Лошо няма който иска и веднъж годишно или никога да не се чува и вижда с родителите си, стига да не е част от моето семейство. Затова много пъти съм писала, че най-важното е да си избереш партньор в живота със сходни на твоите възгледи и ценностна система. Аз лично не бих изтърпяла някой да ме гледа накриво с кого колко време имам право да говоря, ще бъде отсвирен след точно 5 минути. Достатъчно разумен човек съм, че сама да преценявам подобни неща. Не бих изтърпяла и някой, на когото аз да трябва да определям подобни неща, не сме деца все пак. Не бихме сме изтърпяла и с някой, който се бърка в моите отношения с родителите ми, както и такъв който позволява вмешателства от когото и да е. На друг са му ОК и всички неща и лошо няма, стига да не е с някой като мен. Така че е напълно излишен спора, хората са различни и всеки е доволен и щастлив от различни неща. Важното е и тези от него да мислят така, иначе се пораждат проблеми.
, както и докато много свекърви не проумеят че синовете им, след като пораснат, създават свое семейство с жената, която са си избрали - ще има материал за тази тема. За съжаление много свекърви са на мнение, че снахата "идвала в тяхното семейство", тяхното - демек свека, свекъра и мамин златен се сдобиват с нов член на семейството - снахата
.
. 
Да не говорим, че ограничаването на виждания и разговори с близки и приятели знаем всички един от първите признаци за какво е, нали така? Ако някой не се сеща, нека си представи ако някое момиче в СО пусне тема, че мъжът/приятелят й прави фасони като се чува с родителите си и я ограничава в разговорите с други хора, защото отнема от общото им време, какви ли съвети ще получи?
Препоръчани теми