Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 2

• 246 985
  • 4 167
  •   1
Отговори
# 3 420
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Видеото от Малдивите ми хареса, задните и части не ми изглеждат да са чак навряни в камерата, но да,  виждат се добре.

# 3 421
Мидички събирам
г*за в камерата си навирам
и зазубрен текст си рецитирам
Laughing

# 3 422
  • Canada
Мидички събирам
г*за в камерата си навирам
и зазубрен текст си рецитирам

Анджък, дет се вика. Laughing

# 3 423
ауу,имала е като моята прическа и и' е отивало..

Скрит текст:

Много повече ми харесва стилът й преди, сега никак...

Последна редакция: чт, 24 яну 2019, 13:03 от Не се сърди, човече

# 3 424
  • HH
Коя е тази Елица? Едната от Ели и Ети или е друга звезда?

# 3 425
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Коя е тази Елица? Едната от Ели и Ети или е друга звезда?
Да, Ели е Елица.

# 3 426
Прегледах няколко клипа на myboxofbeauty без звук, изглежда ок на пръв поглед, но с тази кето диета трупа негатив.

В последното си видео се тюхка, че косата й се скапала от месец и нещо и се чуди защо...А толкова й добре й бил подействал curly метода. Laughing Рано или късно ще се досети...

Разбирам масовата истерия по кето  и аз се бях увлякла по едно време, но както и доктор Майк казва, добре е за сваляне на няколко кг в краткосрочен план,  тъй като наистина резултатът е уау. Иначе- не е опция.

Предполагаам, че се е хванала да я прави единствено заради Майкъл, при който не забелязвам голяма разлика, впрочем.

Да, в едно от предните видеа каза, че ѝ идвало нагорно да готви 2-3 различни неща всеки път, за Мики отделно и за нея и децата друго. Интересно колко време ще изкара на тоя режим. Струва ми се, че това, което правеше преди като режим (следене на храната по макро елементи и групи), е като че ли най-балансирано, но не съм много навътре с кетото, та не твърдя със сигурност. Само ми се струва, че и това е някакъв тренд, който ще отмине и ще остане доброто старо балансирано хранене...

# 3 427
Клипът от Малдивите е пълен със сток кадри, които не ги е снимала тя. Задните части бяха разбира се на показ, вярно са доста месести, не бях забелязала. Но по-зле е монотонният и глас, който чете зад кадър. Като онези видеа с генериран компютърен глас. Как не вкара малко емоция тази жена, не знам. Така ли говори и с възлюбения си, когато са насаме?

# 3 428
Пуснах си на Попова последния клип. Не знам какво се е случило с кожата на лицето й, но й признавам, че е събрала смелост да се появи така, без филтри и т.н. Сякаш преди й беше доста по - чиста кожата, може би тестването й е дало отклонения. 10 години -те също беше хитра хрумка.

# 3 429
Да, в едно от предните видеа каза, че ѝ идвало нагорно да готви 2-3 различни неща всеки път, за Мики отделно и за нея и децата друго. Интересно колко време ще изкара на тоя режим. Струва ми се, че това, което правеше преди като режим (следене на храната по макро елементи и групи), е като че ли най-балансирано, но не съм много навътре с кетото, та не твърдя със сигурност. Само ми се струва, че и това е някакъв тренд, който ще отмине и ще остане доброто старо балансирано хранене...
Имам колежка, която следва кето от години. И кожата и косата и тя самата изглежда ужасно съсухрена, но тя смята че е здравословно. Това Кето си е нова мания, но определено не смятам, че е супер здравословния режим.

Последна редакция: чт, 24 яну 2019, 13:05 от Не се сърди, човече

# 3 430
Скрит текст:
Да питам нещо аз - попадали ли сте на някакво видео,което да прави паралел между истерията покрай блек фрайдей и изобщо пазаруването на козметика и дрехи, и китайските фабрики, които произвеждат нещата? Или клипче, което съпоставя нещата там и консуматорството в западния свят? Бях попаднала на нещо такова преди време, обаче не го намирам и ако някой се сети да е гледал нещо подобно,моля до сподели. Благодаря!

За Ралица се сещам на първо място, че говори по такива теми, но точно такова видео не знам дали има. Имаше едно за масовите магазини и това, че имат 52 сезона. (https://www.youtube.com/watch?v=SVJffy2z2lQ)

Преди няколко дни ги направих тези screenshot-и, но чак сега се сетих да ги кача. Много грубо отношение има Бисера. Разбирам, че сигурно и е досадно да я питат постоянно защо не качва на български, но пък са прави, че благодарение на българските си клипове натрупа последователи. Ама сега гонела американска аудитория. Като и видях последните клипове, само мога да и пожелая упех. Grinning
Скрит текст:

Тества водите с екзалтираните бг фенчета и много си повярва. Жалко, донякъде ми беше симпатична и интересна, а се оказа поредния кифлоч..което го заподозрях още като обясняваше как решила да учи психология, вместо медицина, щото второто било доста дълго и трудно. DUH! Но психологията пак била донякъде и медецинсща специалност и престижно занимание. Поначало имам алергия към хора, които се захващат с нещо, учене, или работа, само защото е "престижно" и това им е първи и основен мотив... На финала май ютубърството пък ще се окаже по-лесно и краткосрочно кариерно развитие дори от психологията. Абе въобще лекото и мекото, и ако може съпроводено с обилно четкане на егото , поне докато си мацка и "ставаш", пък после ще видим...

Последна редакция: чт, 24 яну 2019, 13:06 от Не се сърди, човече

# 3 431
Скрит текст:

Много повече ми харесва стилът й преди, сега никак...
    Леле, за момент помислих, че отново е почнала са се облича по-женствено...разликата наистина е драматична и не особено в полза на сегашния ѝ стил, който с каквито и тренди спортни марки да е декориран, за мен си остава развлечено неглиже...

Последна редакция: чт, 24 яну 2019, 13:06 от Не се сърди, човече

# 3 432
    • София
    Попаднах на това Joy

# 3 433
    Тази Бисера,от самото начало не я харесвам..Изкуствена и превзета..Има огромно самочувствие..Умело се прави на ударена,и отбягва причината поради,която спря да прави клипове на български..Спря,защото доста я нападаха,и имаше много критика..Явно я е заболяло,и сега си "отмъщава" на българските й фенове с това спиране на клипове.Защото сметките й,излязоха криви,само с пърхане на мигли,и развален български,не се печелят абонати....Поне показа,колко е лицемерна,и че не търпи критика..А най парадоксалното е,че не е нещо WOW...Супер посредствена ..

# 3 434
    Клипът от Малдивите е пълен със сток кадри, които не ги е снимала тя. Задните части бяха разбира се на показ, вярно са доста месести, не бях забелязала. Но по-зле е монотонният и глас, който чете зад кадър. Като онези видеа с генериран компютърен глас. Как не вкара малко емоция тази жена, не знам. Така ли говори и с възлюбения си, когато са насаме?
    Как разбра, че не ги е снимала тя? Тя си има дрон и хубава камера.

Общи условия

Активация на акаунт