.

# 56
  • Бургас

И на мен ми е препоръчван, но исках да питам няколко неща някой, на който вече му е бил ДЖ той.

# 57

И на мен ми е препоръчван, но исках да питам няколко неща някой, на който вече му е бил ДЖ той.
По скоро питай при булките на 2018

# 58
Здравейте момичета Simple Smile
И честито на всички бъдещи булки.
Включвам се в темата с предстояща сватба на 21.07.2019 г. Сгодени сме от 2017 година, но още преди това  бяхме решили, че искаме бебче, така че неговата поява отложи тържеството  с 1 година. Тъй като решихме все пак да подпишем преди появата на мъника, сега ми предстои само подготовка на църковен брак и на "голямата забава" с приятели и роднини. За сега имаме само резервиран ресторант, но съм в тих ужас, тъй като вече трети диджей ми отказва заради мястот без изобщо да обсъждаме оферта и условия. Мястото е комплекс "На Върха" в Горна Баня и го избрахме по сантиментални причини и положителни отзиви от приятели, а и идеята ни е за лятна градинска сватба. Започвам да мисля, че причината не е откритото място, с което се извиняват диджейте, а управата на комплекса. Някой от вас да има информация или впечатления?

# 59
когато проучвах местата в София, за този ресторант "На Върха", точно се коментираше лошата управа, мисля че имаше и забележки за храната и нивото на обслужване. Просто отрицателните мнения бяха адски много и не ми се рискуваше, за това не съм ходила и да го видя на живо как е.
Може да са се променили нещата, стискам палци всичко да е наред при вас.

Общи условия

Активация на акаунт