Откраднат живот • Анатомия на гнева • Финал на сезон 6

• 30 697
  • 741
  •   1
Отговори
# 690
Да, за съжаление мисля, че мъртвородените все още не получават акт за раждане. Дори под някакви определени седмици не ги водят мъртвородени, ами биологичен отпадък. Sad

Аз имах предвид, че могат да използват името, с което са били намислили да кръстят детето или нещо друго, свързано по някакъв начин с него. Не мисля, че обръщат внимание на разни поличби и т.н. В момента света на Ина се върти около загубата и затова предполагам, че това ще бъде отразено по някакъв начин.

Калинка, какво имаш предвид, че изведнъж се е сетил за снимката с Буковска?
Снимката тук я публикувах аз, виждайки я в неговия профил, както писах дори нямам спомен, че по този начин са обявили началото на 4-ти сезон и мислех, че е по-стара.

Последна редакция: нд, 09 дек 2018, 22:24 от Ванилия 🌸

# 691
  • Разпиляна във въображението
Представете си да я кръстят "Лазар" Simple Smile

# 692
Представете си да я кръстят "Лазар" Simple Smile
Св. Методий викам аз 😂😂😂

# 693
  • София
Може да я кръстят на Фотев, в знак на благодарност, нали са негови парите

# 694
Според мен името свети Кирил съвсем умишлено е избрано, да няма такава действителна болница (или поне аз не съм чувала), за да не се правят асоциации. Затова си мисля, че и сега пак така ще процедират, т.е. няма да е Лазар или нещо друго, свързано с реално съществуваща болница.
Всъщност може да не бъде име на човек/светец, за да не се повтарят, а да измислят нещо друго.
Може да си остане Болница на бъдещето или само Бъдеще, нещо от този сорт..

# 695
Бъдеще ми харесва!

# 696
Болница в гората, или Болница с градинка отпред😛🤪🤪🤪😆

# 697
  • Берлин
Или на тавана. Хихихи. Ама за там си трябва диванче

# 698
А сега какво ще правят без подпокривно? Къде ще се натискат и ще си решават житейските проблеми?

Знаем, че Генадиева и сега и Христо живеят  в сградата, която използват и за болница. Сега и Генадиева ли ще се премести да живее другаде?

# 699
  • Там,където се събуждам щастлива.
Ванилия, днес е пуснал същата снимка. Ти да не си Вергов? Wink

Спомням си, че една майка (мисля дори беше членка тук) се бори за промяна в закона по отношение на мъртвородените деца. И това от години. Ужасно е, ако борбата й продължава. Тук си имат имена и гробове. Преди 30-40 години е било като у нас и сега в много гробища има паметник, който е посветен на всички тези деца без имена.

Сега изгледах отново сцените с Банков и Зорница от последния епизод. Някой има ли представа защо Банков през цялото време се смееше. И погледна отново към небето, както в склада? Гледач, гледам и не мога да си го обясня.

Последна редакция: пн, 10 дек 2018, 02:20 от Kalinka

# 700
  • Разпиляна във въображението
Не знаех, че има болница Лазар. Свързах името с Фотев, който не умира Simple Smile

# 701
  • София

Сега изгледах отново сцените с Банков и Зорница от последния епизод. Някой има ли представа защо Банков през цялото време се смееше. И погледна отново към небето, както в склада? Гледач, гледам и не мога да си го обясня.

Ами на мен като заклет фен на двойката Банков- Огнянова ми изглежда точно като знак за потиснати чувства Satisfied Ама дали е така, не се знае още, ще разберем надявам се в следващия сезон. Просто всичките му погледи, когато е с нея, са доста двусмислени. И аз изгледах тази сцена няколко пъти и ми направи впечатление тя като го попита "Размазала ли съм се?" как я гледаше с лека усмивка, като в транс, после сякаш се събуди и каза "Чудесна си". Естествено, пак казвам, всеки си го тълкува както му се иска да бъде. В крайна сметка ще се види как го тълкуват и сценаристите, надявам се Satisfied

# 702
За провалената сватба не видях кумове. Марио си чакаше самичък.Въобще не си спомням имаха ли уговорка с някого.

# 703
Не знаех, че има болница Лазар. Свързах името с Фотев, който не умира Simple Smile

"Св. Лазар" - АГ болница. Някъде на Симеоновско шосе се намира, но не съм сигурна.

# 704
Ванилия, днес е пуснал същата снимка. Ти да не си Вергов? Wink

🤣🤣🤣🤣🤣 мисля, че те гонят прекалени конспирации..

Казах ти вече, че видях снимката в неговия профил и я публикувах тук, кое точно не разбра?

Да, точно ВИП родилното св Лазар имах предвид Wink  

За дома на Генадиева предполагам, че не е трудно да направят някъде почти същия декор и да не се усети разликата. Христо предполагам няма вече с лекарската заплата да живее в таванчето и ще му намерят друг дом.

Общи условия

Активация на акаунт