Фермата 4 - Съединение - тема 14 - ФИНАЛ (10.12. - .....)

• 73 910
  • 2 239
  •   1
Отговори
# 615
Сашка снощи беше абсолютно убедена че ше спечели отново и ще отиде на финал.Така свикна това момиче.
Видях как се усмихна на първия глас от Данчо и я наблюдавах.След всеки глас помръкваше и свиваше уста.Не очакваше чв ще изберат друга.Сигурно предварително си е брила кой ще е за нея и нещо не и и излязоха сметките
И после отново само тя и Гошо  да направят разбор и да хулят Роман
Вече се чудя дали тези двамцата не са си правили схеми някакви за достигане до финал, ама да са им объркали сметките.

# 616
  • Стара Загора
Аз исках Роси да отиде на финал, но предпочитам Ваня пред Сашка. А тя изговори пак много глупости: "Аз много се радвам , защото искам да играя още.  Имам нужда от това.Искам самата аз да видя всъщност дали мога да победя Росица. Ако я победя, ще ме изчисти мен пред самата себе си! Изказвания на хора от последните седмици ме накараха да се съмнявам дали заслужавам да бъда тук(Ваня и Роман)." Александър изглеждаше много добре, симпатяга и за съжаление още продължава да си мисли, че Сашка ще го оцени.

# 617
Макар че не подкрепям Алекс, мисля че е права. Приятелство се гради с години, а не за 2-3 месеца и то при игра. Не можем да съдим и Ваня за анаболи и друи субстанции, които вероятно е вземала преди. 
Не се гради приятелство за 2-3 месеца,да, но Алеск друго говореше преди и по друг начин се държеше.
Както не можем да съдим Ваня за грешки в миналото, тогава не трябва да се изтъква, че е била европейски шампион.
Аз лично никого не съдя, всеки си има добри и лоши черти в характера. Виждам хубави неща и в Роман например. Само хора като Милена и Георги не искам да  срещам в живота си.

# 618
Това, че Роси ще има още един дуел, ще й бъде само от полза. Ще покаже още веднъж какво може  и, че е достойна за финал.
Вчерашният вот на другаря Каратьотов не беше за участника във Фермата Ваня, а за спортиската Ваня, и "дъщеря му" Христина като не можа да обоснове избора си със свои думи, повтори това, което той е казал.
За мен участието на Ваня във Фермата не беше някакво Уау, най-много ме впечатли неумението й да готви, и молбата й към Симо да готви той. А да, и емблематичният й смях.

# 619
Роси и на 10 дуела да иде пак няма да я оценят.
Симо я описа точно- не мрънка, работи най много/ Милена свива уста и поглежда лошо/ , най много пъти ратай.
Ако тя бие Сашка ще е участника с най много спечелени дуела- 3
Най много това да ги озлоби още повече.

# 620
  • Варна
mami21, и аз като теб не мога толкова категорична и рязка да бъда. Особено като се има предив, че тези хора аз не познавам лично, като се има предвид, че не съм наблюдавала 24 часовите им изяви, а само подбрани пикантни моменти и то на всичките, и то вместени в няма час, като включим и рекламите и лиготиите на опосумите, не знам дали реално няма и в 30 мин. се опитват да ни ги представят всичките от първия до последния. Е как да твърдя, че имам реална и ясна представа. Grinning Не съм от подкрепящите Ваня, предпочитам друг да спечели, но не бих и лепнала етикета "очернила името на България" и ще си спя спокойно нощта след финала дори и тя да спечели.
Много правилно някой спомена по-горе, че самите спортисти нямат думата въобще какво да вземат. Под строй с шепата хапчета и няма "ама не искам, ама недей". Името го чернят разни... висше стоящи от федерацията, дори самите треньори нямат право на избор и на тях май им слагат чатала на врата. Един спортист в спорт, при който вече до краен предел се напряга тялото дори и да пожелае чист да излезне на състезание и успее някак си да не преглътне добавките и да изшикалкави веднага ще си проличи по-лошия резултат на последни тренировки и просто няма да бъде включен в отбора и няма да отпътува за първенството. Дори и при по-леките спортове, където наистина само на себе си можеш да заложиш и не опираш до помощни средства като една спортна стрелба примерно съм сигурна, че пият и те с камарите стимуланти и добавки като магнезий, калий, В6 или де да ги знам какви са там за успокояване на нервите, че всяко милиметърче трепване медала ще ти коства. Разликата е, че при не толкова силовите спортове повечето химия, от която имат нужда е в списъка на позволените, затова допинг скандали там няма.

# 621
     Айде и аз да напиша фермана си.Сашка дружинната дразни с предишните си говорения и отношение към Лили,не с последното изказване за приятелството.При гласуването на Лили направо й се смени физиономията.Умната интелигентна,възпитана Александра,прояви черта на характера си,която видяхме и в Христина.Не се замисли за своята "вина" за вота на някои от бившите,а че другите са зли,другите не я оценяват,другите,другите.....
   Исках Роси да е директно на финал,но от двете други предпочитам Ваня.Роси за мен претърпя развитие,изтърпя им простотиите ,злобата,гадното отношение,промени се.На фона на усмивката й,която ми изглежда искренна,подмятанията на Роман и Милена само потвърждават какви долни душички носят.
   За да не съм голям хейт,да кажа,че мога у всеки да видя положителните качества,една Миленка ми бяга само.Имам син,почти колкото единият от нейните,ако го чуя да се отнася така,както Роман с друг човек,дУша да му е яка.
   Направи ми впечатление,че много изкуствен беше разговорът между Нина и Гергана,като по сценарии.И доста от хората вътре се гледаха някак гузно един друг.Чел е Георги,и е гледал,пролича му към поздрава   към Роман.
  Речта на Иванушка-какво беше това чудо?!?!?!За шуробаджанащина,за общество,за българския народ-е,Сашка как получи амулета?!Дори и да не е било заради познанството с Владо,опорочиха го ,оставиха неприятно усещане у драгият зрител.
   Искам Роси да й натрие вирнатия нос на Сашка и да я праща да си  ходи.На крачка от финала ще боли много.
   Парите,който ги спечели,да си ги прави каквото си му е кеф на него.Ако ще да ги изпие,проиграе на комар,негова си работа.Ако е някой,когото не харесвам,не ме бърка,заслужил си ги е.Влизайки в риалити,тлябва да имаш ясната представа,че ще те гледат,обсъждат,разкостват по форуми и фейсбук,ще ти вменяват разни неща.Ако не искаш,стой си дОм.

# 622
Ензим,  виждам намесата на продукцията в избора на  Росица да избере Сашка за дуелист. Нелогично е, пред нея е човека ,който не просто я тормозеше, който я сриваше ...и тя избира Алекс, за да се задвижи едно друго колело.
Същото и с избора на Дидо за дуелист Милена.... това ме навежда на мисълта за дирижиране на играта, няма как да ги оставят без "насоки". Mask
Спирит в Бг ли живееш, че очакваш някой да направи благотворителна конеферма и т.н.?   Един известен футболист се опита да развива конеферма в сев.Бг и му я палиха няколко пъти. Виж ,когато месарски бос открие конеферма ( в с.Житница) нещата са други Mask
BaDBluEeYeS , „лицемерна и нагаждачка ..... Подла и предателка .... и тщеславна...“,пропуснала си да я обвиниш, че е сексуален хищник, както намекваха някои. Няма да оборвам мнението ти, това,което за теб е факт, за мен са празни обвинения, лепене на гръмки етикети.
За мен пък лицемерен е Дидо, нагаждач е Роман, предателка Алекс няма как да е, защото е в игра и се бори да оцелее, тщеславна е Росица, защото всяко нейно изказване е колко е корава, колко умее да се справя, как никой не е видял истинската  нея....
Е така е със субективните усещания, един има едно, друг - друго Mask
Дидо наистина единствен не е казал какво ще прави с наградата, но никой не го нарича потаен, защо така?
След като Ви прочетох реших, че реалити като фермата е добре да се печели от някой, който ще продължи във фермерството. Яни е перфектният печеливш до сега, това, че не го използват И+А си е тяхна грешка. За онзи малоумник ,спечелил къртицата направиха цяло предаване, което беше срамно да се гледа.Един съвременен Бай Ганьо и мис джуки или силикон ръсят простотия по Европа. И другото спонсорирано от Опосумите предаване за ромското семейство обикалящо света ми докарваше позивни за повръщане, щом го мернех докато сменям каналите. Кой ги гледаше, не знам, но тези предавания са на душата на продуцентите И+А. Защо веднъж не снимаха как Яни продава мед край пътя? Или какво прави Стоян ? Къде вложи парите Райно? Не са скандални, обикновени хора, трудещи се, скромни...  не са интересни за  фрийк шоу.
Та който и да спечели, няма да продължи с фермерството и просто ще дадат едни пари за кола, къща, влог... нито Роси ще се върне тук, нито Дидо ще направи благотворителен концерт, нито Ваня ще открие безплатна школа. За Роман не ми се мисли , като нищо ще купи пиратки да гърми по Росица и Нури Mask

Последна редакция: ср, 12 дек 2018, 10:47 от Tary

# 623
Те се  заядоха с Нури и евентуално какво ще прави с парите.А погледнато реално само Ваня каза някаква смислена идея за оползотворяването им
Сашка не разбрах какво ще ги прави.
Искала да преподава.Ми добре , давай.Не съм чула за това да ти трябват 100 бона.
Гошо пък поредната тъпня- искал да върне родителите си.
А някой да ми обясни как ще стане това.Тези хора са от 15-16 г . в чужбина.Ако са искали д се върнат ще са се върнали.
Как ще ги върне Гошко с тези пари.

# 624
Ензим,  виждам намесата на продукцията в избора на  Росица да избере Сашка за дуелист. Нелогично е, пред нея е човека ,който не просто я тормозеше, който я сриваше ...и тя избира Алекс, за да се задвижи едно друго колело.

Имаш право, Hug , минавало ми е и на мен през акъла. Нали сме станали едни мнителни, не е като да няма причини, та във всичко виждаме намеса на продукцията. Simple Smile Та, много е възможно, знаем, че опосумите търсят сеир и го постигат с насаждане на раздори и конфронтации. А като са между хора, които, ако не чак приятели, то поне са си били близки, още по-голям сеир... Simple Smile
Надявам се да съм те разбрала правилно, де.... Blush

Та който и да спечели, няма да продължи с фермерството и просто ще дадат едни пари за кола, къща, влог... нито Роси ще се върне тук, нито Дидо ще направи благотворителен концерт, нито Ваня ще открие безплатна школа. За Роман не ми се мисли , като нищо ще купи пиратки да гърми по Росица и Нури Mask

И с това съм съгласна! Hands Plus1

# 625
  • постоянно
Хър, ма той каза ,ако има други с таквиз жизненоважни щения, като чантата на her , веднага да се обади, давай, ти си
Stuck Out Tongue Winking Eye

Ти сега завиждаш ли МРАВЧИЦЕ  Joy Stuck Out Tongue Winking Eye Hug

Хър ,
преплитане на никовете става тук , не е проблема в твоят телевизор. Heart Eyes

И аз в началото се чудех на някои от постовете , които мислех , че са адресирани до мен , а те били за теб . Сега разграничавам вече Joy

# 626
    Гошо говори глупости.Според мен проблемът с чужбина си е в неговата глава само.А съм сигурна,че и той е облажил от емигрантските    пари.На хората може би да им харесва животът там.
   Той,той,той,неговото мнение и претенция са единствени.Не ми харесва това развяване на такива дълбоко лични неща в ефир,че сълзи,рев,прошки.Фалшиво!
  Хубаво би било парите да ги спечели някой,който наистина обича фермерския живот,като Яни.Но в тазгодишните финалисти не виждам такъв.

# 627
  • Варна
Спирит в Бг ли живееш, че очакваш някой да направи благотворителна конеферма и т.н.?   Един известен футболист се опита да развива конеферма в сев.Бг и му я палиха няколко пъти. Виж ,когато месарски бос открие конеферма ( в с.Житница) нещата са други Mask

Тери... Ензим с която имаме съвсем различни фаворити ме разбра какво имах предвиз, ти се хващаш за буквата, за запетайката, за точката. Защо така...? Къде съм твърдяла, че Дидо непременно за благотворителност ще похарчи, къде твърдя, че е най-заслужилият, че не е бил по някакъв начин галеник на продукцията. Аз просто дадох пример как спечелена награда ПЛЮС известност биха могли да бъдат от полза НЕ САМО за спечелия, но и за доста странични зрители. Това за благотворителната ферма наистина ме смути... явно трябва да започна да се уча по-ясно да си изказвам гледната точка, че да спрете най-накрая грешно да ме разбирате. Както в някои от предишните постове цитирах "сиренето не е без пари", ще допълня още малко - ни морковите, ни ябълките, ни сламата, ни зобът, ни четките от естествен косъм са без пари. Просто няма как да съм си мечтала за благотворителна конеферма... мечтая просто за РАЗУМНО оползотворяване на едни средства, чиято употреба ти си ДЛЪЖЕН да докажеш като ползотворна и самият цикъл някак си да се ПЛЮС известно лице за рекламно и ей ти я на готова стъкната, функционираща, хубава, посещавана ферма... било и то конеферма, която не само от себе си започва да се издържа, но благодарение и на едно известно лице чак Космоса удря.

Последна редакция: ср, 12 дек 2018, 11:29 от Spirit Crusher

# 628
Хър, ма той каза ,ако има други с таквиз жизненоважни щения, като чантата на her , веднага да се обади, давай, ти си
Stuck Out Tongue Winking Eye

Ти сега завиждаш ли МРАВЧИЦЕ  Joy Stuck Out Tongue Winking Eye Hug

Хър ,
преплитане на никовете става тук , не е проблема в твоят телевизор. Heart Eyes

И аз в началото се чудех на някои от постовете , които мислех , че са адресирани до мен , а те били за теб . Сега разграничавам вече Joy

Мнеее, не завиждам. ММ ми купил чанта на Тед Лапидюс.

# 629
  • Пловдив
Ама. Те са търпяли 3 месеца лишения, скъсали са си задника от бачкане, посинели са от студ и сега да искаме и да дават за благородни каузи. Ами ако искат пък. Аз бих ги дала за пътуване например и хич не би ми пукало какво искат сеирджиите отстрани. А и какво ли отк е благородно в днешно време... Всичко е показност и суета. А за неразбралите Роман и Жоро мъчиха Нури за парите, защото Нури беше заявил веднъж, че са за благотворителност, друг път за дъщерята, трети път за не знам си какво и че е отишъл НЕ за победа. Ако беше казал, че е за парите там, нямаше да се заядат. Според тях той е говорил лъжи, за да се хареса на зрителите и искаха да го разобличат, за да може драгия зрител да разбере, че совите не са това, което са. Само че, отново, му изписаха веждите и драгия зрител обяви човека и за жертва, приписа му най-благородни мотиви и постъпки и така.

Общи условия

Активация на акаунт