Трансформиращи дневници - Хранене/Тренировки ІІІ

• 48 734
  • 740
  •   1
Отговори
# 525
  • Бургас/Пз
Дези, за съжаление си много права, лицето страда адски много  Cry
Дидора, пия колаген от 6 месеца, но така и не виждам някаква видима разлика, освен, че сутрин не приличам на намачкан вестник в лицето. Само това забелязах. Със сигурност обаче оказва влияние на ставите, защото проблемите които имах миналата зима, тази година са значително по-малко.

Да ви споделя вчерашните кюфтета от киноа, печени на фурна  Mr. Green Много ми харесаха, та изядох цели 5бр. Всяко има калории 68, от които  В 8 ; М 3 ; П 3
Скрит текст:
1 ч.ч киноа /240г/ се сварява в 2 ч.ч вода. След като ври 5 минути се оставя настрани докато поеме всичката вода /може би около 30-40 мин. Към сварената киноа се добавя 250г настъргана тиквичка и 250г настърган морков, 4 яйца, 50мл зехтин/олио/, сол на вкус и подправки каквито обичате /аз залагам предимно на куркумата/. Върху хартия за печене с лъчица изсипвате купчинки и оформяте като кюфтета. Аз имам една кръгла формичка и сипвам в нея и като я махна то си остава като кюфте. От тази доза излязоха 24ч. кюфтета. Направих сос от 100г извара и 100г кисело мляко с копър, чесън и куркума. Яко ядене падна  Joy/

Вчерашната равносметка е 1500 кал П75; В 176; М 60
Въпреки пиенето на протеин, липсата на месо си казва думата  Thinking

Днес ми е ден за кардио и корем. Нещо не ми е достатъчно 1 път седмично корем, чак ми липсва  Joy

# 526
  • Варна
Ани, какъв колаген пиеш?
За набиранията - само негативни в началото, колкото издържиш. Ти се лека, или http://bodytime.bg/%D1%85%D0%BE%D1%80%D0%B8%D0%B7%D0%BE%D0%BD%D1 … 0%BD%D0%B8%D1%8F/.

# 527
  • Бургас/Пз
Ани, какъв колаген пиеш?
За набиранията - само негативни в началото, колкото издържиш. Ти се лека, или http://bodytime.bg/%D1%85%D0%BE%D1%80%D0%B8%D0%B7%D0%BE%D0%BD%D1 … 0%BD%D0%B8%D1%8F/.

Различни са, както разтворими, така и на хапчета. Отворих си поръчките и ги поствам всички, които съм пробвала, оказа се, че са 4 различни вида  Mr. Green Приемам ги заедно с витамин С. Отделно от колагена след тренировка пия протеин.

Благодаря за съвета за негативните набирания. Ще пробвам и другите под лоста  Hug Peace

# 528
Вчера Калории  1 586   В 64 М 74   П 131   
З филия бонус с масло, яйце, бучка сирене, чай с мед
О скумрия, салата
В половин пълнозърнеста тортиля (тя не е добавена в макросите, а само в общите калории, така че въглехидратите са ми повече) - в нея завити пилешко филе на тиган, един слайс ементал, домат, марули и 50 гр млечен сос + 20гр. печен фъстък
две малки закуски имах преди обяда и преди вечерята - общо 300 гр. извара и 160 гр. ябълка.

# 529
Арсен, на теб сега какви са ти целите? Simple Smile Отслабване още или просто поддържане?

# 530
Арсен, на теб сега какви са ти целите? Simple Smile Отслабване още или просто поддържане?
Искам да отслабна, множко са калориите за отслабване, но в момента ме е напънал ПМС, тормози ме МТ и съм много гладна и това ми е начина да не скъсам синджира...и все пак, на тези калории, би трябвало да съм в лек дефицит...

# 531
Аа добре са. Като по учебник, както биха те посъеветвали тренери. Wink Просто питах, беше пускала преди снимки и имаше голям прогрес та не знаех какво е актуалното положение и дали още си в дефицит.

# 532
DiDora, пия колаген, но от този за стави и сухожилия. Ще трябва да взема и от другия вид, благодаря, че ме подсети! bouquet

Вчера: 1584кал (като 1000 от тях са от дроб на треска! Blush) П 95, В 2, М 131

Тичах 10км.

Днес съм на високи вгх, 0 мазнини, и двойна тренировка.

# 533
  • Бургас/Пз
Привет  Grinning
Арсен, като ти отмине ПМС, пробвай да ги намалиш със 100 имам предвид с малко, а не с много рязък минус. Сигурна съм, че ще се отразят добре. А и щом се удържаш да не скъсаш синджира, пак е добре  Hug
Дези, направо ме разбиваш, много ти се кефя на упоритостта и най-вече на тонусът и енергията, която имаш.  Heart Eyes

Вчера ми беше ден за кардио и корем. Та май ще вземе да почне и да ми харесва Mr. Green Със слушалки и гледане на нещо интересно добре ми се получиха нещата. 40мин на пътеката 7,5км. Нямаше сухо място по мен накрая. После 25 мин корем .... абе добре отпразнувах Св.Валентин и Трифон Зарезан  Joy Залата беше празна, голям кеф  Flutter

Яденето изцяло под контрол, но въпреки че не се чувствам гладна, ще трябва да вдигна малко калориите, защото явно смяната на тренировъчния режим си казва думата и започнах да свалям, а хич не ми се иска да губя тегло.  Thinking От друга страна пък като вдигна яденето калориите са ок, но макронутриентите излизат извън предвиденото съотношение.  Whistling Целта ми е 1700 калории, от които 30%П127г / 35%В150г и 35%М 65г

Вчера:
Закуска:протеинова вафла + кафе+ 1/2 банан
Обяд: печено пилешко бутче, варен ориз и салата зеле с моркови
Следобеда беше на педали и нямаше никакво време за ядене
Тренировка - протеин +30г желирани бонбони  Mr. Green
Вечеря - печена скумрия + 300г салата моркови с цвекло и ябълка
Калории 1500 П122/ В130/ М55
Явно увеличението трябва да дойде от нещо въглехидратно, което да има съвсем малко мазнини  newsm78   Давайте идеи??

# 534
Аа добре са. Като по учебник, както биха те посъеветвали тренери.
Мерси, това значи много за мен.Relaxed
Wink Просто питах, беше пускала преди снимки и имаше голям прогрес та не знаех какво е актуалното положение и дали още си в дефицит.
Ами от тогава махнах около един килограм трайно, целта ми е още малко да отслабна и да се покаже лек релеф и на лято да си нося без притеснение изрязаните бански и роклите по тялото, това е . Simple Smile нямам амбиции за плочки, ама ако се покажат, няма да се сърдя де Smile
Привет  Grinning
Арсен, като ти отмине ПМС, пробвай да ги намалиш със 100 имам предвид с малко, а не с много рязък минус. Сигурна съм, че ще се отразят добре. А и щом се удържаш да не скъсаш синджира, пак е добре  Hug
Така правя уж, мерси Ани Simple Smile ...плодове не обичаш ли, да качиш В с плодове?

# 535
  • Бургас/Пз
Така правя уж, мерси Ани Simple Smile ...плодове не обичаш ли, да качиш В с плодове?
Обичам, ама уж ги избягвам заради повечето захари в тях. А и като цяло са ниско калорични, пък с повече въглехидрати. Примерно в 300мл фреш от портокал има само 135кал, а пък над 30г въглехидрат. По този начин хем няма да достигна търсените 200калории, хем въглехидратите ще дойдат повече  Thinking Всъщност изобщо не знам дали разсъждавам правилно де  newsm78

# 536
Ани, в бобовите има малко мазнини, има и прилично количество протеини.

# 537
Ани_д, благодаря ти! Grinning В хубав период съм, затова ми е лесно и мотивирано. Всичко е различно.
Нищо не ме боли  Laughing, пролетта дойде! newsm44 Навън е светло, а е 5 следобед! Страхотно е! Heart Eyes

И аз гласувам за бобовите, ако ти понасят. Мисля, че ти обичаше леща.

Днес съм на плодове- тиква, банани (3 броя. Прекалих.), и боровинки.

з- 6.00 варена тиква с канела 400гр
о- 11.00. варена тиква с канела 300гр, 2 банана
12-13:00 тичане 10км (да де, 56мин със всичките светофари, бавничко, не съм работила за темпо)
1 банан
14.00-15.00 бокс индивидуална- лапи, чувал
15.30- 300гр боровинки

Имам още тиква за вечеря, и още боровинки, ако ми се дояде. Сега наблягам на чая. Не съм гладна, ок ми е. Спи ми се.  Laughing

# 538
  • На ръба..
Ох, да ви се оплача и аз. Значи цяла седмица бях болна и въпреки това тренирах, макар и не на 100%. Втори ден ММ е болен ( а нали знаете как боледуват мъжете.. край вече е на умирачка) и аз Втори ден пропускам тренировка. Мрън, уикенда ще наваксам.

Храната... Не се изтървам така да се изразя Joy
Закуска: тиква + чия + мед
Обяд: 2бр пълнени пиперки
Вечеря: Патешко с малко ориз
Макросите са В/М/П 150/32/75
Ани, и аз гласувам за бобовите Hug

# 539
  • Бургас/Пз
Благодаря за предложенията. Ше пробвам с бобови, макар че имам опасения, че ако ги хапвам готвени ще вдигнат и мазнините, но ще ги наглася някак.

Днес съм много доволна - малко шоколад - любимият ми Линд с бадеми, парченце тутманик - домашен от колежката Simple Smile шепа златни стафиди, домашни овесени курабийки. Абе.. все неща, които обичам и харесвам, без да прекалявам с тях. Мислех си, че никога няма да дойде времето, в което да изям 2 блокчета шоколад и да ми е достатъчно  Mr. Green Преди не можех да се спра, но сега вече е друго Simple Smile Работех много време върху лакомията си и съм на път да се справя с нея. Останалата храна беше в рамките на нормалното:
Закуска: протеинова вафла, кафе с малко мляко и малко по-късно парче тутманик  Mr. Green
За обяд:  4 фил. Вита фитнес със 100г извара, 2 варени яйца и 2 печени червени чушки.
Следобяд: кафе, шоколад, стафиди
Вечеря: печена пил.пържола от бутче, 100г задушени броколи, зелена салата с домати и печени семки и за десерт 2 овесени курабийки  Mr. Green
Калории 1875   П 129 / В 184 / М 75

Общи условия

Активация на акаунт