и на теб! 
Може би Керем простреля Якуп
Страшна е, как да не я харесва човек 
Кате

Не е само твое мнение, а и на създателите на сериала, в противен случай те щяха да са ГГ
ами успяхме! 

Златен си!
, благодаря за фрага.
: благодаря за пожеланието
незаменим си,благодаря 
другия път ме вземи и мен. 

. С удоволствие си ги изпих
!

! Няма нищо маловажно! Всяка сцена, постановка, жест и дума разкриват цяла история - някои ги спирам и повтарям, за да им се насладя напълно
! И всички сюжетни линии са достатъчно силни!
. Понякога се чудя дали тези хора гледат същия филм, който и аз
. Но, явно, както е казано, "разни хора, разни идеали"... Затова пък е толкова освежаващо да си сред съмишленици
!
! Имаме много интелигентен сценарий, забележителен актьорски състав, феноменална игра и прекрасна операторска и режисьорска работа
! Според мен, този сериал е от толкова по-висока класа, че дори не мога да опиша... Рано или късно и заблудените зрители, които още не са го осъзнали, трябва да го разберат, нали
! Аз затова гледам толкова малко сериали - моето мото е: по-добре качественото по много пъти, отколкото много на брой, но еднакви сериали, които заливат пазара...
).
! ........
! Пожелавам ти следващия път да видиш всички места от списъка си
!
!
! Здраве и късмет на новосгодената двойка и да ви носят много радост
!
!!! Вижда се, че хората, които разбират от качество, оценяват - а останалите да си затъват в дребнавости и предубеждения - те губят! 

! Думите не ми стигат да опиша възторга си от превъплъщението му - всяка секунда е урок по актьорско майсторство! Къванч ще влюби в себе си и останалата женска половина на човечеството
!

. Вие сте започнали много задълбочени анализи и съм съгласна с много от казаното от вас
! Затова ще спомена само някои моменти
.
!!!
.
! Прекрасни и феноменални Киво и Елчин, удоволствие за очите и душата!!! Поне 10 пъти гледах сцената
!
! Както подозирахме, майката на Кадир го е обичала и го е оставила по принуда. Която и да е тя, оставила му е запис с нежния си глас... колко ли болка е преживяла и тя!
!
!

! Айре, Диве, Синан, Себи, Фенче, благодаря
! Какво признание от Зейнеп, направо настръхнах !!!
.
!
!

благодаря ти 
изчерпателен и интересен. 
казваш -винаги си е тъжен Кадир .Да така е след трагедията със семейството му ,но сега тъжен по съвсем различен начин според мен.Тъжен ,защото пак "удари гредата"

Благодаря ти
Постнала си най-подходящите гифчета в подкрепа на това което написах.

страхотен пост, с удоволствие те изчетох, благодаря!
Нищо важно не си пропуснала, браво!
Да, покрай този сериал много зрителки, фенки на Елчин го откриха за пръв път и го оцениха подобаващо, но винаги ще има такива с не дотам добър вкус, вярвай ми
Е, не може на всички да се харесва, нали ?
благодаря!
Да, Кадир трудно си поема дъх, но мисля, че не защото беше забравил, че Зейно има мъж, а по-скоро, че е избрала да има дете от този поплювко, който ги изостави на произвола на съдбата ... Интересно какво ли са си казали в колата, че и на двамата са им пълни очите ?
Дано не съм права, не искам Керем отново в затвора, а и още ще можем да се порадваме на страхотната игра на Ефе
Пък и има да си връща на Демир
Весели празници и на теб!
благодаря, мила! Весели празници и на теб! 
благодаря за страхотните гифчета!
Да, време е да научи Кадир истината за изоставянето му от Зейнеп, дано! 

страхотна си, с удоволствие те прочетох 
за да могат да си изградят сериала, както са го намислили....качественото се оценява рано или късно 

, благодаря подобно, мерси за кафенцето 
и на теб! 
.....аз викам да изчакаме да видим цялата серия и тогава да си правим заключения 

! 

Препоръчани теми