Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 2

• 246 690
  • 4 167
  •   1
Отговори
# 3 930
Мен ми откриха злокачествен тумор на 26 години ама не направих бизнес от това

# 3 931
  • София
Преди да има деца, пак правеше същото. И двамата с мъжа й са галеници.

Peacock, то си е за нея.

# 3 932
Снимането и обработването на видео е голяма занимавка и наистина изисква време и усилия,особенно при Пепе,която така настройва камерата,че да си мислим всички,че живота и е идеален. Ама да я видим да работи някъде по 10 часа на ден и да се прибира да гледа малки деца (както много жени правят). Това е работа,а вкъщи да си стоиш и да се снимаш кой каквото ще да ми говори,но не е толкова трудно и невъзможно. Някой влогърки като ги слушам се изкарват,че са толкова уморени все едно цял ден са копали. Да се снимаш по цял ден за мен си е равносилно на нищо правене. Разбира се това е моето мнение. 

# 3 933
Скрит текст:
Being a vlogger is hard, they say.

Това с профилите на вчерашно родени деца е no comment. Чудя се има ли нещо, което няма да продадат. И бтв повечето социални мрежи имат един дребен шрифт, че каченото в тях става собственост и на сайта. Всичко е дигитално проследимо и незащитено, така че стикери с гъби нямат особено смисъл. Fucked up people.

# 3 934
Мари преди години учеше Връзки в СУ, и по някаква линия се хвана да организира мащабна влогърска среща (Sofia VLog Fest) с участието на много и известни влогъри. Всички правеха видеа за това, подаряваха билети, ето го на Ерика - https://www.youtube.com/watch?v=t2YH8qoi1TI
Не знам какво стана накрая, но фестът не се състоя. Grinning
А иначе бях засякла Мари и в някакъв сериал във vbox, никак не й се отдава актьорството, по мое мнение.

# 3 935
  • София
Тия дни погледнах няколко видеа за обиколка на дома. И на наши, и на чужди. Как пък една не показа библиотека с книги.
Арабеската показа някакви от сорта на "как да бъдем ефективни", "зона духовна", "кулинарни чудеса" и такива от тоя сорт. 10 книги на кръст. И вика "тука са някои от любимите ми". Laughing
Безделници и още как.
Да, със сигурност на kindle-a имат 200+. Mr. Green Убедена съм.

# 3 936
Гледам Пепови са в Париж, та се чудя дали и бебето е с тях, защото нали го кърми. Не, че не може да остави някой друг литър кърма на бабите 😁 и все пак, ако е с тях - не е ли твърде малко за международни дестинации? Или аз съм консерва и бих изчакала до година, преди да почна да показвам света на детето си?

С тях е Simple Smile Беше пуснала стори от самолета.

Едното в Париж, другото при баба.. По - добре без нито едно или без почивка, а може и по - подходяща дестинация за двете. Бебето не схваща, София поне можеше да види нещо, макар и тя да е доста малка. Но май - бебето е по - удобно, а и защото София е будна и много щъка, а бебето им е кротко.

Е има го тънкият момент, че бебетата пътуват безплатно, децата над 2г- не. Може и заради това да е...

# 3 937
  • София
Имаше стори че е по работа там, а и кърмено бебе не може току така да се остави на баба, повечето кърмени бебета не пият от бутилка мляко и като нищо да се обезводни ако го оставиш, понякога ей така само си пишете глупости след глупости...

# 3 938
Последното стори на Пепе гласи: София е в София с двете си прабаби и с баба си. Дали не е доволна?
И снимка на усмихнатата София.

Искала е да ни отговори. 😄 Е,
хубаво де, ясно ни е, че и там й е добре, но май и с тях щеше да й е. Да си признае, че би й било трудно и тази напудрена действителност й тежи понякога, както на всяка друга майка.

Ей, за това, Пепе, ако четеш тук, казвай си истините, не поукрасявай, ще си много по -харесвана, вярвай, казвам го като човек, който все пак има някакви симпатии към теб.

Последна редакция: ср, 30 яну 2019, 21:39 от AglayaDreams

# 3 939
  • София
Сега ако не са им дали път на летището, ще е много тъжно Cry

# 3 940
Съмнявам се самолетния билет да е причината.

Да мъкнеш бебе и тодлър в чужбина по хотели си е цяло приключение, не всеки си пада по такива хоръри 😀
Мисля, че повечето на нейно място биха постъпили така.
Поне таткото да беше на място, амо то вместо двамата да поемат по едно дете, Пепе трябва да се грижи и за него 😂

# 3 941
Съмнявам се самолетния билет да е причината.

Да мъкнеш бебе и тодлър в чужбина по хотели си е цяло приключение, не всеки си пада по такива хоръри 😀
Мисля, че повечето на нейно място биха постъпили така.
Поне таткото да беше на място, амо то вместо двамата да поемат по едно дете, Пепе трябва да се грижи и за него 😂
Така де, така де, ама тя иска да се представят като пърфект фемили, а няма нужда и такива моменти се набиват на очи.

# 3 942
Вярно, че тя е всъщност с 3 деца вкъщи. Не и завиждам.

# 3 943
Работа си е,едно видео изисква много време и подготовка.

Каква работа е да си включиш апарата и светлините и след 15 минути да ги изключиш ? И какво толкова монтират ? Кръц оттук и оттам. До момента не съм видяла добре направен монтаж сред нашите "бюти гурута", освен в клиповете на Ели.

Тия дни погледнах няколко видеа за обиколка на дома. И на наши, и на чужди. Как пък една не показа библиотека с книги.
Арабеската показа някакви от сорта на "как да бъдем ефективни", "зона духовна", "кулинарни чудеса" и такива от тоя сорт. 10 книги на кръст. И вика "тука са някои от любимите ми". Laughing
Безделници и още как.
Да, със сигурност на kindle-a имат 200+. Mr. Green Убедена съм.

Вземат книги от библиотеката сигурно Laughing .

Като гледам тур очаквам да видя - бял шкаф от Икея, много възглавници, принт на който пише "live love laugh", принт с Одри Хепбърн или Мерилин Монро. Библиотеки до момента не съм виждала. Ще се радвам на някоя такава влогърка.

# 3 944
Ако са на романтична ваканция заради предстоящия Свети Валентин,  ще се пукенете от яд вие! Де са вашите мъжове да ви заведат в леден и стачкуващ Париж?
Най-хубавото време от годината е избрала да посети тази дестинация.

Общи условия

Активация на акаунт