GoT 32 - Not today..

• 43 682
  • 728
  •   1
Отговори
# 645
  • ... рееща се.
Нищо не липсва, всичките са си там. Седми сезон беше със седем епизода Simple Smile

# 646
Да, усетих се чак след като публикувах 😊

# 647
  • България

Имам чувството, че само аз не мога да си намеря място преди началото.  Embarassed Embarassed Embarassed

Мечтай си Laughing.
Този път нямам търпение да чакам, да излязат всички епизоди и тогава да гледам. Едва ли ще стоя до 4:00, за да изгледам епизода, но събудя ли се, тук съм да чета. Спойлери, не спойлери- всичко, каквото се предлага Laughing.

Ще ни покажат много неща, за които загатнаха в края на миналия сезон. Може би ще видим, че убитият от Джейми Ланистер крал не е полудял от жестокост, а защото е видял бъдещето. Няма как да хванем нишката, ако не знаем поне част от плана на автора и сценаристите.
И аз си го мисля това. Както беше при Ходор, може би така е било и при Ерис Таргариен.

# 648
Не мога да смогна да ви изчета, но ние с мъжа ми ще будуваме тази нощ и ще го гледаме директно Simple Smile Двамата ми сина също ще будуват. Единия има бебе и каза, че така или иначе нямало да спи.

# 649
  • Вестерос
За пръв път смятам да стана рано да гледам преди работа. Уфф нямам търпение.

Смях се на този колаж

# 650
Искам в 3 часа по HBO да се появи надпис:
"Поради технически причини излъчването се отлага за неопределено време. Имайте готовност!"

# 651
  • Вестерос
Ей трол 😂

# 652
  • Чужбина
Тифъни, благодаря за колажа.

Точно снощи си мислех за косата на Тирион - в първи сезон бе много по-руса. После постепенно стана червеникаво-кестенява. А би трябвало да си е много руса.

А Исаак колко сладко детенце бе. Сега не ме кефи изобщо.

Емилия май в 7-ми сезон бе най-хубава.

# 653
  • София
В 4 часа, не в 3

# 654
  • София
Много моля да въведем някакви правила преди старта на най-чаканото нещо в телевизонния бизнес (май, май си е баш така).
Значи, какво имам предвид.

Или до излъчването на епизода понеделник вече по ХБО или вторник сутрин, нещо такова... Всичко относно епизода в спойлери. Както се разберете, мен ми е все тая за границата.
Макар че то това си е ясно по дифолт. Само времевата рамка трябва да уточним.

Но по-важното нещо и за което пиша това е следното:
Ако някой разбере отнякъде нещо (да речем изтече информация, което е доста вероятно да си го кажем) за по-напред през сезона, задължително да слага спойлер и пред спойлера да пише: спойлер за епизод 3 или спойлер за нещо неизлъчено и т.н. защото ако е само стадартния таг за спойлер и без пояснение, то много хора могат да кликнат след като са изгледали епизода за да прочетат реакции и мнения и да се натъкнат на нещо, което не е излъчено, а не е излъчено, защото още не му е дошло времето.

Много моля, зрели и разумни хора сме, не разваляйте кефа на тези, които не желаят да се спойлират за каквото и да било.

Благодарим!  bowuu

# 655
  • Чужбина
Ако искате, от 3 a.m. CET, което е 4 часа сутринта БГ мама време, да започнем да слагаме в скрит текст всяко нещо, което засяга сезон 8.

В открит текст може да остава само инфо или рефенция към епизодите от старите сезони.

# 656
  • София
да, ок, но само да се уточнява спойлер за епизода и генерален спойлер. Simple Smile

ето пример ако някой не ме е разбрал.

епизод 1
Скрит текст:
Уфф, убиха Джон?!?!  Sick #Cussing out

инфо за епизод 4 / важен спойлер, внимание / изтече инфо за финала (всякакви варианти давам)
Скрит текст:
бла бла

Има сериозна разлика между двете, защото ако аз изгледам епизод 1 ще отворя всички спойлери касаещи епизода.
Но я си представете някой коментира епизод 1 в спойлер, но в предпоследното си изречение издава нещо важно за бъдещата история.
Ей за това иде реч.  Simple Smile

# 657
  • Чужбина
Чудесно!
С една дума да слагаме отделен спойлер за всеки епизод и да маркираме спойлера с номера на епизода, за да възпрепятстваме четене на инфо за по-напреднали епизоди от хората, които са изгледали само еп. 1 например.

# 658
  • София
Именно Simple Smile
Или в краен случай, защото ще има хора, които ще ги мързи да пишат епизод 1 (въпреки че отнема 2 секунди) всеки път когато отговарят на някой, то просто нека спазваме най-важното правило.
--> Ако някой има инфо (не собствено виждане за нещата, а истински спойлер) за събитията напред през шоуто, то нека предупреждава и който иска да си отваря и чете спойлера <-

# 659
Гледах.  Тази вечер ще го гледам пак. Струваше си чакането.

Общи условия

Активация на акаунт