Фермата 4 - Съединение - тема 14 - ФИНАЛ (10.12. - .....)

• 75 117
  • 2 239
  •   1
Отговори
# 2 040
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Роман е излязъл и най вероятно е разбрал че няма шанс да спечели.Осъзнал е че няма шанс със зрирелския вот, особено срещу Дидо, няма гласуване от фермерите.
Не знам, дано си е взел поука.
Чудя се дали наистина е осъзнал преди финала, че няма шанс да спечели? Този рев като на ранена мечка след като спечели играта с рязането, някак не ми се вписва в осъзнаването, но може и да греша. Иначе наистина излезе доста по-различен на арената.

# 2 041
  • Варна
Важното е да е жива и здрава и дано си сбъдне мечтата не само едно детенце да роди ами и повече. Прекрасна майка ще е според мен Ваня. Относно типично женските неща... Phenix, някои и в движение се учат, стига само заложби да има човек и желание.

Относно омаловажаването на 100-те хиляди, не го приемайте чак толкова буквално, моля ви... или поне се опитайте да разберете кога е майтап, гавра, пародия или наистина нещо сериозно се изговаря по повод тази сума... Както са много така са и едно огромно нищо тия пари. Съдбата като реши да те надцака не 100 лиляди, цял Милион няма да може да те спаси, затова и периодично пробутвах мнението, че наградата си е една ама добри отношения със съперниците, запазване на доброто име, градивност би трябвало да са приоритет. Да, наградата си е награда и не е малка, но в някои моменти може да се окаже една смешна, мижава шушчица, за спечелването, на която много по-ценни неща си жертвал.

# 2 042
  • Другата България
Ами тогава трябва да се понаучи на някои типично женски неща- някоя манЖа да скалъпи, да поошета. Щото мъжа и детето си искат своето- дом, уют, домашна храна. Не, че с това се изчерпва жената в семейството, ама и това си е важно и си трябва.
Да, това и на мен ми направи впечатление, че не готви и не е много по домакинската работа, но това лесно се учи, стига да има желание и мотивация, както се казва. Ама май този Весо ли беше нещо се ослушва.... newsm78
Иначе наистина излезе доста по-различен на арената.
Явно не ми се е сторило, след като доста от вас са го забелязали.

# 2 043
  • София
Роман е достатъчно зрял,за да се променя кардинално.За себе си той е безгрешен.Като е прочел нещата за себе си-продукцията манипулира и прави монтажи.Останалите участници-недостойни,побутвани,лъгали на кастинги.
Дори е решил,че е на трето място,без никой да го уточни.Просто Дидо е излязъл по-голям тарикат от него,подмолно е прескочил кастинга и ни уведоми за което.
Даваха ли някой от участниците в сутрешните предавания,че аз от вас ги научавам тези неща?

# 2 044
  • Стара Загора
Важното е да е жива и здрава и дано си сбъдне мечтата не само едно детенце да роди ами и повече. Прекрасна майка ще е според мен Ваня. Относно типично женските неща... Phenix, някои и в движение се учат, стига само заложби да има човек и желание.

Относно омаловажаването на 100-те хиляди, не го приемайте чак толкова буквално, моля ви... или поне се опитайте да разберете кога е майтап, гавра, пародия или наистина нещо сериозно се изговаря по повод тази сума... Както са много така са и едно огромно нищо тия пари. Съдбата като реши да те надцака не 100 лиляди, цял Милион няма да може да те спаси, затова и периодично пробутвах мнението, че наградата си е една ама добри отношения със съперниците, запазване на доброто име, градивност би трябвало да са приоритет. Да, наградата си е награда и не е малка, но в някои моменти може да се окаже една смешна, мижава шушчица, за спечелването, на която много по-ценни неща си жертвал.

Права сте, признавам. Съгласна съм с всяка дума. Приех нещата буквално. Sorry !

# 2 045
    Относно Ваня,нямах предвид семействои дете,дай Боже да й се случи.Имах предвид професия,начина да изкарва пари.СпоредММ взема "пенсия" като национален състезател и европейски шампион.Изобщо съм далеч от мисълта да й броя парите и да й "бера" грижа,но всеки друг вътре разбрахме какво работи,какво може.Аз за Ваня не разбрах.И това без злоба го пиша.Надявам се да намери съмишленици и спонсори  и да направи школа.
   Това за Каранйотов и Христина,честно,не би ме учудило ако е истина.Макар,че не ми се вярва.Виж,ако опира само до акъла на Христина,със сигурност са омачкали чаршафите.Но той даваше вид на мъж на място/аз не го смятам за такъв,неприятен ми е/.От друга страна,така мазно-мазно говореше ,та сигурно си е коцкар.

# 2 046
   Относно Ваня,нямах предвид семействои дете,дай Боже да й се случи.Имах предвид професия,начина да изкарва пари.СпоредММ взема "пенсия" като национален състезател и европейски шампион.Изобщо съм далеч от мисълта да й броя парите и да й "бера" грижа,но всеки друг вътре разбрахме какво работи,какво може.Аз за Ваня не разбрах.И това без злоба го пиша.Надявам се да намери съмишленици и спонсори  и да направи школа.
   Това за Каранйотов и Христина,честно,не би ме учудило ако е истина.Макар,че не ми се вярва.Виж,ако опира само до акъла на Христина,със сигурност са омачкали чаршафите.Но той даваше вид на мъж на място/аз не го смятам за такъв,неприятен ми е/.От друга страна,така мазно-мазно говореше ,та сигурно си е коцкар.

КаранЬотов се пише. Wink
 А това за тях двамата е меко казано гнусно.....

# 2 047
# 2 048
  • Другата България
Ами заслужава си го Нури, достойно се представи въпреки "хлъзгавостта" Grinning Wink и непостоянните си мнения.
Трябваше на финала да е той срещу Дидо, щеше да е в пъти по-интересно и тогава не се знаеше как щяха и игрите да се развият, и вотът да се разпредели.
За Христина и Караньотов не го вярвам и аз.

# 2 049
Миличка,или миличък,благодаря за корекцията.НО-пропуснала съм да натисна голяма буква Й,защото откато Георги написа името му така в ИГ,тук се шегуваме с него.
   Редактирам се,че който бърза....

Последна редакция: ср, 19 дек 2018, 13:19 от марулета

# 2 050
Хора искам да ви благодаря за приятната тема и атмосфера, която създадохте. Надявам се да не съм обидил никой по никакъв начин и другата година пак да сме на линия.

# 2 051
Надникнах да видя как сте и някой пита за наградата, а аз попаднах на това. Ето инфо от  жълт сайт , но понякога добре информиран.

https://www.blitz.bg/layfstayl/shche-se-iznenadate-kakvo-napravi … a_news646541.html

Това е отговор на един "не прикрит" човек , ако беше прикрит какво ли щеше да каже? Mask настроение " иронично"
А трябва ли веднага да решава какво да прави с тях и да бърза да го съобщи на всички? Може просто да ги е вложил по сметка в банката и да чакат идеята да узрее. Може да ги спести за бъдещото си дете. И на мен да ми паднат 100 бона ще се чудя доста дълго време как е добре да ги похарча. Това не значи, че човек е прикрит, а просто че не бърза да се изцепва за неща, в които не е сигурен или пък са твърде лични. Аз затова и не разбрах Нури какво толкова го врънкаха да казва какво би направил с наградата. Ми не беше решил човекът, но те кажи та кажи....и после го упрекваха, че се отмятал.

# 2 052
Много ме подразниха как го разпитваха за какво щял да харчи парите, още малко и директно щяха да го питат няма ли да ги дари... Нито е длъжен да каже, нито пък да знае на този етап какво ще е най-доброто решение.

Очевидно това, че ще купи остров с парите е шега, кой изобщо би взел насериозно подобно изказване?

# 2 053
  • Калгари, Канада
Как кой? Има доста хора в темата дето четат буквално. От ирония не разбират, нито от сърказъм.

За протокола- всички победители до сега ги питаха за парите и си казваха, че ще си строят къща, че ще си купят апартамент, че ще си развиват бизнеса с тях, само Дидо се измъкна от въпроса като заговори за острови и т.н. глупости. Шегата му мина въпреки, че два пъти подред го питаха. Явно като публична личност му е неудобно да си каже за какво ще ги харчи. Вероятно мисли, че след като Бети и Ники си дават хонорара от предаването, а Нури открито заяви, че парите ще са за благотворителност, той сега като известна личност се очаква да постъпи по подобен начин. Едно простичко "Не съм решил още" щеше да свърши работа, но той явно е решил да си ги задържи и не му е удобно да си каже в прав текст: "ще си купя кола" например. Ето затова не ми харесва на мен, прикрит си е и това е. Какво значение има за какво ще ги похарчи, Никакво. Всички финалисти досега са питани, всички са отговорили. Той обаче е "хлъзгав" както стана популярно да се употребява в тази тема тази дума.

# 2 054
Не мисля, че е хлъзгав, просто е поставен в ситуация, която очевидно му е неудобна, поне на мен би ми станало неудобно, ако имам нужда от парите, а всички ме гледат в ръцете и чакат да ги даря за някаква кауза.
Никой не очаква от обикновен човек да дари парите, но понеже той е известен, явно има такова очакване. А това, че е известен пък изобщо не е гаранция, че е богат и такава сума за него не са никакви пари.

Общи условия

Активация на акаунт