Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 2

• 246 702
  • 4 167
  •   1
Отговори
# 3 915
Чакаме влог "Екскурзията ни до Париж с бебе" Joy

Екскурзията ни до Париж с бебе - Наръчник за Перфектни майки!

# 3 916
  • София
със Сиена-Филипа- Кортензия- Магдалена- Хиена

# 3 917
Каква е историята на Гергана и рака?

Никаква не е историята и. Напипала си бучка, месеци наред не отишла да се прегледа, после се оказало, че е доброкачествена. Даже не е и оперирана. Но беше изкарала видео - откриха ми тумор. После това видео беше премахнато, когато я надушихме тук, но междувременно има пост в инстаграм - рак на гърдата, дрън, дрън, купите си моя мърч.

# 3 918
  • София
Еми то си е тумор, просто е доброкачествен тумор.
Чисто медицински не е излъгала.

# 3 919
Или пък - " Показах и на Париж как се кърми" хаха. Тоолкова е досадно да се показва всеки път как кърми, че просто е...Защо го прави?! Видяхме вече, спри се, жено!

# 3 920
Гергана е имала фиброаденом,добракачествено образувание в гърдата,резултат в голям процент на хормонален дисбаланс и т.н.Да,прави се операция с пълна упойка,взима се хистология и се праща на гефрир за да е все пак на 100 про сигурно,че не е друго,наред с предоперативните изследвани.Премахва се и няма последваща терапия като при онкологично заболяване,даже дрен рядко слагат.Случва се на много момичета и жени.
Поне така разбрах.Ако някой има друга имформация да сподели.

# 3 921
Какво ви е мнението за marie.komstantin? Това е дъщерята на Гала. Мернах я днес в предаването на майка й. Много й се ще да е далеч от нейната сянка, но няма как да избяга, а и май няма да е съвсем доволна, ако изгуби плюсовете на това да е нейна дъщеря. Много ми е далеч от поведението и нормите на Гала. Постоянно има еротични снимки.. не пошли, но все пак.. Дупето е на почит. Разкрачена зад сладоледа. Дупе пред картина, която е нарисувана доколкото твърди от гаджето. Дупе на плажа и т.н и т.н

# 3 922
От някакъв клип от Бб нещо не ми допадна тая щерка на Гала.Буташе се в “татко си” Стефан и толкова се вживяваше пред камерите, че истинската му дъщеря не успя да го гушне и види. Позьорка.

Гергана чисто медицински може да е казала правилно, но предвид аудиторията и’, гледащите само дето не почнаха да я оплакват. Ние сме 4 жени вкъщи и 4-те сме имали през годините фиброаденоми, дори неведнъж. Герито се беше вживяла, че едва ли не живота и’ приключва, как и’ била много присърце тая тема, защото и тя е минала през това, пак драматизации..

# 3 923
Какво ви е мнението за marie.komstantin? Това е дъщерята на Гала. Мернах я днес в предаването на майка й. Много й се ще да е далеч от нейната сянка, но няма как да избяга, а и май няма да е съвсем доволна, ако изгуби плюсовете на това да е нейна дъщеря. Много ми е далеч от поведението и нормите на Гала. Постоянно има еротични снимки.. не пошли, но все пак.. Дупето е на почит. Разкрачена зад сладоледа. Дупе пред картина, която е нарисувана доколкото твърди от гаджето. Дупе на плажа и т.н и т.н

Явно няма какво друго да покаже. Тя учи ли нещо или ако не учи, работи ли нещо ? Блогър не го броя...В блога създаден от нея има 3 публикации от нейно име и то с рецепти.

# 3 924
От някакъв клип от Бб нещо не ми допадна тая щерка на Гала.Буташе се в “татко си” Стефан и толкова се вживяваше пред камерите, че истинската му дъщеря не успя да го гушне и види. Позьорка.

Гергана чисто медицински може да е казала правилно, но предвид аудиторията и’, гледащите само дето не почнаха да я оплакват. Ние сме 4 жени вкъщи и 4-те сме имали през годините фиброаденоми, дори неведнъж. Герито се беше вживяла, че едва ли не живота и’ приключва, как и’ била много присърце тая тема, защото и тя е минала през това, пак драматизации..
Офф,извинявайте,не съм си изразила като хората в бързината.Исках да наблегна на това,че нейното не е рак на гърдата,ама се омазах в конкретика и медицински подробности,а тя е драматизирала като за най-страшното.
Или е хипохондрик или е голяма пикла с малък капацитет та да го прави за едните гледания.Исках да изгледам видеото пак за да не пиша по памет,но го няма,явно и е дошъл малко акъл,та го е махнала.

# 3 925
Аз визирах по-горен коментар, че си било доброкачествен тумор

# 3 926
  • София
Еми такъв е Laughing
Не искам да се повтарям, но и преди казах- момичето е долно, но изпитвам непоносимост хора на 40, примерно, да се слагат в друга графа. На 40 може да не е нищо особено да имаш бучки, на 20 си е кофти преживяване.

# 3 927
За пръв път ми откриха фидроаденом първи курс, била съм под 20. Лекарката ми обясни за какво става въпрос /вярвам и на нея много добре са обяснили/ и не съм се паникьосвала. Просто момичето обича да е многострадалната Геновева за някой друг лайк Grinning

# 3 928
  • София
Въпрос на възприятия. Аз също бих се притеснила.

А тя ми/ни е ясна. Нейното е долничко и е вампиризъм по социалните мрежи. Като тази, която се покрила, нищо не казала и чака хората да я оплакват дали е умряла. Забравих ѝ името. Хранят се от факта, че хората ги съжаляват. И на живо съм срещала такива. Навехнала си ръката, ама разправя на всички, че е счупена. Или закачила фара и край, катастрофирала. Ало, катастрофиралите са на парченца в Пирогов и ги кърпят.
Не знам нямат ли страх такива хора, че ще им се случат нещата, за които са излъгали. Бих казала, че си ги заслужават.

# 3 929
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Петканови са ми крайно позитивни и симпатични.

Не е вярно,че Пепе е безделница,дори е обидно,при факт,че се грижи за 2 много малки деца и работи в ютуб.Работа си е,едно видео изисква много време и подготовка.Ние гледаме крайният резултат от 10 минути да речем,но на нея й е отнело дни,за да снима,монтира и качи.

Общи условия

Активация на акаунт