С какво ви дразнят свекървите - тема 103

• 31 721
  • 710
  •   1
Отговори
# 630
  • при късмета
Разликата е, че нямам приятелка която да изисква всекидневен отчет и аз не искам от никоя. Всекидневни разговори са рапортуване и отчет за едната страна и няма друго подходящо определение. Аз лично го смятам за много различно. Това е по-основния проблем от отнемане от времето на семейството. Отнемането е само аргумент против всекидневното рапортуване

# 631
Ако моят мъж започне да ме чака да си легна, за да води лични разговори... не знам с какво е по-добре от това да ги води пред мен и детето.

# 632
  • при късмета
Няма добре и зле. Важното и двамата да нямат нищо против. Ако единия има се търсят варианти. Аз лично нямам нищо против моя мъж да си говори с баща си или брат си и беза мен,  няма какво са изпусна. Нямам и нищо против и пред мен да говори.
Ще имам против, ако е с/у мен на масата, а говори с баща си ВСЯКА ВЕЧЕР. Пак да питам, от мен се очаква да му сервира вечерята, че той да е свободен да вечеря практически с баща си ли? И пак да подчертая всяка вечер. Ами да, ще го пратя да си вечерят и говорят за постоянно. Явно това искат при това положение, да видят, че ги разбирам Joy

# 633
За мен би било проблем това, че говори на масата, с когото и да го прави.

# 634
ма ко, ти хипотетични ситуации ли разиграваш?

# 635
  • MI
За мен би било проблем това, че говори на масата, с когото и да го прави.
И за мен. И ако е за отнемане на време, би трябвало да е все тая с кого говори - с майка си или всеки ден с различен приятел. Нали все не отделя това време на вас.

# 636
Ма КО разиграва трагедия пак. Какво ти пречат 5те мин със свеки всяка вечер, сравнени с разговори с 10 различни приятелки?
И никой не говори за отчети. Става въпрос за елементарна загриженост. Как сте? Всичко наред ли е?
Прибрахте ли се?

# 637
  • при късмета
ма ко, ти хипотетични ситуации ли разиграваш?
Казах вече, че при нас делнично време, практически вечерята само ни е заедно. Ето днес например още не се е прибрал, а детето ще легне в 21ч., като преди това се къпе. Нали виждаш колко време ни остава? Ами да, и 5 минути на ден биха ми били много, при условие, че са с един и същи човек всеки ден
Диди, и аз не говоря с приятелките си по това време, като се отнася за разговори тип "какво правиш".
При извънредни обстоятелства, изникнало е нещо, трябва да се уточни и т. н. Никой от двама ни няма ограничение да се обажда или вдига телефона по всяко време

# 638
Аз просто те питах дали при вас има такъв проблем или фантазираш по въпроса какво ще те издразни ако ... баба беше мъжка.
Щото така последователно го разясняваш пост след пост, че се зачудих. Останала съм с впечатление, че нямаш свекърва, а това говорене с нея, на масата, всяка вечер ти е голям проблем.

П.П. Звънне ли телефонът, няма значение дали сме на масата, вдига се. Вечер рядко се звъни за  глупости или поне около мен е така. А след 8, на мен лично ми е безкрайно неудобно да звъня на когото и да било, изключая най-близките и то за нещо нетърпящо отлагане.

# 639
То по принцип на ма ко свекървите са ѝ голям проблем. Нищо, че никога не е имала такава.
Ама то как иначе да се впишеш скоростно в женска компания? Правилно! С плюене по свекървата.

# 640
Точно определени компании - където всички са като нея. 

# 641
  • при късмета
Аз дори теоритично пиша свекър, а не свекърва, но е много интересно как всички го четат както си искат. Да се чудиш не можете да четете и ли да разбирате текст.

Луна, нямам такъв казус, сто пъти го обясних. Казвам как щеше да бъде, ако имах

# 642
Какъв подарък купихте на свекървата? Защото аз все още ... НИКАКЪВ и така ми е приятно! Joy

# 643
Наденицо, много си Уоша!

# 644
Съдейки по тишината след въпроса ми, не съм само аз, никой не е купил нищо! Може би само Кремена. Joy

Общи условия

Активация на акаунт