Фермата 4 - Съединение - тема 14 - ФИНАЛ (10.12. - .....)

• 73 960
  • 2 239
  •   1
Отговори
# 630
...BaDBluEeYeS , „лицемерна и нагаждачка ..... Подла и предателка .... и тщеславна...“,пропуснала си да я обвиниш, че е сексуален хищник, както намекваха някои. Няма да оборвам мнението ти, това,което за теб е факт, за мен са празни обвинения, лепене на гръмки етикети.
За мен пък лицемерен е Дидо, нагаждач е Роман, предателка Алекс няма как да е, защото е в игра и се бори да оцелее, тщеславна е Росица, защото всяко нейно изказване е колко е корава, колко умее да се справя, как никой не е видял истинската  нея....
Е така е със субективните усещания, един има едно, друг - друго Mask
...
И на мен ми идва много всичката помия по адрес на Сашка. Не визирам само цитирания коментар на BaDBluEeYeS , а цялостното настроение в темата. Като вляза и прочета квалификациите, ми се изгубва всякакво желание за писане. Радвам се, че има и по-умерени потребители, чиито мнения винаги се радвам да прочета, ако и да се различават от моето. Извинете ме за отклонението. Мога да напиша 2-3 думи и за снощния епизод, но се опасявам да не ви скандализирам с различна гледна точка.

# 631
    Казвай де! И аз не обичам крайни квалификации, каруцарски език, и са ми казвали да си гледам работата, ще си пишат каквото искат. Така,че, ко ти пука? Давай

Последна редакция: ср, 12 дек 2018, 11:29 от mrav4ica

# 632
    Аз се чудя това снощи с речта на Иринин, дали не беше точно с цел да се обърне вота за Сашка, защото обвиненията за шуробаджанащина и наши-ваши ми е сякаш точно към нея отправено.
    Защото всичко се въртеше около нея.
    А Александра е обвинена за постъпката си към Лили, защото не заяви като Симо открито доводите си, дори Роман беше открит с Митко и каза, че за него това е игра. Тя нямаше доблестта открито да каже защо избира Лили. Това се опита Караньотов да ѝ намекне, а тя изкочи с доводите за приятелството. Не може да се кълнеш в любов на един човек и после , когато ти е удобно да се отмяташ..

# 633
    Забравила съм вече, ама тогава Александра можеше ли да избере Милена и ако да, то тогава защо не я избра нея, а Лили?!
    Опитвам се отново да гледам епизода от вчера, че някой моменти съм ги изпуснала, но постоянните прекъсвания с реклами в сайта на БТВ просто ме изнервя максимално!!!

# 634
    Забравила съм вече, ама тогава Александра можеше ли да избере Милена и ако да, то тогава защо не я избра нея, а Лили?!
    Опитвам се отново да гледам епизода от вчера, че някой моменти съм ги изпуснала, но постоянните прекъсвания с реклами в сайта на БТВ просто ме изнервя максимално!!!
    Можеше Милена и Ваня да избира, но предпочете Лили.

# 635
    • тук и там
    Аз не смятам че Роси прати Лили на дуел.Избра женски дуел,жените са и пряка конкуренция.Сашка можеше да избере-ако иска,всяка друга жена-и Милена включително.Мисля че Росица се целеше  точно там, и не очакваше Сашка да избере Лили,точно защото бяха много близки.Милена беше със имунитет,за това не замина ратайка.Иначе тя щеше да е на дуел.И можеше да избере Сашка за втори дуелист,все пак Лили беше изграла вече срещу Христина и беше спечелила!  Сашка обаче избра Лили.И в това няма лошо.Ама да бъде честна  като Симо-той избра Калоян,защото го смяташе за най-лесно преодолим .А тя-избира Лили,за да не я е яд ако загуби,защото ще загуби от приятел! ЖДНБ!Да има доблестта да застане пред "приятелката " си и да и каже  истинската причина,не да се крие зад фалшиви оправдания.Но...Алекс избира Лили,хем защото я смята за лесен противник,хем пък се надява на по-късен етап,Лили да не и се сърди и да гласува за нея дори,ако се стигне до там..Защото ,нали...от привързаност към нея го е направила Александра..

# 636
    Благодаря ти BaDBluEeYeS  Hug
    Ами защитничките на Сашка сигурно са се изказали по тоя въпрос, ама аз моите изводи отдавна съм си направила що за противен човек е тя.
    Лили коя поред гласува? В началото или ?

# 637
    Ама. Те са търпяли 3 месеца лишения, скъсали са си задника от бачкане, посинели са от студ и сега да искаме и да дават за благородни каузи. Ами ако искат пък. Аз бих ги дала за пътуване например и хич не би ми пукало какво искат сеирджиите отстрани. А и какво ли отк е благородно в днешно време... Всичко е показност и суета. А за неразбралите Роман и Жоро мъчиха Нури за парите, защото Нури беше заявил веднъж, че са за благотворителност, друг път за дъщерята, трети път за не знам си какво и че е отишъл НЕ за победа. Ако беше казал, че е за парите там, нямаше да се заядат. Според тях той е говорил лъжи, за да се хареса на зрителите и искаха да го разобличат, за да може драгия зрител да разбере, че совите не са това, което са. Само че, отново, му изписаха веждите и драгия зрител обяви човека и за жертва, приписа му най-благородни мотиви и постъпки и така.
    Ама те Гошо и Роман явно обиждат зрителите мислейки ги за толкова тъпи че да повярват, че Нури ако вземе 100 бона ще ги даде всичките ей така.
    Явно много подценяват зрителя и още повече се изложиха.

# 638
    • София
    Аз също не разбрах защо не избра Милена тогава...

# 639
    Щото я беше страх, че Милена или Ванв ще я овеят за това, тоест не страх, сигурна беше.

# 640
    Да споделя и аз впечатленията си от вчерашния избор на финалист.
    Наистина, няма как да не призная, че промяната в поведението на Александра ме кара да не я харесвам още повече. Все пак по-добрата ми страна не иска да повярва, че е чак толкоз лоша пък. Затова хладното й и отбранително поведение го отдавам на това, че изпитва страх от оценката на останалите, както и може би страх да отиде на дуел с която и да е от останалите две жени. И Ваня, и Роси доказаха, че са големи бойци, стигне ли се до "голямата арена". Освен това, много добре си е дала сметка, че на този етап ще има много хора от излезлите навън, които ще й имат зъб за едно или друго. Най-малкото заради имунитетите, които печели. Ясно е, че българинът изпитва неистова неприязън към протежета. Нищо, че за да ги получи тези имунитети, явно е спечелила симпатията на когото трябва и е победила в игрите, които осигуряваха щитове.
    По казуса с Лили - много добре се усеща, че когато е излязла навън Лили е била убедена от разни хора в не толкова чистите намерения на Сашка. Иначе допреди да излезе, Лили си беше още под опиянението на приятелските си чувства към нея. Така че, навън определено е изтрезняла или някой й е помогнал да се отрезви, внушавайки и разни съмнения. Колкото и Алекс да се е отметнала, толкова се отметна и Лили. Как така изведнъж реши, че нямало да я извика на дуел, ако опре яйцето до дупето? Може би защото вече и да иска, няма как - всичко е пост фактум и на преден план излиза човешката злобица :" защо тя, а не аз?"
    Роси също много помогна с обръщението си към нея още при влизането. Първите думи на покаяние хвърлиха камъните право в градинката на Алекс. Един вид, ето - аз чувствам вина, че косвено те пратих, но знаех ли аз, че точно приятелката ти теб ще избере. И така, Лили прощава на Роси и автоматично съвсем  се озлобява към Алекс. Все пак, ако това, което е казала Лили в интервюто пред БТВ, е вярно, значи все пак са стиснали ръце с другарката. Предполагам, че ако Алекс е отпаднала при дуела с Роси, това съвсем е донесло облекчение на Лили. Един вид реванш - "ето тя ме извика на дуел, би ме, но и тя не спечели. Можем значи вече отново да бъдем приятелки в общия си неуспех. Така си мисля, де. Не знам кой е спечелил на дуела."
    Просто вчера лъсна в пълния си блясък хорското лицемерие.
    Нури и той не пропусна да си "отмъсти" на Росица затова, че онзи ден не подкрепяше него, а Жоро. Смирен, смирен...и той колко да е смирен? Ама нищо, Аллах ще му прости...Те затова са молитвите, щото всички сме грешни.
    Роман даде покъртителни обяснения пред близначките и Нина за поведението си във връзка с личната си трагедия. Съвсем се закопа, горкият, макар че спокойно можеше да остави въпросът без коментар - не беше длъжен да се оправдава. Междувпрочем, той поне е доста последователен в поведението си към останалите, за разлика от другите претенденти за титлата и наградата. Не знам, значи ли това, че няма развитие, или значи, че поне е откровен, макар и понякога доста груб.

Агитационните речи на трите грации никак не ме впечатлиха. Алекс и Ваня може би искаха да изглеждат скромни, но на мен ми изглеждаха гузни. Единствено Роси имА смелостта да погледне хората в очите, макар че и нейните аргументи бяха не особено силни.
    Не знам Ваня как е успяла да спечели симпатията на толкова хора, след като в мен от самото начало предизвика една неприязън, която продължи до самия край. Реакцията й когато спечели мнозинството гласове беше безценна - абсолютно неадекватен, леко отнесен, леко дори малоумен поглед. Вече се вижда на почетната стълбичка жената. Допускам, че е имало и много гласове на принципа: 'гласувам за този, за да не гласувам за онзи'
    Милена просто ме потресе с лошия си поглед през цялото време. Кофти женица се оказа. А в началото колко надежди й възлагах, че ще се окаже пич...Ех...

Алекс и тя закопа с последния си коменар как хората като нямали еди какви си качества, не вярвали, че друг може да ги притежава. Ами хубаво, щом казва, явно наистина е така.

# 641
    Тя по принцип се има за много по-умна от останалите и просто сама не може да повярва как се е наиграла накрая.
    Ама то хитрата сврака ...

# 642
    • тук и там
    Защото Милена спечели битка  за имунитет,и я е  мислела  за по-силна от Лили.И не беше ходила на дуел Милена,тоест-реално никой не знаеше  възможностите и.За това избра "приятелката" Лили...

# 643
    Ама. Те са търпяли 3 месеца лишения, скъсали са си задника от бачкане, посинели са от студ и сега да искаме и да дават за благородни каузи. Ами ако искат пък. Аз бих ги дала за пътуване например и хич не би ми пукало какво искат сеирджиите отстрани. А и какво ли отк е благородно в днешно време... Всичко е показност и суета. А за неразбралите Роман и Жоро мъчиха Нури за парите, защото Нури беше заявил веднъж, че са за благотворителност, друг път за дъщерята, трети път за не знам си какво и че е отишъл НЕ за победа. Ако беше казал, че е за парите там, нямаше да се заядат. Според тях той е говорил лъжи, за да се хареса на зрителите и искаха да го разобличат, за да може драгия зрител да разбере, че совите не са това, което са. Само че, отново, му изписаха веждите и драгия зрител обяви човека и за жертва, приписа му най-благородни мотиви и постъпки и така.
    Ама те Гошо и Роман явно обиждат зрителите мислейки ги за толкова тъпи че да повярват, че Нури ако вземе 100 бона ще ги даде всичките ей така.
    Явно много подценяват зрителя и още повече се изложиха.
    Джоли, само че Гошо и Роман предполагаме, че не знаят какво се показва на зрителя. Като са в изолация е съвсем различно. Смятам, че наистина им е трудно да предвидят настроенията навън. Направи ми впечатление, че като се върнаха от пазара, Милена попита Роман /или Дидо, не помня кой точно/ как се държат хората като ги видят. Иначе съм съгласна, че тогава Гошо и Роман много се изложиха - Гошо чак ми стана смешен с театралните си напъни.

# 644
    От страх..как защо. Милена се справяше сравнително добре на игрите за имунитет.
    Аз бях убедена обаче, че на арената ще издиша, заради цигарите и заради болките в китките. Не мисля, че е преекспонирала с болежките си, видно беше , че наистина има проблеми. А на дуела лъсна и колко зле е в действителност. Чест ѝ прави, че даде каквото можа от себе си и се бори докрай. Колкото -толкова. А Милена съзнаваше много добре, че на арената ще е на пух и прах, затова и трепереше всеки път дали няма да е избрана, затова ѝ веднага след дуела на Сашка ходи да се разясняват..

Общи условия

Активация на акаунт