GoT 32 - Not today..

• 43 709
  • 728
  •   1
Отговори
# 360
  • Варна
Съвсем малко, не мисля,че е умишлено:

# 361
Може, защо не. 😂
Харесва ми Санса, но самата броня ми напомня малко на Неопетнените.Хмм...

Sansa Stark , Lord Commander of Winterfell Smiley

Досега показаните костюми на Санса са все черни, намигване към Нощен страж.

[

За първи път виждам Джон не така угрижен около Дани. Но тя пък не изглежда много добре. Rolling Eyes

Последна редакция: вт, 02 апр 2019, 19:03 от irena681

# 362
Тази снимка като я видях ми стана много смешно.Тя гледа замечтано нагоре, драконите предполагам, а Джон се хили отстрани.Нямам търпение да гледам цялата сцена.😂

# 363
  • Дивата природа
Тази снимка като я видях ми стана много смешно. Тя гледа замечтано нагоре, драконите предполагам, а Джон се хили отстрани. Нямам търпение да гледам цялата сцена.😂
Това са промо-снимки *зад кадър*, а не извадени кадри от епизодите!

*6-те ТРОНа са разположени:

# 364
Мисля си че ако има конфликт между Аря и Джон няма да го издадат от трейлъра.
А не виждам защо Аря да е ядосана на Джон че е подвил коляно.

Няма да имат конфликт, а е съвсем нормално да спорят и да изясняват ситуации.
Скрит текст:
На Север хората свободно си казват какво мислят и това не означава подкопаване или предателство.
Аря и Санса имат пълно право да зададат въпроса на Джон:"Защо й даде дома ни и наследството ни?" и да получат отговор.
Джон ясно каза на Дани, че неговите хора няма да я приемат. Но тя продължи да настоява. После изведнъж (о,чудо!) той забрави, че неговите хора няма да я приемат и й поднесе всичко на тепсия, без тя да настоява.
И масата фенове обясняват: ама тя щяла да ги спаси, той затова. Удобно се забравя, че Нощният крал не е само проблем на Старките и Севера и той няма да спре на Шийката и да остави Дани да си кралства необезпокоявано на ЖТ. Не само че няма да спре там, но и армията му ще се удвои.
Щях да повярвам в романтичната динамика Джон-Денерис и щях да подкрепям Дани, както подкрепям Джон, ако тя не го посрещна по този безобразен начин, ако тя го третираше като равен, като съюзник (дори в Драконовата яма тя дойде отделно, и сякаш, стоейки върху Дрогон, искаше да им каже "живи сте, защото аз така съм решила" и ако тя беше решила първо да се докаже като загрижена и дейна кралица, а после хората, за които е непозната, да я припознаят за свой суверен.
Така че и Аря, и Санса, и Бран, и лордовете имат пълното право да искат обяснения. Джон отиде за драконово стъкло и съюзник, а се връща с драконово стъкло и чуждестранна кралица. Нея никой не познава, но вече тя показно изгори живи с дракона си лорд и неговия наследик за това, че отказаха да я припознаят за свой суверен. И когато излезе наяве кои са родителите на Джон и какво е истинското му име - светът ще се срути отгоре му.

# 365
  • Варна
Никой не коментира тийзъра.
Направо настръхнах, хаха

# 366
  • Разпиляна във въображението
Доста кофти тийзър.

# 367
Нов постер в духа на тийзъра.
Скрит текст:
Искат да повярвам, че всичко ще се върти около битката с Найткинга.Ще имат да вземат.Smiling Imp

# 368
  • София
Не вярваме. Нама да се удържат да има само битка за оцеляване на човечеството. Нали тогава няма значение произходът на Джон, отношението на северняците, интригите на Церсей.

# 369
Тази снимка като я видях ми стана много смешно. Тя гледа замечтано нагоре, драконите предполагам, а Джон се хили отстрани. Нямам търпение да гледам цялата сцена.😂
Това са промо-снимки *зад кадър*, а не извадени кадри от епизодите!

*6-те ТРОНа са разположени:

Е жалко.Кога друг път ще видя brooding Jon така засмян.😂😂

А иначе и аз мисля,че предстоят доста конфликти, не само между живите и мъртвите.

# 370
  • Варна
Нов постер в духа на тийзъра.
Скрит текст:
Искат да повярвам, че всичко ще се върти около битката с Найткинга.Ще имат да вземат.Smiling Imp

Не виждам Церсей вградена в този трон. Thinking

П.П. Видях я. Peace

# 371
  • Бургас
Аз не я виждам. Моля за “подсказка” Simple Smile

# 372
  • Варна
Аз не я виждам. Моля за “подсказка” Simple Smile
Вдясно от КнН.

# 373
“Bran’s story arc is fantastic. He’s a disabled kid in the harshest environment, yet he doesn’t just survive, he triumphs. It’s such a great message. He’s not traditionally glamorous, he’s not an action hero, but he could save the world.

Isaac Hempstead потвърждава, че Бран е голямото нещо срещу Нощния крал ( не че от книгите не го подозираме, но в сериала някак го низвергнаха Бран).

# 374
Мисля си че ако има конфликт между Аря и Джон няма да го издадат от трейлъра.
А не виждам защо Аря да е ядосана на Джон че е подвил коляно.

Няма да имат конфликт, а е съвсем нормално да спорят и да изясняват ситуации.
Скрит текст:
На Север хората свободно си казват какво мислят и това не означава подкопаване или предателство.
Аря и Санса имат пълно право да зададат въпроса на Джон:"Защо й даде дома ни и наследството ни?" и да получат отговор.
Джон ясно каза на Дани, че неговите хора няма да я приемат. Но тя продължи да настоява. После изведнъж (о,чудо!) той забрави, че неговите хора няма да я приемат и й поднесе всичко на тепсия, без тя да настоява.
И масата фенове обясняват: ама тя щяла да ги спаси, той затова. Удобно се забравя, че Нощният крал не е само проблем на Старките и Севера и той няма да спре на Шийката и да остави Дани да си кралства необезпокоявано на ЖТ. Не само че няма да спре там, но и армията му ще се удвои.
Щях да повярвам в романтичната динамика Джон-Денерис и щях да подкрепям Дани, както подкрепям Джон, ако тя не го посрещна по този безобразен начин, ако тя го третираше като равен, като съюзник (дори в Драконовата яма тя дойде отделно, и сякаш, стоейки върху Дрогон, искаше да им каже "живи сте, защото аз така съм решила" и ако тя беше решила първо да се докаже като загрижена и дейна кралица, а после хората, за които е непозната, да я припознаят за свой суверен.
Така че и Аря, и Санса, и Бран, и лордовете имат пълното право да искат обяснения. Джон отиде за драконово стъкло и съюзник, а се връща с драконово стъкло и чуждестранна кралица. Нея никой не познава, но вече тя показно изгори живи с дракона си лорд и неговия наследик за това, че отказаха да я припознаят за свой суверен. И когато излезе наяве кои са родителите на Джон и какво е истинското му име - светът ще се срути отгоре му.
Това с дома и наследството дето го е дал на Дани вярно ли е? Нима Зимен Хребет не остава на Старките? Санса продължава да е лейди на ЗХ и никой не й отнема това право. Друг е въпросът, че не Дани , а съвсем друг ще им отнеме дома, както се вижда от тийзъра. Виж, в момента Северът е слаб и най-уязвим. Невъзможно е да си независим във Вестерос когато си в такова положение. Понякога си мисля за Роб, ако не бе пратил майка си ами бе отишъл сам при Ренли и Станис, ако се бе оженил за Марджери и бе подвил коляно пред Станис ( самият Нед Старк го призна за наследник на трона ), щеше ли тогава да му организират червени сватби, щеше ли да има значение , че не спази обещанието към Фрей, и къде щеше да се дене Тайвин тогава.
Голения гаф е, че допуснаха Вала да падне, това е непростимо и за Дани и за Джон и за Тирион, затова си мисля, че каквито и геройства да извършат сега, точно те тримата не трябва да са сред оцелелите накрая. А това с подвиването на коляното изобщо няма да има ефект в крайната картинка. То е за да има с какво да занимават Санса и другите в първите две серии.

Общи условия

Активация на акаунт