Велислав Павлов*Димитър Захариев *Диана Димитрова Тема 46

• 14 798
  • 742
  •   1
Отговори
# 615
Доне, страхотно! Нямам търпение да чета натък Kissing Face
Мен ме пиши в отбора на Стела Sparkling Heart

# 616

Аз втори сезон да чакам дали ще разбера какво става в главата на Зорница определено няма да издържа. Вече просто не ме интересува.
Това да си с някой докато имаш нужда от него и когато вече нямаш да го захвърлиш си има точно определение. Обаче за да е шамарът по-звучен, добавяш че всичко с този човек е било лъжа и илюзия. Зорница го използва и се държа двулично.
Аз не съм великодушна като Марио и ме е яд, че вероятно пак ще ги завъртят. И ще се хвърля боб накрая, за да разберем сега лъже ли пак?

Аз май съм най-върлия критик и хейтър на Зорница в темата?
Простете, просто не мога да прежаля Марио 😭❤.

Не си само ти !
И аз не мога да ѝ простя постъпката.
Марио заслужаваше много повече - разговор, няколко думи, признание, честност.
Смятам, че щеше да я разбере, нямаше да я упрекне, да я накара да се чувства виновна, просто щеше да се оттегли с достойнство.
А какво направи тя? Ела в гражданското, чакай ме, ей сега идвам...
И докато той я чака, що да не се полигави с Банков и да му се хили, преплела пръсти с неговите ?
Съжалявам, но не съм съгласна, че хората грешат - има грешки и грешки.
Това , на Зорница, беше гавра, не беше грешка.

# 617
О, Роси много хубаво!
Но това е просто начин да го преживеем по-лесно.
Вярвам, че до последно Зорница дори не й минавало през главата да остави Марио. Пускането в кавички от Виктор я приземи и тя се видя отстрани. Илюзията й за Банков се спука и тя се озова на дъното. Може би затова я показаха нея долу, а Марио горе.
Зорница обича Марио, а към Банков вече смятам, че е повече копнеж по нещо неизживяно и нещо, което е можело да бъде. А илюзиите винаги са по-силни!!! - при тях няма черни краски и всичко е красиво.

А и сценаристите си оставиха широко поле на изява  - толкова причини и обяснения......

Охххх, и ти млъкни. Крадеш ми реплики на Зорница.

# 618
За съжаление , когато твои близки се разделят , ти също искаш или не - взимаш страна .
Животът продължава , хората се събират , ходят си на купони и гости и няма как да си и с двамата на едно и също място .
Другият вариант е и ти заради тях да престанеш да се виждаш с останалите си близки , за да останеш лоялен и към двамата .
На мен в момента са ми по-разбираеми чувствата на Дрийми .

И нещо по-ведро
от  Teodora Duhovnikova :
Има едно единствено нещо...нещо, заради което тази малко тегава по своята същност професия - киното, театъра, сериалите( и сто пъти по три по -тегава точно у нас,точно по тия географски ширини) все пак си струва ...🙂 Да направиш нещо с едни хора, да запазите хубави спомени един от друг и да сте щастливи от това, което сте направили . Това се случи с нас. На снимката по-долу- част от предколедната среща на екипа на филма ВЕЗДЕСЪЩИЯТ...❤️ Велислав Павлов, Весела Бабинова , режисьорът Илиян Джевелеков, монтажистът Александра Фучанска и най-красивата част от продуцентския екип - Мила Войникова ...

Последна редакция: вт, 11 дек 2018, 09:30 от Ели-ТАЛ

# 619
Доне, в края на сезона момиченцето с черните къдрици нова мама и тате ли ще има? Animal Joy Cat

# 620
  • София
О, Роси много хубаво!
Но това е просто начин да го преживеем по-лесно.
Вярвам, че до последно Зорница дори не й минавало през главата да остави Марио. Пускането в кавички от Виктор я приземи и тя се видя отстрани. Илюзията й за Банков се спука и тя се озова на дъното. Може би затова я показаха нея долу, а Марио горе.
Зорница обича Марио, а към Банков вече смятам, че е повече копнеж по нещо неизживяно и нещо, което е можело да бъде. А илюзиите винаги са по-силни!!! - при тях няма черни краски и всичко е красиво.

А и сценаристите си оставиха широко поле на изява  - толкова причини и обяснения......

И аз  смятам, че това не беше финал на историята!!!!
Или ако е поне ще го видим в другия сезон.

Дани, описала си много точно и моите чувства Simple Smile

Аз запазвам неутралитет Simple Smile.
Не мога да съдя Зорница за чувствата и, мъчно ми е, че не събра смелост да го направи по-рано, но всичко случило се и повлия и я уплаши. И отказвам да повярвам, че всичките им прекрасни сцени са били фалшиви. За това и няма да ги гледам повече, искам да запазя чувствата, които ми оставиха, когато ги гледах за първи път.
Не мога да съдя и Марио, че не си тръгна и въпреки, че съзнаваше много ясно, че Зорница обича Банков и се бори с тези чувства предпочете да замълчи и да стои до нея. Не знам дали бих била щастлива, ако след изнасилването просто я беше отрязал да се справя сама - Марио не е Банков.

Ди, мечтата ми беше да си осиновят дете. Щеше да е толкова красиво.

# 621
Разбирам Дрийми и Вера; разбрирам и Москита.
Просто не мога да си представя Марио и Зорница с други хора.

Доне, в края на сезона момиченцето с черните къдрици нова мама и тате ли ще има? Animal Joy Cat

Коя? Радостина? Която носи радост на хората? Специалната приятелка на Тони от детския приют? Не знам, не знам......

И никой не отбеляза колко е разкошен Тони, който е доброволец в детски приют!

# 622
Роси, аз като един истински екстремист си пускам разни сцени напосоки и всичките си ми изглеждат напълно истински Heart Eyes
И за съжаление, както и в четвърти сезон, много ясно виждам как изведнъж са променили идеята си за развоя на събитията. Значи, Христина е редно да знае, че като иска да ги променя, е добре да го прави по-елегантно, да не си личи от самолет къде е момента, в който ѝ е хрумнало, че ще е друго Grinning

# 623
Дрийми, аз всячески се мъча да те разбера, но не успявам Grinning
Представи си, че Марио и Зорница са твои семейни приятели. Обичаш и двамата, обичаш Зорница много, близка ти е. Случва се, каквото се случва, ще я зачеркнеш ли от живота си? Ще искаш да се гърчи в душевни мъки, на Марио ще му кажеш да я забрави и да бъде с друга? Или ще се опиташ да я разбереш, да я подкрепиш...не знам, това е просто сериал, това са просто персонажи. Но когато един човек обича някого, той не го захвърля просто така при първата му грешна стъпка.

И Зорница не беше двулична. Проблемът на Зорница беше, че обичаше Марио твърде много и се страхуваше да не го нарани и през цялото време правеше всичко само и само да не му причини болка. Ако го обичаше една идея по-малко, още в мига, в който усетеше, че нещо с нея не е наред, щеше да му каже - извинявай, имам нужда от време, объркана съм, събирам си багажа, ако успея да се изясня, ще ти се обадя. Пак щеше да му разбие сърцето, не се заблуждавайте.

Успокоих се, вече не сме на едно мнение Wink

За мен дали и как Зорница обичаше Марио е под въпрос, ама под мнооого голям. Марио, аз много те обичам, обаче пропуснах да ти кажа, че през цялото време чакам да видя Виктор дали все пак няма да ме заиска - това с чакането доста осъзнато ми звучи. Да не говорим, че това не беше първата й грешна стъпка. Първата беше първия път в асансьора. След това в съзнанието й е имало още стъпки, докато стигнем до гранде финале.
В пети сезон Зорница се чудеше колко пъти трябва да си загуби обувката, аз сега се чудя колко пъти трябва да ни зашлевят през лицето.
Ако имах такива семейни приятели, първо щях да си говоря и с двамата и да знам какво се случва с всеки от тях. И не мисля че щях да се надявам да се съберат отново, защото както ни го рисуват, новото събиране ще е с цената на правото на единия да бъде обичан, а не само да преглъща.

И само между другото, в Анатомията също много "важни" неща се случват в асансьора.   

# 624
Роси, аз като един истински екстремист си пускам разни сцени напосоки и всичките си ми изглеждат напълно истински Heart Eyes
И за съжаление, както и в четвърти сезон, много ясно виждам как изведнъж са променили идеята си за развоя на събитията. Значи, Христина е редно да знае, че като иска да ги променя, е добре да го прави по-елегантно, да не си личи от самолет къде е момента, в който ѝ е хрумнало, че ще е друго Grinning

Моски, според теб в кой момент са променили идеята си в шести сезон?

# 625
Дани, аз също мисля, че е копнеж по нещо неизживяно, а не реално любов и стремеж да свие семейно гнездо с Банков. Grinning Всъщност, това е и причината да си мисля, че там всичко приключи - защото реално тази любов, ако я трансформират във възможна, ще изчезне цялото ѝ очарование и Зорница хич няма да я иска. Зорница и Банков в ежедневието са абсолютно несъвместими. А и ако погледнем реално, Банков никога не е проявявал такива жестове на грижа и любов към нея, както сега се вижда към Виктория. Така че аз не ги виждам да виреят заедно, ако се бяха хванали за ръка и бяха избягали към залеза Grinning

Доне, след ендометриозата и операцията. Сцената в асансьора за мен дойде буквално от нищото. Гледах сега стари сцени, всичко върви абсолютно плавно и логично. Идва си Банков, Зорница се разтърсва, отива да види жена му - нормално, очаквано, не е подсъдно, любопитството ѝ е съвсем в реда на нещата. Спомня си какво е било, малко се поразклаща, пак нищо съществено. След това си кротува, стоейки настрани. Ева отива при нея, Ева говори с нея, Банков я раздърпва и ѝ крещи, тя е пасивна в тези сцени. Марио я овиква в горичката без тя да има никаква вина. После идва смъртта на Ева, Зорница е загрижена, предлага му помощ, хваща го за ръката - мен това не ми е някакъв признак за колебание, нормален жест на подкрепа, от страна на Зорница изглежда още по-нормално и очаквано. После чува разговора на Марио с Банков и се стряска, Марио ѝ става доминанта, не иска да го наранява. "Моля те, обещай ми, че няма да се разделим заради тази глупава история и т.н." Организираме вечерята при езерото, обяснява се в любов по абсолютно категоричен и много красив начин, на другия ден са щастливи, Банков изобщо не я интересува, избягва го рязко от снимката, не се вълнува какво става с него, страни от него, дори не го поздравява, в цялото ѝ поведение личи незаинтересованост към него и желание да не нарани Марио. Марио ѝ казва, че ѝ вярва и трябва да общуват, следва гледането на детето, там в разговора им много ясно си личеше безразличието на Зорница, ама много ясно, тя не беше емоционално въвлечена в отношението си към Банков. Беше загрижена за него, че пропада, но нямаше дори намек да изпитва някакви забранени чувства. Следва мечтата ѝ да има дете, Зорница е по-щастлива от всякога, погълната изцяло от идеята за бебе, обичана, Марио е до нея, държи го за ръка, гушка се в него, боготвори го направо, когато тя му каза, че може да е бременна и се сгуши в него беше най-щастливата жена на света. После дойде операцията и изведнъж - прас! Дами и господа, на вашето внимание доцент Банков и неугасналата любов на Зорница. Шок и ужас! Няма никаква, никаква  връзка с предходните епизоди и развитие на историята и поведението на Зорница. Точно толкова нелогично и дошло от нищото, колкото "ъъъ, извинете, аз всъщност не съм съвсем вдовец" Grinning
Искрено се надявам, че това не е резултат от истерясалите вопли да се върнат Банков и Зорница. Надявам се, защото ми се иска сценаристите да имат повече самоуважение. Не знам какво ги е накарало да се плеснат по челото, но просто си личи много ясно резкия завой в историята.

# 626
Вера, в 7-ми сезон май с теб ще гоним Зорница с чесън и с кол Smiling Imp Smiling Imp Smiling Imp

# 627
  • София
Дрийми, животът е многопластов и никога не е само бял или черен. Много ми хареса какво каза Диана в интервюто при Мон Дьо - между бялото и черното има безкрайна палитра от цветове.
Понякога нямаме рационално обяснение за определени постъпки или думи, които изричаме, понякога сме заблудени от собсвените си емоции.  Важното обаче е как се справяме и дали продължаваме напред. Дали се оставяме на съжалението или на обидата, дали сме готови да помолим за прошка или да простим нанесената обида.
И ако проектираме това върху героите - аз мисля, че или ще ни го покажат как се случва или ще разберем, че се е случило и ще видим как Марио и Зорница поемат по нов път, дали заедно или поотделно, въобще нямам намерение да гадая.

Сещам се за една мисъл на Гьоте „Какво е любовта — да прощаваш на някого повече, отколкото заслужава.“
Това е. И двамата трябва да простят преди да продължат напред - Зорница на себе си, Марио - на себе си и на Зорница. Това е.

# 628
После дойде операцията и изведнъж - прас! Дами и господа, на вашето внимание доцент Банков и неугасналата любов на Зорница. Шок и ужас! Няма никаква, никаква  връзка с предходните епизоди и развитие на историята и поведението на Зорница. Точно толкова нелогично и дошло от нищото, колкото "ъъъ, извинете, аз всъщност не съм съвсем вдовец" Grinning
Отново ме карате да се смея на глас Animal Joy Cat Animal Joy Cat Animal Joy Cat Animal Joy Cat Animal Joy Cat Animal Joy Cat Animal Joy Cat Animal Joy Cat Animal Joy Cat

Просто на тези завои се разбира, че ще има следващ сезон. Animal Joy Cat

# 629
Вера, в 7-ми сезон май с теб ще гоним Зорница с чесън и с кол Smiling Imp Smiling Imp Smiling Imp

Дано да се наложи, защото, ако решат да я пуснат да гони Виктор, няма да се налага.

За мен в любовта на Зорница към Марио има доста спорни моменти.

Като цяло я усещах апатична към него в този сезон, с изключение на моментът, когато му каза, че може би е бременна. През останалото време го гледаше винаги меланхолично, леко тъжно, не знам.

След сцената в асансьора тотално се втрещих, защото тя си го каза в прав текст - да, имам това, но искам онова.
Продължението на разговора направо не искам да си го спомням - погледи, прегръдки...

После вече след изнасилването тя определено маше причина да е вяла и апатична към Марио, но погледът ѝ след секса, беше на една много нещастна жена. Имах чувството, че всеки момент ще избута Марио и ще отиде да повърне.

Думите ѝ във финалния епизод окончетелно затвърдиха мнението ми, че след появата на Банков, тя е изстинала към Марио. Не видях в нейните действия любов към него, по- скоро толкова бързаше да си тръгне от тази връзка, че не можа да каже дори и едно " съжалявам ".

Всичко е заради черната коса, да знаете.
Тази със светлата коса не е моята Зорница.

Общи условия

Активация на акаунт