Захранване – въпроси и отговори. ТЕМА 3

• 27 496
  • 724
  •   1
Отговори
# 330
Палачинките,когато са с вода не залепват и с еобръщат по-лесно.
Може и кюфтенца от тиквички да направите

# 331
  • Плевен
Аз ще се изкажа само за тортата. Въобще не е трудно правенето на бебешка торта. По назад в темата постнах рецепта,която е изключително лесна и вкусна. Даже стана по вкусна от тази която правих за нас. Аз не държа на грандиозни и скъпи торти с фондани, украси и т.н.

# 332
Гледах я твоята рецепта,  но ме притесни заквасената сметана и маскарпонето.

# 333
  • Плевен
Защо да те притесняват. Те са млечни продукти, които може да въведеш. Аз използвах малко кисело мляко вместо сметана.

# 334
Искам да и дам кисело мляко за закуска ,но как да го стопля рано сутрин незнам.
Микровълнова за нея не използвам. Иначе топля манджите в топла вода .
И колко бисквити да сложа че да издържи повечко до обяда .Rolling Eyes

# 335
Искам да и дам кисело мляко за закуска ,но как да го стопля рано сутрин незнам.
Микровълнова за нея не използвам. Иначе топля манджите в топла вода .
И колко бисквити да сложа че да издържи повечко до обяда .Rolling Eyes

Топло кисело мляко? Аз никога не съм го топлила като съм давала.

# 336
Директно от хладилника го ядат Stuck Out Tongue Winking Eye
За бисквити не мога да ти дам съвет. Моите ядат домашни на корем и много рядко купени. Не повече от две- три на човече.

# 337
  • Варна
Аз също никога не съм топлила кисело мляко, самата идея ми изглежда абсурдна.

# 338
Киселото мляко което давам сутрин го слагам в малка чашка на стайна температура престоява до сутринта, тъкмо му се намножават лактобацилите.
Иначе го гопля в топла водичка.

Последна редакция: ср, 09 яну 2019, 14:52 от Анонимен

# 339
  • Варна
Киселото мляко го вадя поне 10-15 минути на стайна температура и го разбърквам, да не е много студено или ако много бързам го слагам в чашка, а нея в по-голяма с топла вода. Не за да го топля, а да не е много студено.
Как приготвяте червено цвекло, чудя му се как и с какво да го дам. Днес давам брюкселско зеле, вие ме подсетихте. Simple Smile Минава засега. Simple Smile
Тортата страшно вкусно ми прозвуча, ще проуча някои от съставките кога мога да въведа и надявам се да успея да я направя.

# 340
  • Плевен
Ако съм забравила да извадя около час по рано, го слагам в купа с топла вода за малко. Чак топло не става, но не е като от хладилника. Бисквити само домашни давам около 2-3 зависи колко големи съм ги направила.

# 341
Ако съм забравила да извадя около час по рано, го слагам в купа с топла вода за малко. Чак топло не става, но не е като от хладилника. Бисквити само домашни давам около 2-3 зависи колко големи съм ги направила.
Действам по абсолютно същия начин.  Hands Plus1

# 342
Директно от хладилника няма как да го дам КМ, когато го давам за СЗ стои около час на стайна температура.

# 343
Как приготвяте червено цвекло, чудя му се как и с какво да го дам.

Варено и смесих с тиква, морков, сладък картоф или обикновен картоф и/или др. зеленчуци. Печено със зехтин не се хареса.

# 344
Коя е тая торта?
Киселото мляко го вадя поне 10-15 минути на стайна температура и го разбърквам, да не е много студено или ако много бързам го слагам в чашка, а нея в по-голяма с топла вода. Не за да го топля, а да не е много студено.
Как приготвяте червено цвекло, чудя му се как и с какво да го дам. Днес давам брюкселско зеле, вие ме подсетихте. Simple Smile Минава засега. Simple Smile
Тортата страшно вкусно ми прозвуча, ще проуча някои от съставките кога мога да въведа и надявам се да успея да я направя.

Общи условия

Активация на акаунт