Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 53

• 77 024
  • 760
  •   1
Отговори
# 435
  • Някъде там
При мен не се виждат, а се гледам редовно залепена за огледалото на дневна светлина.
И при мен не се виждат.Като го пробвах на ръката и като видях колко е брокатена си помислих ,че ще лъсна.Да,ама не Simple Smile Аз съм с мазна кожа и ми е идеален Simple Smile

# 436
Ох да за Colorstay наистина са проблем цветовете, аз взимам 180 и зимата ми е тъмен и много сивее ноо правих компромис с цвета заради покритието няколко години Sad А air mat сравнение с него е доста по-лек,не е толкова гъст и плътен, но  е по-покривен от ефаклар. Цветовете са жълти, ти щом си 150 на ревлон може би 01 или 02 ще са ти ок, 01 е светличък доста

# 437
mafioza Много ти благодаря! Мисля да си взема номер 2, не искам да съм и като платно, но пак ще пробвам в Лили Simple Smile

# 438
Аз съм с мазна кожа и ми е идеален Simple Smile
Ха, аз съм със суха и ми е идеален  Joy

# 439
  • София
Момичета, от кое измивно олио бяхте доволни? Ла Рош Позе, Биодерма, Юриаж?
Аз си взех на промоция това на Авен, но съм разочарована. Неприятна миризма, пресушава?!, не сваля грим.. Най-неприятното е, че наистина ми дехидратира кожата на лицето и сега го ползвам само за тяло.
И аз не съм доволна от това на Авен .
Харесвам измивните на Виши и на Юсерин Simple Smile
От всички посочени съм доволна, на Виши и Авен не съм ползвала. Горе-долу еднаки са ми, Юсерин може ми е най-мазно така да кажа, но никое не ми опъва или пресушава, а съм с много суха кожа.

# 440
Момичета сдобих се анти ейджинг серума  с охлюви на Виктория Бюти, ама има и някакъв еликсир от серията, който е в опаковка като серума, та питането ми е - вие от кой от двата продукта бяхте доволни и похвалихте, че се обърках. Мисля и Еликсира да взема, ама да питам за мнения първо.
В ДМ са намалени сега и са на сносна цена.

Имаше парфюмни масла на J. Batini,  в едни засукани, украсени с камъчета ориенталски шишенца. Много приятни аромати, ама 45лв. за 10мл. ми се видяха множко. Пък и във Варна на Колхозния има един арабин продава египетски масла със същите аромати на цена от 5лв. за 5мл., а малките му ориенталски шишенца са по 5лв. бройката. Та не съм сигурна, че си струва инвестицията, но ароматите са наистина хубави, за който си пада по такъв тип аромати, де.

# 441
Момичета, от кое измивно олио бяхте доволни? Ла Рош Позе, Биодерма, Юриаж?

Биодерма и Юриаж съм ползвала. И от двете съм доволна, в момента съм с Биодерма. Купувам това което е на промоция.

# 442
Благодаря на всички, които се включиха с инфо по питанката ми за измивно олио  Hug
Вероятно ще взема това на Юриаж, но съм се насочила и към измивния продукт на Сераве, най-после и на нашия пазар!

# 443
Отбих се до Лили, взех си бебешко измивно олио на Микса(ще го използвам за бръснене) и едно намалено матово червило на Римел в нюд. Олиото е страхотно, само дето няма аромат. Видях и едно в оранжева опаковка(400мл беше за 7лв), мисля и него да взема, дано е ароматно...

# 444
  • Бургас
Може ли снимка/линк на бебешкото измивно олио на Микса?Фен съм на марката,а и обичам неароматизирана козметика.

# 445
  • София
Аз ползвам това, има приятен аромат:
Скрит текст:

# 446
А дали сваля добре грим, спирала, фдт това олио?

# 447
Аз ползвам това, има приятен аромат:
Скрит текст:
Към това се насочих сега, намалено в Лили, моето е другия вид безцветното.

# 448
  • София
Аз спиралата си я отмивам с вода, след това се мия с олиото, но ползвам и измивен гел с екстракт от градински охлюв, който хидратира. На финала, нямам остатъци от грим по лицето.

# 449
  • Някъде там
Минах през Дм ,взех си течен сапун с малини който ухае фантастично.
Паста за зъби нордикс с 20% отстъпка(само нея използваме или сплат).В мобилното приложение има отстъпка за тези пасти.
Препарат за съдове и маска на  гарниер с банан.Дано да я харесам.

Общи условия

Активация на акаунт