GoT 32 - Not today..

• 43 810
  • 728
  •   1
Отговори
# 495
  • Вестерос
Как си го е отнесла Церсей? Джофри умря, защото беше ужасон. Не си е повярвал, че е крал, защото беше крал.

# 496
  • Чужбина
Джофри умря, защото беше ужасон.
Джофрито си е очакван outcome от кръвосмешението - 50/50 вероятност, че ще се получи психопат.

Много хубаво умря Джофри. Сцената беше муцка.

Някой по-горе бе писал, че отвъд Вала нямало дървета. Не е вярно - има. Още в първа серия показват дърветата. И в последващи епизоди показват дървета отвъд.

Последна редакция: пт, 12 апр 2019, 14:42 от Eleonora_27

# 497
По принцип мога да оправдая Джофри и Рамзи Simple Smile В смисъл универсално мразени са, луди са, но все пак историята им е мотивирана. Може би защото съм чела книгите де...а и са просто луди човечета, макар и с власт. Джофри умря по-зрелищно и донесе най-много удовлетворение, но все пак това го има и в книгите и сюжета доста нагнетяваше напрежението, и когато умря, наистина беше уау Simple Smile Или Лиза Арин Simple Smile Докато Кутрето си умря в сериала, и някак си...не много подходящо...сякаш да се отметне точката със смъртта му. Неумело се вплете...
Мен ме побиваха тръпки от сектата. Доста зловещо не се поколебаха да се захвана дори с кралицата, и почти успяха да я смачкат психически. Ако беше нормална, сигурно щяха да успеят. Подобни...явления...са зловещи. Почти толкова зло и силно, колкото зомби зимния крал

# 498
  • Вестерос
Toчно , че Кутрето беше просто като "трябва да се разкара", чек, следващият.

NIght King не е зомби.

# 499
Реално Игра на тронове е един голем матриархат Simple Smile Този свят го движат само жени. И то леко жестоки дами. Нито Церсей, нито Денерис са добри. И двете трепят на ред. Едната е кралицата на зелените бомби и изтезанията, другата на изгорелите хора. Едната спи с брат си, другата с племенника...Олена, Санса, Яра и жената на Оберин са и те движещи сили, всяка на мястото, в което живее. Мъжете го играят пешки. Да не се окаже, че Краля на ноща е джендър, че не ми се вписва. Или пък е произведение на някоя друга жена Simple Smile Нещо като сър Грегор.
Нали дадоха, че НК са го направили Горските чеда, като всичките показани бяха жени.
Не се сещам в книгите пак ли са само от женски пол?

# 500
  • Варна
Хаха епизода, в който убиват Бейлиш ми е любим. Най-омразният ми герой беше.. Варис обаче го харесвам.
Нали разбрахте че май има някаква схема с която да го върнат Кутрето в сериала. Сигурно актьора е имал голяма неустойка в договора Wink

# 501
Е каква да е врътката, не е като да не са възкръсвали хора в сериала, това не е уау...
Ако възкръсне, е лош знак, защо да се връщаме на него, като искам някакво развитие на сюжета...искам да разбера повече за Варис, банката, много други неща...не само битките и  старите герои...и не ми и пука с кой ще прави секс Церсей Joy Искам нещо ново, нова информация....

# 502
  • Чужбина
Хаха епизода, в който убиват Бейлиш ми е любим. Най-омразният ми герой беше.. Варис обаче го харесвам.
Нали разбрахте че май има някаква схема с която да го върнат Кутрето в сериала. Сигурно актьора е имал голяма неустойка в договора Wink

Няма, как да стане. Ейдън снима друг сериал.

# 503
Здравейте! Записвам се и аз в темата Blush Ще имам доста за четене, понеже вчера научих за нея, но със сигурност ще ми е много интересно.

И аз мисля, че няма да върнат Кутрето, ще бъде много тъпо, а и има толкова други сюжетни линии, които да развиват...

Довечера започвам да гледам предния сезон, за да си припомня всичко преди старта на новия Grin

# 504
  • Чужбина
И аз мисля, че няма да върнат Кутрето, ще бъде много тъпо, а и има толкова други сюжетни линии, които да развиват...

Довечера започвам да гледам предния сезон, за да си припомня всичко преди старта на новия Grin
Ди Hug, Ейдън Гилън снима "Синята Книга" от миналата година.

И аз ще ре-гледам предния сезон през уикенда май.

# 505
Някой по-горе бе писал, че отвъд Вала нямало дървета. Не е вярно - има. Още в първа серия показват дърветата. И в последващи епизоди показват дървета отвъд.

Има около вала. Горе на север дето се бяха замъкнали, когато се запознаха Джон и Игрид, нямаше дървета заек да опечеш, а камо ли да гориш трупове. Тя тогава, когато я плениха им каза да изгорят труповете и аз се запитах с какво. 

На мен любимци са ми Тивин, Хрътката и Брон. Хрътката особено когато скитореха с Аря, бяха страхотна комбина. А актьорите, които изиграха Джофри, Рамзи и Бейлиш си паснаха и изиграха ролите перфектно, особено Джофри и Рамзи.

# 506
  • Чужбина
На мен любимци са ми Тивин, Хрътката и Брон.
Ох, и на мене тия са ми супер готини. Обичам ги!

# 507
На мен най-много ми харесва Тирион Joy

# 508
  • София
Според мен няма да го върнат, а по-скоро Ариа ще вземе лицето му и ще убие Церсей. Може би това се има предвид под връщането му.. знам ли, не претендирам да съм права, просто другото ми звучи лоша идея.

# 509
  • Бургас
Как си го е отнесла Церсей? Джофри умря, защото беше ужасон. Не си е повярвал, че е крал, защото беше крал.
Джофри беше едно недорасло царче. Разглезено, жестоко дете. Само Тирион понякога го режеше.
С неговата смърт наказаха мама повече Simple Smile Иначе без спор умрях от кеф да го гледам как се пени.

Общи условия

Активация на акаунт