Отговори
# 2 325
Жалко.
Мерси за инфото!

# 2 326
А мама свекърва дали е поздравила за ИД?

Мама свекърва е била на празненството.

# 2 327
Криско и Цвети показаха дъщеричката си Амая :

Ееее, много сладко бебче с Версаче. Какво не ви харесва? Все едно Версаче е мръсна дума! Естествено; че хора с пари ще спят във Версаче. Вие в хавлии на ТПК Родина ли искате да го завиват двтето?
На мен ми е много сладко това малко, беличко баронче! Баща му спокойно може да го научи да пее: шефе, шефе, дай някой лев, бе. Ама то всъщост, дете с подобен опасен беберон може да започне директно с: аз съм шефката, шефката...

# 2 328
За протокола- хавлий Версаче се правят в завод Яна в Панагюрище.

# 2 329
С тази черна лента през очите е като от криминална хроника. А "хавлията" ми прилича на сатенен чаршаф, не ми е бебешко и сладко,  затова не ми харесва, а не защото е Версаче.

# 2 330

За протокола, няма дума в множествено число, която да завършва на "й".

# 2 331

За протокола, няма дума в множествено число, която да завършва на "й".
Можете да потърсите тема за пуризма в езика. Защото сама по себе си тази забележка противоречи на правилата на форума, тъй като не е по темата. Да, приемам, че сте права, ако това беше целта Ви.

# 2 332
Не се сърди, Виктория. Определено се набива на очи и е дразнещо. Да знаеш за напред.

# 2 333
  • Испания
В Испания почти през цялата година има някаква разновидност на ББ. Другата седмица завършва ВБ и трябваше да започне ББ Дуо. Днес прочетох, че няма да започне поради всичко, което се случва във връзка с предполагаемото изнасилване /това е официалната формулировка/ преди 2 години. Поради тази причина изтеглят "Сървайвър", който тази година ще започне през февруари и се излъчва от същия ТВ канал.

# 2 334
Какво изнасилване, стана ми интересно? А какво е ББ Дуо(двама играчи като един ли)?

# 2 335
  • Испания
Написах го, защото тези дни се спомена тук. https://bg-mam.ma/p/1080478/39798335

В ББ Дуо вкарват двойки, които не могат да се понасят по различни причини. Не е необходимо да са били партньори в живота. Просто хора, които по един или друг повод са в конфликт.

# 2 336
Не се сърди, Виктория. Определено се набива на очи и е дразнещо. Да знаеш за напред.
Всеки греши. Например, “занапред” се пише слято.
https://slovored.com/search/pravopisen-rechnik/занапред

# 2 337
Даа, реших че може там да греша, но не ми се търсеше. Ето, виждал ли, че можеш Simple Smile
Съжалявам за спама, но нямам какво да кажа за ББ, следя клюките тук.

# 2 338
Моля ви,помагайте.Кой беше актьора,с който се напи Емануела и после в тоалетната се натискаха? Рових,но не можах да намеря е Гугъл.Не помня и кога беше,но не е в сезона с оня нейния,където се правеха,че не се познават.Все ми се върти в главата визуално Андрей Баташов,ама знам,че не е той,нали отдавна си отиде човека.Този беше някакъв живеещ в Америка май...

# 2 339
  • София
Моля ви,помагайте.Кой беше актьора,с който се напи Емануела и после в тоалетната се натискаха? Рових,но не можах да намеря е Гугъл.Не помня и кога беше,но не е в сезона с оня нейния,където се правеха,че не се познават.Все ми се върти в главата визуално Андрей Баташов,ама знам,че не е той,нали отдавна си отиде човека.Този беше някакъв живеещ в Америка май...
Христо Живков.

Общи условия

Активация на акаунт