Къванч Татлъту-в "Carpisma-Сблъсък"-Шоу тв /&"Искрите на отмъщението"/- тема 78

• 52 191
  • 738
  •   1
Отговори
# 585
фраг
https://twitter.com/tvdizicarpisma/status/1076943557947211777

samyil 48  wavey
включвай се в компанията , ако искаш!!!
Весели празници и на теб!

Последна редакция: нд, 23 дек 2018, 23:30 от Airra

# 586
  • AMS
 samyil 48, благодаря за посата и оказаната чест!
 Но ако може, чаршафа в цитата  да го сложиш в спойлер.
 Айре, благодаря!!!
 Забавиха се в YT нещо, но все пак излезе фрага.
 И кой гръмна изрусения?

# 587
samyil 48, благодаря за посата и оказаната чест!
 Но ако може, чаршафа в цитата  да го сложиш в спойлер.
 Айре, благодаря!!!
 Забавиха се в YT нещо, но все пак излезе фрага.
 И кой гръмна изрусения?

да, забавиха се......
според мен ранения ще е Керем........
и с Джемре ще се сближат по тоя повод Wink Whistling

а Къванч ми изглежда различно

много готин Heart Eyes

Последна редакция: нд, 23 дек 2018, 23:51 от Airra

# 588
# 589
Ух, че готин фрагман, благодаря Айре  bouquet
Дива  Hug и на теб!  bouquet
Не разбрах кой кого гръмна, честно казано  newsm78 Може би Керем простреля Якуп  Rolling Eyes
Обаче се изкефих какъв шамар заби Зейно на Галип  hahaha Страшна е, как да не я харесва човек  Peace
Тони  Hug Кате  Hug bouquet bouquet
Самуил  wavey Не е само твое мнение, а и на създателите на сериала, в противен случай те щяха да са ГГ  Laughing
 Кадир : Този е твоя съпруг ?
Зейнеп : Той вече не ми е никакъв!
Ето, с такъв удар Вели Джевхер ми отне Айлин. Ти избяга!
Галип : Поне един път, Зейнеп! За толкова години нито веднъж не ме погледна така, както гледаш него.
Зехнеп : Прав си! Пустотата, която виждаш в моя поглед е пустотата заради Кадир. Пустотата от неговото отсъствие.
Якуп : Последен номер! Мерал ще реши кой да умре!
Приятелят на Якуп : Ненормална! Къде отиваш ?
Джемре:  Пусни ме!
Кадир : Всичко, което ще се случи, ще се случи днес.
Поли  Hug ами успяхме!  Laughing Екскурзоводката предварително ни беше купила билети за навсякъде и не чакахме на опашки, може би за това  newsm78
О, и аз не очаквам никакво сдобряване между Керем и Мерал ... той никога няма да и прости предателството, а и за нея не съм сигурна, че иска да си го върне. Но, май съвестта и проговори  Rolling Eyes Да видим  Thinking
Синан  Hug Златен си!  bouquet

# 590
    Айре Heart Eyes, благодаря за фрага.

Ама много тъжен изглежда  Кадир при срещата на Зейнеп и Галип .Дали не му минава през ума че може да остане при него заради детето newsm78

Ужасена е Джеремето ,защото Керем се хвърли заради нея в/у Якуп и е еднакво зле и ако е прострелян и ако е прострелял Отърване от затвора няма.

Фенче  Heart Eyes: благодаря за пожеланието
Скрит текст:
Бях на юбилейно представление на Дон Карлос , а  не на Дон Джуан Приятелката ми в бързането да не ме изпусне сбъркала . Невероятен спектакъл Александрина беше с роклята с която майка и Валери Попова е пяла в ролята на Елизабет преди 30 години.3 часа незабравими.Това беше коледния ми подарък
   Диве Heart Eyes
   Синан Hug незаменим си,благодаря bouquet

Ири Heart Eyes другия път ме вземи и мен.

Последна редакция: пн, 24 дек 2018, 00:25 от sebilMM

# 591
Синан, благодаря bouquet
ууу какво признание в любов му дръпна Зейнеп, хареса ми!!! Wink Heart Eyes
Себи Hug
Цитат
Ама много тъжен изглежда  Кадир при срещата на Зейнеп и Галип .Дали не му минава през ума че може да остане при него заради детето newsm78
ааа няма такава вероятност
тъжен....той Кадир си е винаги тъжен Confused

Фенче Heart Eyes
според мен ранения ще е Керем
а Мерал едва ли иска да се връща при Керем....няма какво да й предложи миличкия-и беден и бездомен....

косата и веждите ми изглеждат по-тъмни Wink

Хайди, лекинка Hug

# 592
  • AMS

Mного добре ми изглежда Къванч.
 Кадир сега разбира кой е съпругът на Зайнеп.
 А и двамата разбират кой е Кадир за Зайнеп.
 Браво на Елчин >>>

Пак гледах и все ми се струва,
 че пистолетът е в ръката на Якуп,
 а върху неговата ръка е ръката на Керем,
 но е насочен към Якуп, а не към Керем.
 И се сетих, че Кадир предупреди Керем,
 че ако се забърка с оръжие и ... измъкване няма.
 Моля се да не позная!!!

Синан, благодаря за превода!!!
 Фенче, много, много благодаря, че си сложила текста от фрагмана!!!
 Лека, дружки!!!

Последна редакция: пн, 24 дек 2018, 12:05 от * Diva *

# 593
Себи, Айре, Фенче, благодаря за кафенцата Simple Smile. С удоволствие си ги изпих Simple Smile!

Момичета, отново толкова полезна информация и анализи прочетох и толкова красоти видях Hug

Айре, Фенче, благодаря за превода, отличнички сте вие по всички параграфи HugHands Clap

Епизодът мнооого ми хареса!!! Себи, не мога да не те цитирам:
На това му казвам аз стойностен сериал-да се вълнуваш от всяка сцена, от всяка мимика и реплика на героя и да няма слаб ГГ който да ме накара да спра да го гледам.
Точно това си мислех, като гледах Hug ! Няма нищо маловажно! Всяка сцена, постановка, жест и дума разкриват цяла история - някои ги спирам и повтарям, за да им се насладя напълно Simple Smile! И всички сюжетни линии са достатъчно силни!

Фенче, казваш, че "на някои в Мелека им беше скучна серията"! Наистина не разбирам - как може на бялото да кажеш черно!!! Явно и аз съм "сбъркана" като теб Wink. Понякога се чудя дали тези хора гледат същия филм, който и аз Wink. Но, явно, както е казано, "разни хора, разни идеали"... Затова пък е толкова освежаващо да си сред съмишленици Simple Smile !

Айре, аз съм оптимист за рейтинга в бъдеще Simple Smile! Имаме много интелигентен сценарий, забележителен актьорски състав, феноменална игра и прекрасна операторска и режисьорска работа Simple Smile! Според мен, този сериал е от толкова по-висока класа, че дори не мога да опиша... Рано или късно и заблудените зрители, които още не са го осъзнали, трябва да го разберат, нали Wink! Аз затова гледам толкова малко сериали - моето мото е: по-добре качественото по много пъти, отколкото много на брой, но еднакви сериали, които заливат пазара...

Али,Кети,  Диве
, отнова чудесни анализи  на епизода:)!!! Прочетох ги по няколко пъти Hug).

Тони, благодаря за интересната и полезна информация, която споделяш Hug! ........

Ире, добре си се завърнала, усетила духа на Истанбул Simple Smile! Пожелавам ти следващия път да видиш всички места от списъка си Wink Simple Smile!

Себи, много сладки Башак и Киво - прекрасна двойка са Simple Smile!

Кети, весело посрещане на Коледа с новите роднини Simple Smile! Здраве и късмет на новосгодената двойка и да ви носят много радост Simple Smile Hug!

Айре, чудесна новина за Киво - актьор на годината Simple Smile!!! Вижда се, че хората, които разбират от качество, оценяват - а останалите да си затъват в дребнавости и предубеждения - те губят!
новина от днес Hands Plus1
Жури на Hurriyet Magazine е избрало нашия човек за най-добър актьор на годината за ролята му в çarpışma

Както казва Поли, "не знам какво е правил Къванч, в тъмна стая ли е медитирал, на поза лотус ли е стоял цял ден, как се е вглъбил толкова в образа на Кадир, не знам" Simple Smile! Думите не ми стигат да опиша възторга си от превъплъщението му - всяка секунда е урок по актьорско майсторство! Къванч ще влюби в себе си и останалата женска половина на човечеството Wink!

Кате Simple SmileHug

Диве Simple Smile
Иначе в Сблъсък всички са супер. Като се започне от новата шапка,
 та се стигне до музиката с онези балкански космически акорди,
 които ми звучат в сцените с Кадир като - Притури са планината.[/i][/size][/font]

А сега малко по епизода Simple Smile. Вие сте започнали много задълбочени анализи и съм съгласна с много от казаното от вас Simple Smile! Затова ще спомена само някои моменти Wink.

Първо, повтарям се, но наистина много интелигентен сценарий по всички сюжетни линии! И всичко се казва директно - няма недомлъвки, подслушване зад вратите, лоши свекърви и безпомощни и наивни снахи.  Няма го бедното момиче, богатия красив шеф и мръсните подмолни игрички... Това е моят сериал Simple Smile!!!

Да се включа в полемиката за полицаите - според мен са представени много адекватно, дори се впечатлих, че Кадир всъщност им търси сметка за това, че Зейнеп е избягала. Полицията действа динамично, следва улики и работи по разкриване на престъпления ( в другия сериал, който следя, Чукур, полицията е в постоянен отпуск, но той си има други достойнства Wink.

Вели и Зейнеп... Според мен Зейнеп ще е тази, която ще събуди не само възхищението, но и съвестта на Вели и ще го промени. Наистина се разкри, че той си е бил лош и корумпиран и преди срещата си с Кадир, но за всеки си има стимул за промяна и "катализатор", който ще я ускори, нали? Зейнеп ще стане неговата "слабост" (а може и малко любов от негова страна да видим...)!

За мен това беше епизода на Зейнеп - силна, смела и умна жена и борбена майка!!! Стандартното би било Кадир да я спаси от Вели, но не стана така... Даже Вели се възхищава от куража и! В началото, на стадиона, каза на Кадир "каква страст, каква любов" и "как може един мъж да обича толкова една жена" с почуда. А след като я освободи, му каза по телефона "Сега разбрах - много лошо те удря тази, прави те психопат, взима ти ума".

Още много се разкри за дълбоката и неизлечима любов на Кадир от разговора му с Вели в ресторанта - много ми харесва, че в тези ретроспекции разбираме от самия него, с няколко красноречиви думи ( и, разбира се, прекрасната игра на Киво), за силата на чувствата му! Как на някои хора в мрежите им липсва любовта?!

А за сцената между Зейнеп и Кадир в ресторанта, всичко сте казали, мили момичета Simple Smile! Прекрасни и феноменални Киво и Елчин, удоволствие за очите и душата!!!  Поне 10 пъти гледах сцената Simple Smile!

Исках да спомена и това, че много ме впечатлява пътя на Джемре дотук. В стандартните турски сериали ще минат поне 10 епизода, ще се опитват да я разубедят, ще има влияние и недомлъвки. А тук тя, като една силна и интелигентна жена, сама обмисля и стига до изводите!

Да не пропусна и епизода с децата - прекрасна сцена, прекрасни са и малките бонбончета Simple Smile! Както подозирахме, майката на Кадир го е обичала и го е оставила по принуда. Която и да е тя, оставила му е запис с нежния си глас... колко ли болка е преживяла и тя!

Още неща ми идват наум и като изгледам серията за трети път, сигурно ще се включа отново Simple Smile!

А това съвършено същество как да не го избродираш Wink!

Аз докато съм си съчинявала и имаме трейлър Simple Smile! Айре, Диве, Синан, Себи, Фенче, благодаря Simple Smile! Какво признание от Зейнеп, направо настръхнах !!!

Фенче, много ти благодаря отново за съобщението в "Лични" и съжалявам, че чак сега го видях - нали съм "новак"... Wink.

Лека, момичета Simple Smile!

И да посрещнете Бъдни Вечер прекрасно, заобиколени от семейството си на топлата и уютна маса и обградени с обич и красота Heart Eyes!

Последна редакция: пн, 24 дек 2018, 07:14 от AniMae

# 594
Здравейте Благодаря за всички преводи ,коментари ,гифчета,снимки и колажи bouquet bouquet

Желая Ви весели празници и най-много здраве

# 595
Добро утро, момиченца!

В очакване на Рождество Христово!
Нека се научим да прощаваме,
да бъдем по-добри и
разбиращи се един друг!
Нека Бог се роди във всеки от нас!
Весели Празници!

Благодаря, за споделеното, пчелички неуморни! Animal Bee Flowers Hibiscus Animal Bee

Сет...
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 24 дек 2018, 09:18 от Toni Danailova

# 596

Добро утро милички Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Я  кой ни буди днес....Дерзи  Hug благодаря ти bouquet
Минавам за малко .Спешно трябва да  излизам по работа, но след обед докато се приготвям  за довечера ще се обадя пак.

И не мога да не ти благодаря за поста Ани bouquet изчерпателен и интересен. Hug

Айре Heart Eyes казваш -винаги си е тъжен Кадир .Да така е след трагедията със семейството му ,но сега тъжен по съвсем различен начин според мен.Тъжен ,защото пак "удари гредата"
-Той твой съпруг ли е ?
Ами да ,той май сега дойде в реалността.Да не би да е мислил ,че има дете без съпруг?
Но после дойдоха сълзите ,когато  чу нейната искрена изповед.Изглеждаше  толкова объркан, нещо м/у радост и тъга.Потрепваше брадичката му , сами се пълнеха очите му.Иглеждаше ми като малко момченце ,на което са издърпали нещо любимо от ръцете.
 Усещасе се как не му достига въздуха.
Невероятна  игра  на Къванч -страхотен ..май нямам в речника си по силни думи. Heart Eyes bouquet
   И Елчин и тя напълно оправда надеждите ми , че му  е достойна партньокра !
Невероятен шамар ,за малко да му хвръкне главата.Искрена изповед .Браво и на Елчин. Hug bouquet

Дива  Heart Eyes Благодаря ти  bouquetПостнала си най-подходящите  гифчета  в подкрепа на това което написах.

Mного добре ми изглежда Къванч.
 Кадир сега разбира кой е съпругът на Зайнеп.
 А и двамата разбират кой е Кадир за Зайнеп.
 Браво на Елчин >>>

Пак гледах и все ми се струва,
 че пистолетът е в ръката на Якуп,
 а върху неговата ръка е ръката на Керем,
 но е насочен към Якуп, а не към Керем.
 И се сетих, че Кадир предупреди Керем,
 че ако се забърка с оръжие и ... измъкване няма.
 Моля, се да не позная!!!

Синан, благодаря за превода!!!
 Фенче, много, много благодаря, че си сложила текста от фрагмана!!!
 Лека, дружки!!!

Тони Hug

И да ви се получи всичко което ще приготвяте днес и хубаво настроение. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 597
Добро утро на Бъдни вечер!  Hug Hug Hug
Сипвам ви от моето несвършващо кафенце, да има за всички  Hug

Благодаря на всички ви за споделеното!  bouquet
Ани  Heart Eyes страхотен пост, с удоволствие те изчетох, благодаря!  bouquet Нищо важно не си пропуснала, браво!
Казваш, че Киво ще влюби в себе си останалата женска половина  hahaha Да, покрай този сериал много зрителки, фенки на Елчин го откриха за пръв път и го оцениха подобаващо, но винаги ще има такива с не дотам добър вкус, вярвай ми  Wink Е, не може на всички да се харесва, нали ?
Себи  Heart Eyes благодаря!  bouquet Да, Кадир трудно си поема дъх, но мисля, че не защото беше забравил, че Зейно има мъж, а по-скоро, че е избрала да има дете от този поплювко, който ги изостави на произвола на съдбата ... Интересно какво ли са си казали в колата, че и на двамата са им пълни очите ?

Сега си мисля ... дали по този начин са решили да отстранят Ефеджан от сериала  newsm78 Дано не съм права, не искам Керем отново в затвора, а и още ще можем да се порадваме на страхотната игра на Ефе  Praynig Пък и има да си връща на Демир  Laughing
Терзи  Hug bouquet Весели празници и на теб!
Тони  Hug благодаря, мила! Весели празници и на теб!  bouquet
Диве  Hug благодаря за страхотните гифчета!  bouquet Да, време е да научи Кадир истината за изоставянето му от Зейнеп, дано!  Praynig
Хубав и спорен ден, да се залавяме за работа!  Wink

# 598
Привет Дружки Hug

Ани Hug страхотна си, с удоволствие те прочетох bouquet
за рейтинга-искам само да е стабилен Praynig за да могат да си изградят сериала, както са го намислили....качественото се оценява рано или късно Peace

а гобленът е  един път!!! thumbsup

Скрит текст:

Терзи Hug , благодаря подобно, мерси за кафенцето bouquet
Тони Hug и на теб!  bouquet

Себи Hug.....аз викам да изчакаме да видим цялата серия и тогава да си правим заключения Wink
според мен, Кадир не се надява на нищо от страна на Зейнеп, прекалено е огорчен от миналото....не случайно 2 пъти става от масата, кагато беше с нея/последно в кафенето/ защото се говореше за миналото им....явно, че е рана, в която не иска да се сипва сол......

Фенче Heart Eyes bouquet
несвършващото й кафенце Joy Joy Joy
мдааа, това, че са решили да отстранят Ефеджан от сериала по този начин е много вероятно Whistling
хич не ми се иска Керем пак по затвори....въпреки, че предполагам , че Джемре ще се наеме да го спасява пак, нали беше свидетел Peace

за тази сцена

мисля, че и двамата са с насълзени очи, заради изповедта на Зейнеп, че винаги го е обичала и това, че Кадир разбра истината.... Peace

хайде да сложа и на бг. за последната награда!!!
върви си по своя път, нашия човек Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed

Най-крупното издание в Турция "Hurriyet" е събрало авторитетно жури, в състав:
Джерен Сехирлооглу — писател, журналист "Hürriyet tv",
Елчин Яхши — журналист "Hürriyet tv", създател на Ecranella.com,
Хакан Генджи — кореспондент "Hürriyet",
Д-р Джанет Барши — писател, журналист, професор в Университ Нишанташъ, отделение радио, кино и телевизия,
Д-р Гюрел Яктил Огуз — Университет Анадола, отделение радио, кино, тв,
Д-р Елиф Акчали — Университет Kadir Has, отделение радио, кино и тв,
Томрис Джиритлооглу — писател, сценарист, режисьор, продуцент
Зейнеп Екин Бал — Истанбулски Университет, отделение радио, кино и тв,

Журито е избрало за:
Най-добра актриса на 2018 — Озге Озпиринджи,
Най-добър сериал на 2018 — "Жена"
Най-добър актьор на 2018 — Къванч Татлъту
.............................................
Този сезон е сезон на блестящи женски характери, но в края на 2018 г. се появи истински мъжки характер. Актьорът Къванч Татъту в сериала "Сблъсък" използва мощта на актьорската игра. "Сблъсък" стана предвестник на следващото стъпало в неговото майсторство
Дори от време на време разхвърленото повествование, не хвърля сянка на неговата потресаваща игра. Къванч Татъту доказа отново, че може блестящо да изиграе всяка роля. /melek team

...............

Весели празници!!!
Здраве, любов, благоденствие в домовете ви!!! Heart

Последна редакция: пн, 24 дек 2018, 11:25 от Airra

# 599
Здравейте и от мен, момичета!
Айре, Фенче, Ани, Али, Ире, Себи, Тони, Кате, Терзи, Диве Hug !  

Вчера докато чаках фрага съм заспала....но днес денят ми започна с приятна изненада!
Много хубав и динамичен фраг, а какъв ли ще бъде епизодът!

Галиб се е сетил, че имал дъщеря! Браво! По -закъснял щеше да бъде само ако беше се върнал, след като е видял новината за убийството на Айлин и Зейнеб (щото то на там вървеше работата). Баща за пример! Ама май само биологичен!  Пък и сметка държи на жена си, дето извърши кражба, на практика загуби работата и реномето си, рискува живота си и какво ли още не за детето им! Или по-точно казано - за детето си!

Хубаво го зашлеви Зейнеб и с шамара, и с признанието за чувствата ѝ към Кадир! Хубави удари бяха....
Между другото, аз съм впечатлена и от играта на Елчин! Много сериозна и зряла игра, страхотно превъплащение, изискващо цял спектър от различни емоции и състояния! Любовта ѝ към детенцето ѝ я е завладяла напълно, не ѝ дава мира, цялата ѝ нежност, грижа и закрила са насочени в тази посока! В същото време се усеща вътрешната ѝ борба с чувствата към Кадир, които са заровени дълбоко, но като всяка истинска любов не могат да бъдат заличени. Страхотни погледи, голяма изразителност на дребните мимики и жестове! И накрая - омразата към Галиб, истинска омраза, в която прерасна безразличието ѝ - майсторски го изигра! И тя заслужава едно голямо "Браво!"!

За Керем не знам какво да кажа, този човек попада от проблем на проблем. Няма пауза при него. Искам да не е той раненият, но в същото време се надявам и да не е натиснал спусъка. Не си заслужава да си цапа ръцете с онази руса кръв. Нищо добро няма да излезе от там. Просто трябва да остави Якуб, Мерал, Демир и Белма сами да се унищожат един друг.

Остава само проблемът как Джемре ще се убеди в истинността на думите му...

Хубав ден, момичета, успешна подготовка за празника и топла и семейна Бъдни вечер на всички ви! GrinningHugFlowers Hibiscus

Последна редакция: пн, 24 дек 2018, 11:53 от Poli_Mircheva

Общи условия

Активация на акаунт