Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 2

• 246 723
  • 4 167
  •   1
Отговори
# 3 900
И аз не я следвам, но и мен ме блокира след фиаското с рака на гърдата, даже и коментарите ми е изтрила Laughing

# 3 901
И аз не я следвам, но и мен ме блокира след фиаското с рака на гърдата, даже и коментарите ми е изтрила Laughing

Тези дни се чудех какво стана с изследванията й. От много време не е споделяла за този проблем. Rolling Eyes

# 3 902
Изчезна и проблема след като хората скочиха срещу нея.

# 3 903
Ама.вие с грим ли постъпвате в родилното?! Laughing
Аз влязох с грим. Отидох да ме приемат за наблюдение. Ама взех, че родих. Та, бях с грим след като излязох от родилната зала.
Ако са били излезли , за да вечерят, а са ѝ изтекли водите, дали се е сетила да си махне грима?

# 3 904
Ама аз като ги чета тук по другите подфоруми, една голяма част от жените, преди да отидат да родят, правят грим, прическа и т.н. Няма лошо, ако някоя иска да изглежда добре, само да не е като Мона - 2 несесера гримове и 0 джапанки и нощници. Laughing

# 3 905
Гледам Пепови са в Париж, та се чудя дали и бебето е с тях, защото нали го кърми. Не, че не може да остави някой друг литър кърма на бабите 😁 и все пак, ако е с тях - не е ли твърде малко за международни дестинации? Или аз съм консерва и бих изчакала до година, преди да почна да показвам света на детето си?

# 3 906
Гледам Пепови са в Париж, та се чудя дали и бебето е с тях, защото нали го кърми. Не, че не може да остави някой друг литър кърма на бабите 😁 и все пак, ако е с тях - не е ли твърде малко за международни дестинации? Или аз съм консерва и бих изчакала до година, преди да почна да показвам света на детето си?

С тях е Simple Smile Беше пуснала стори от самолета.

# 3 907

Същата работа, бях изтрита и блокирана. Не че изобщо съм я следвала или ми пука де Joy никаква загуба не е

# 3 908
  • София
Ама аз като ги чета тук по другите подфоруми, една голяма част от жените, преди да отидат да родят, правят грим, прическа и т.н. Няма лошо, ако някоя иска да изглежда добре, само да не е като Мона - 2 несесера гримове и 0 джапанки и нощници. Laughing
Аз пък на лекар или в болница ходя смачканяк. Умишлено е. Да не предизвиквам съдбата един вид. Моя странна настройка си е.

# 3 909
Не мога да изляза от нас и да не изглеждам перфектно, така съм свикнала. В болница за щастие не съм влизала, ама на лекар ходя направена, даже и да съм болна Kissing Face Сигурно като тръгна да раждам и аз ще съм от онези гримираните Laughing Една приятелка допреди да роди само се вайкаше как ще се яви на лекарите без педикюр (щото беше се закръглила достатъчно, че да не може да се свие и да се лакира).

# 3 910

Същата работа, бях изтрита и блокирана. Не че изобщо съм я следвала или ми пука де Joy никаква загуба не е
И аз съм в кюпа. Wink
Нали виждате, какви я следят и пишат под коментарите. Деца, които хабер си нямат що е рак. Всички са там за наградите.
“Много си готина, може ли сърце?”
Ако това я удовлетворява, евала!
Награди за хиляди левове, с цел трупане на абонати.

# 3 911

С тях е Simple Smile Беше пуснала стори от самолета.

Едното в Париж, другото при баба.. По - добре без нито едно или без почивка, а може и по - подходяща дестинация за двете. Бебето не схваща, София поне можеше да види нещо, макар и тя да е доста малка. Но май - бебето е по - удобно, а и защото София е будна и много щъка, а бебето им е кротко.

# 3 912
Чакаме влог "Екскурзията ни до Париж с бебе" Joy

# 3 913
Каква е историята на Гергана и рака?

# 3 914
Чакаме влог "Екскурзията ни до Париж с бебе" Joy

... с бебе Сиена-Филипа. Сакън да не остане някой, който не е разбрал как и се казва детето. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт