Фермата 4 - Съединение - тема 14 - ФИНАЛ (10.12. - .....)

• 73 864
  • 2 239
  •   1
Отговори
# 900
  • София
И мен ме докосна много историята с майка му, съчувствам му искрено и съм сигурна, че му е много тежко. Но именно поради тази история ми е още по-неприемливо поведението му към Лили и особено към Роси, която също е майка, на чиито деца и родители се налагаше да гледат и слушат три месеца как Роман я обижда и псува най-грозно.  Confused

# 901
  • out of space
djoleva Hands Thumbsup  споко, поне зъбите опазихме, защото така зяпнах като чух за кого е гласувала Росица, че ми се разкачи ченето Mask

Аз бих гласувала по съвсем същия начин. Нищо странно не виждам.

# 902
  • Вестерос
Аз съм в потрес! Scream

Не мога да повярвам, че Росица и Лили гласуваха за Роман! Той бил пример, хора, пример за подражание за млад мъж, ще падна, честно. FlushedFearful

# 903
  • Сред мелниците
За мен днес Росица се върна на мястото си за жена претендент.
Даде страхотен пример за подражание.
Браво, Роси!

# 904
  • София
Росица се обоснова за гласа си с това, че обича да дава втори шанс, но дали е разумно да даваш такъв на някого, който не ти е дал никакъв, е друг въпрос.

# 905
Росица се обоснова за гласа си с това, че обича да дава втори шанс, но дали е разумно да даваш такъв на някого, който не ти е дал никакъв, е друг въпрос.
И най вече дали Роман го осъзнава, щото се хилеше като зелка срещу нея.

# 906
Съжалявам, че Нури получи толкова малко гласове, този човек толкова много работи и беше толкова отдаден, че беше доста несправедливо, че накрая само 2ма го подкрепиха. Много ми се иска Нури да победи Дидо 😀

както миналата година или по-миналата мама еди-коя-си никой не и даде поне една точица от фермерите

Мама Галя Тя изнесе цялата ферма и ратайство на гърба си и отиде до финал, но много малко хора гласуваха за нея и отпадна. Ние гласувахме за нея, но...

тогава ми хареса че на някакво последвало интервю си го каза жената

# 907
  • out of space
Като не знаеш песен с участието на Дидо си явно доста...хммм..мързелив, да го кажа по-мило. Има Ютуб- погледни и изслушай.

Роман е невероятен характер и съм доволна.

Изцяло съм за Роси.

Нури ме отвращава, въхреки чудесните си качества.

# 908
  • София
В последното си изречение все пак Роман си призна, че е играч! С това съм напълно съгласна. Добре си изигра картите. Само се чудя тия патки дето му помогнаха, дали най-накрая не са се светнали, че ги изманипулира яко?

За Д2 да кажа каквото знам. Аз също не знам нито една тяхна песен, обаче те и затова се разделиха с Дичо, защото тарторът на групата Митко е искал да минат от мелодичен рок към по-твърдо звучене, а Дичо не е бил съгласен. Взели са Дидо, защото той е бил съгласен да изпълнява такъв вид музика. Аз по принцип не съм фен на нищо твърдо. Предполагам, че хората, които слушат такава музика ги знаят.

# 909
аз не слушам д2 но нямаха ли няква известна песен точно с дидо 'ако една стена разбиваш с глава ляляля'. значи щом неслушащ д2 се сеща за поне една са свършили нещо

# 910
Ери би гласувала за Роман, ако си в позицията на Росица обиждана и подигравана 3 месеца? Плюс псувни като бонус? Странно . Това да не е някакъв стокхолмски синдром "ругай ме, обичам те"?

# 911
Още от времето на Хан Кубрат се знае, че с много селски пръчки на едно място, никой не може да се справи!

# 912
А бе хора.. знаете ли какво се замислих.. Откакто Дичо не е в Д2, не мога да се сетя за една тяхна песен..
Вие можете ли?

Ох... още ви дочитам, че бая съм изостанала, но на този коментар не можах да устоя. Д2 за моите поне капризни представи май не се водят особено бляскави творци. Изключителни изпълнители, талантливи, но не умеят сякаш да творят да му се не види... BaDBluEeYeS, най-вероятно свързваш Д2 с песента "Две следи", която записаха по времето на Дичо и, която не е тяхна песен, а един кадърно изпълнен кавър на Щурците. Grinning Забоксувала е българската сцена, за което на мен лично ми е тъжно, искрица няма, стимул няма, вдъхновение няма... котира се и е модерно в днешно време "да ти пръсна дисплея и панела"...
Свързвам Д2 с Ледено момиче, Аз и ти, 100 години, Бунта на еЛ..А, бе много си го харесвах, когато бяха с Дичо. Харесвам и Две следи, даже повече техния кавър пред оригинала...
Харесвам и Дидо, но ей на..не мога една негова песен да се напъна да се сетя. Всъщност сега се сетих за едно негово изпълнение, любимото ми от Стар Академи - Soldier of fortune..Много ми хареса как я изпя и ей на колко години все с нея го свързвам. Обаче като фронтмен на Д2..нищо.

# 913
  • София
И най вече дали Роман го осъзнава, щото се хилеше като зелка срещу нея.
Не храня никакви надежди в тази посока. Не го дадоха нито веднъж съжаляващ, разкайващ или извиняващ се за свинското си поведение.  Confused

Само се чудя тия патки дето му помогнаха, дали най-накрая не са се светнали, че ги изманипулира яко?
Едва ли, те затова са патки. Ако обаче има някой светнал се изобщо, ще има възможност да се поправи на финала, ако не е прекалено късно, разбира се.

# 914
  • тук и там
Много съм разочарована!И направо не мога да повярвам че Роман точно е финалист.

Смятам че голяма част от тях,гласуваха единствено и само от съчувствие и съжаление към него.Това е!
Росица или е пълно перде ,или и тя просто реши да гласува за него,заради случилото се със майка му и реши да покаже благородство ...Мисля че доста разговори между жените са се водили тези дни точно за това и от там и съчувствения вот.
Иначе не мога да си обясня и гласът на Нина,и на Лили,,Гергана -а пък приказките за джентълмена и достойният мъж ме разбиха направо.Жоро не гласува за Роман,защото разбра че той просто си играе играта.Той сам си го каза-че е велик играч.Какво повече...

Общи условия

Активация на акаунт