GoT 32 - Not today..

• 43 687
  • 728
  •   1
Отговори
# 630
  • Варна
Ама това спойлер ли е, не е ли някаква теория или слух? Rolling EyesJoy
Възможен спойлер е. Аз лично не вярвам, особено във втората част, но...

Хайде не останааааа...

# 631
  • София
Аз ще мога да гледам вечерта, след като препарирам децата, изобщо няма да ви чета Sunglasses
Припомнете, моля по кое време на деня пускат серията в Hbo go обикновено?

Би трябвало в понеделник след 05:00 ч. да е качен епизода.

В 4 часа ще бъде излъчен по HBO и качен в HBO go, да не станете в 5 и да го изпуснете... Stuck Out Tongue Winking Eye

Не остана наистина...
https://www.facebook.com/GameOfThrones/videos/272537026959389/

Последна редакция: нд, 14 апр 2019, 17:06 от Елица

# 632
Стига де, верно ли пускате спойлери без скрит текст....А аз се пазя толкова, влизам само заради интересните дискусии около сюжетните линии. Моля Ви - скрит текст за спойлери, поне до премиерата утре вечер по НВО. И за всеки следващ епизод.

Ох, наближава. Утре ще си търся занимание цял ден, за да не изтегля епизода от Замундата. Моят мъж си държи на премиерата по НВО, ще имаме гости по този повод, а аз искам да си споделим тази емоция, не като предния сезон - аз знаех сценария на всеки епизод преди началото на сезона (тук бяха пуснати, по мое желание си ги четох) и някакси емоцията ми не беше първична като на останалите от компанията.
Не мога да повярвам, че година и нещо мина ей така. Не мина бързо, но ... мина Simple Smile
Утре е нашето време Simple Smile
За всеки случай няма да рискувам да влизам преди утре вечер, че емоцията ще е толкова голяма, че няма начин да не се издаде нещо важно Simple Smile

Някой има ли инфо дали предисторията е започнала да се снима, или все още е на фаза организация, търсене на каст и т.н.?

# 633
  • Чужбина
Преди излъчването на 1-ви епизод всичко са само фенски теории, предположения, гадаене и желания.

Трудно ми е да определя нещо преди 3 a.m. CET като спойлер.

# 634
  • Варна
Някой има ли инфо дали предисторията е започнала да се снима, или все още е на фаза организация, търсене на каст и т.н.?
Не се снима още. Чуват се слухове за начало на снимките през юни. Студиото е на фаза изграждане. Каста почти е готов.

# 635
  • Чужбина
Наоми Уотс и Миранда Ричардсън са кастнати за prequel-а. Джеми Кембъл Бауър и Тоби Регбо също.

# 636
Най-после, нямам търпение до утре. При вас момичета чета с удоволствие, дискусиите ви са много интересни и аналитични.  С голяма радост ще гледам филма и ще чета коментарите ви Simple Smile

# 637
  • Чужбина
Някой може ли да ме светне за Бенджен?

Той е undead уж, но дали го убиха, когато спаси Джон?

Или е бил превърнат?

# 638
Някой може ли да ме светне за Бенджен?

Той е undead уж, но дали го убиха, когато спаси Джон?

Или е бил превърнат?

Последно се видя, че загива в битка с неживите. Самият той е бил смъртно ранен по време на обиколката си отвъд Вала и на път да се превърне в нежив, когато децата на гората го спасяват, за да изпълни дълга си. Вероятно част от мисията му е била да даде на Джон време да избяга.

# 639
  • Чужбина
Последно се видя, че загива в битка с неживите. Самият той е бил смъртно ранен по време на обиколката си отвъд Вала и на път да се превърне в нежив, когато децата на гората го спасяват, за да изпълни дълга си. Вероятно част от мисията му е била да даде на Джон време да избяга.

Благодаря ти! Сега си спомням, че имаше и сцена, в която той го разказа на Бран. И също така каза на Бран за предстоящата му среща с НК.
Дали ще ни я покажат тази среща?

Имам чувството, че само аз не мога да си намеря място преди началото.  Embarassed Embarassed Embarassed

# 640

Благодаря ти! Сега си спомням, че имаше и сцена, в която той го разказа на Бран. И също така каза на Бран за предстоящата му среща с НК.
Дали ще ни я покажат тази среща?

Имам чувството, че само аз не мога да си намеря място преди началото.  Embarassed Embarassed Embarassed

Няма за какво  Heart Eyes
Ще ни покажат много неща, за които загатнаха в края на миналия сезон. Може би ще видим, че убитият от Джейми Ланистер крал не е полудял от жестокост, а защото е видял бъдещето. Няма как да хванем нишката, ако не знаем поне част от плана на автора и сценаристите.
До момента се случваха безброй изненадващи събития - но това бе привидно - защото всеки неочаквано загинал герой просто си имаше роля в сюжетната линия, а после трябваше да направи място на онези, които са ключови за финала.
Така бастисаха цяла фамилия Тайрел. Те просто внесоха малко екзотика и затриха децата на Церсей. Явно това им беше главната задача в сюжета. Но нямат място на финала.
И аз силно искам да разбера какво ще се случи, но потискам нетърпението с мисълта, че вече две години умирам от любопитство, та за няколко часа ... Даже се чудя дали да не изчакам да приключи сезона, а чак после да си го изгледам с кеф от началните надписи до финалния ЕНД - какъвто ще да е.

# 641
айде едно спане и идва епизодът, дано си струва

# 642

Със сигурност не си сама. Аз няколко дни гледам маратона по HBO 3. E, не съм седнала да гледам постоянно, но когато погледна към ТВ-то и върви серия. Сега започва последната серия на 7-ми сезон. Бях нетърпелива и без маратоните, но сега вече наистина не мога да си намеря място. Joy
Доколкото разбрах ще качат серията на HBO GO в 3:00. Като нищо ще стана в ранни зори и ще я изгледам преди работа Joy

# 643
Аз не бързам да гледам, но бих се радвала на преразказ Wink

# 644
Някой знае ли защо в НВО го липсват последните три серии от седми сезон 🤔

Общи условия

Активация на акаунт