Фермата 4 - Съединение - тема 14 - ФИНАЛ (10.12. - .....)

• 75 118
  • 2 239
  •   1
Отговори
# 2 025
Стига бе, Ивайло с Христина? Той акъл няма 😂 дано да е жълтения

# 2 026
Никога не е късно човек да стане за резил- колкото по- на стари   години, толкова ще е по- хубав резила.
Дидо  е  роден да пее рок, има страхотен глас. Аз го  помня от другото реалити, в което участваше.  Аз съм рок и метъл фен по  принцип и трудно харесвам.  На Дичо гласа  никога не ми е харесвал, една идея по- писклив ми е, отколкото  ми  харесва.
Изгледах на запис финала и имам чувството, че Роман се беше предал преди игрите.

# 2 027
  • Другата България
Честно казано, и аз останах с някакво такова впечатление, точно както при Росица. И още се чудя защо.

# 2 028
  • Стара Загора
за 100-те хилаи лева и кой ги заслужава и кой не, и как са едно нищо и смешни почват да стават сичкитИ през глава борещи се за тия стотинки и леко май намеците ми останаха недоразбрани... Гледайте си здравето, мили момичета, дами, господа и тийнчета... и няколко идейки самоирония, хумор, пародийка и току виж се случили нещата.
.

Не мога да проумея защо някои съфорумки толкова омаловажават 100-те хиляди ??? И едва ли не гледат с пренебрежение на тези, които са положили усилия да ги спечелят ? И то в предаване, което не би ги унижило по никакъв начин (който има "багаж" ще се сети какво не дописвам ).
 Подкрепям думите с курсив.

Последна редакция: вт, 18 дек 2018, 16:08 от wanconboy

# 2 029
Никога не е късно човек да стане за резил- колкото по- на стари   години, толкова ще е по- хубав резила.
Дидо  е  роден да пее рок, има страхотен глас. Аз го  помня от другото реалити, в което участваше.  Аз съм рок и метъл фен по  принцип и трудно харесвам.  На Дичо гласа  никога не ми е харесвал, една идея по- писклив ми е, отколкото  ми  харесва.
Изгледах на запис финала и имам чувството, че Роман се беше предал преди игрите.
Роман е излязъл и най вероятно е разбрал че няма шанс да спечели.Осъзнал е че няма шанс със зрирелския вот, особено срещу Дидо, няма гласуване от фермерите.
Не знам, дано си е взел поука.
За Ивайло и Хриса не знам дали е вярно, макар че той си я опипваше още във фермата.

# 2 030
  • Другата България
Никога не е късно човек да стане за резил- колкото по- на стари   години, толкова ще е по- хубав резила.
Дидо  е  роден да пее рок, има страхотен глас. Аз го  помня от другото реалити, в което участваше.  Аз съм рок и метъл фен по  принцип и трудно харесвам.  На Дичо гласа  никога не ми е харесвал, една идея по- писклив ми е, отколкото  ми  харесва.
Роман е излязъл и най вероятно е разбрал че няма шанс да спечели.Осъзнал е че няма шанс със зрирелския вот, особено срещу Дидо, няма гласуване от фермерите.
Така де, това е ясно, коментирахме го, но игрите бяха с доста точки, ако ги беше взел и двете си имаше шанс отвсякъде. А той си излезе с една унила физиономия още от самото начало.....пораженческа.
Това с негласуването на фермерите го прецака и него, факт.

# 2 031
Именно, ако си беше взел игрите имаше огромен шанс да спечели.

# 2 032
Ами сигурно, имаше една тъга при него, поне аз така го усетих. Не прецениха правилно ситуацията и, в стремежа си да елиминират Нури, изпуснаха Дидо. С него който и да беше отишъл на финал нямаше шанс.  Отделно са личните предпочитания и зрителския вот.
Росица за мен е жена без самочувствие, която би застанала и на глава само и само да получи одобрението на околните. Маниера й на поведение е поза, ама иначе е адски несигурна в себе си.

# 2 033
  • Другата България
 newsm10 smile3521
Трябваше да свърши предаването, за да започна да се съгласявам с теб, или сега те чета по-внимателно, или ти пишеш вече някак по-разумно и трезво. Laughing
Шегувам се, разбира се. Peace

# 2 034
Е, че аз съм голям пич по принцип😁/ умря ми циганката😉/!

# 2 035
Изгледах я сега Ваня.Остави у мен чувството,че не е хич наясно със себе си,живота си и това,което иска да се случва с него.Жалко за големите ни спортисти,спират със спорта  и ...?Тя ми изглежда човек,който не знае какво да прави.В това отношение,евала на Вл.Николов,Казийски,Любо ганев-като спортисти работеха за името си,сега  името работи за тях.Дано успее Ваня с школата,дано има щастливи години с Веско!

# 2 036
  • Другата България
Е, че аз съм голям пич по принцип😁/ умря ми циганката😉/!
Grinning Wink Е, че то тук почти всички сме такива, знаем се от сезони назад и общо взето разговорът върви що годе нормално, с изключение на няколко дами и на последните седмици. Но няма как, свят шарен, различни мнения, предпочитания, разбирания. Става грозно когато някой се опитва да дава наклон на чуждото мнение, да диктува правила и методи на писане, да прави личностни характеристики на пишещите когато няма аргументи да ги обори по нормален и логичен начин, и още те такива уж наглед дребни неща, ама скапват атмосферата.

# 2 037
Ваня нали каза във фермата, че единственото нещо,  което й липсва, е семейство и дете. Всичко друго каза, че го е постигнала.

# 2 038
  • Другата България
Аз ѝ го пожелавам, нека да го постигне.

# 2 039
Ами тогава трябва да се понаучи на някои типично женски неща- някоя манЖа да скалъпи, да поошета. Щото мъжа и детето си искат своето- дом, уют, домашна храна. Не, че с това се изчерпва жената в семейството, ама и това си е важно и си трябва.

Общи условия

Активация на акаунт